DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Partille

Hitta företag inom köksrenovering i Partille snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Partille med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Partille? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom vår tjänst kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att ta sig an din köksrenovering.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på din köksrenovering

  För att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Partille kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och besvara några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Partilleområdet.

  Inom kort får du svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att hjälpa dig renovera kök. Du kan sedan läsa om varje hantverkare, ta del av andra kunders omdömen, se bilder på tidigare projekt och även kontrollera certifikat och behörigheter.

  Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös aktör för din köksrenovering i Partille.

 • Jämför offerter och välj den hantverkare som passar bäst

  När du fått svar från intresserade hantverkare är det dags att jämföra offerter. Ta dig tid att noggrant läsa igenom varje offert och se vad som ingår i priset. Tänk på att den totala kostnaden för att renovera kök kan påverkas av flera faktorer, som materialval, arbetskostnad och eventuellt rotavdrag.

  Tveka inte att ställa frågor till hantverkarna om det är något du undrar över. En bra dialog är viktigt för att säkerställa att ni är överens om vad som ska göras och till vilket pris.

  Utöver offerten är det också klokt att väga in din magkänsla. Vilket intryck får du av hantverkaren? Verkar det vara en person du skulle kunna tänka dig att anlita för din köksrenovering i Partille? Genom Dorunner har du möjlighet att välja den hantverkare som känns bäst för just ditt projekt.

 • Därför är det smart att renovera kök

  Att renovera kök är ett av de mest effektiva sätten att höja värdet på din bostad. Ett modernt och fräscht kök är ofta det som lockar spekulanter vid en eventuell försäljning. Men även om du inte har planer på att sälja kan en köksrenovering vara en god investering för din trivsel i hemmet.

  Ett nyrenoverat kök kan göra underverk för helhetsintrycket av ditt hem. Tänk dig att byta ut slitna luckor, lådor och bänkskivor mot nya, fräscha material. Eller varför inte passa på att göra en mer genomgripande förändring med ny planlösning och moderna vitvaror?

  Oavsett om du vill göra en total köksrenovering eller nöja dig med att fräscha upp vissa delar kan det vara värt att anlita en professionell hantverkare. De har erfarenhet av att renovera kök och kan hjälpa dig med allt från planering till genomförande.

 • Anlita en hantverkare för bästa resultat

  Även om du är händig och gillar att göra saker själv kan det finnas flera fördelar med att anlita en hantverkare för din köksrenovering i Partille. En erfaren hantverkare vet hur man undviker vanliga misstag och ser till att allt blir rätt från början.

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Genom att anlita en hantverkare slipper du lägga din lediga tid på att försöka sätta dig in i alla moment. Istället kan du luta dig tillbaka och se fram emot ett fantastiskt slutresultat.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare är att de har tillgång till ett brett nätverk av underleverantörer. Det innebär att de kan hjälpa dig med allt från elinstallationer till VVS-arbeten om det skulle behövas för din köksrenovering.

  Dessutom kan en erfaren hantverkare komma med värdefulla råd och synpunkter under projektets gång. De har sett många kök genom åren och vet vad som fungerar och inte. Dra nytta av deras expertis för att få ett kök som både är snyggt och funktionellt.

 • Hantverkarens roll genom historien

  Hantverksyrken har en lång och stolt historia som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Förr var hantverkarna organiserade i skrån, en sorts yrkesgille som kontrollerade tillgången till yrket och såg till att upprätthålla en hög kvalitet.

  För att bli hantverkare var man tvungen att gå som lärling hos en mästare. Efter flera års träning och hårt arbete kunde man avlägga gesällprov och bli fullvärdig medlem i skrået.

  Även om skråväsendet avskaffades i Sverige år 1846 lever mycket av hantverkartraditionen kvar än idag. Hantverkaryrket är fortfarande ett respekterat yrke som kräver både kunskap och skicklighet.

  Moderna hantverkare genomgår visserligen inte samma typ av utbildning som förr, men kraven på kvalitet är lika höga. För att bli en duktig hantverkare krävs ofta flera års erfarenhet och kontinuerlig fortbildning.

 • Hitta en certifierad och behörig hantverkare

  När du ska anlita en hantverkare för din köksrenovering i Partille är det viktigt att välja någon som har rätt kompetens för jobbet. Ett sätt att säkerställa detta är att välja en certifierad hantverkare.

  Branschorganisationen Sveriges Byggindustrier har tagit fram ett certifieringssystem för hantverkare. För att bli certifierad krävs bland annat att man har rätt utbildning, följer branschregler och har en giltig ansvarsförsäkring.

  Genom att anlita en certifierad hantverkare kan du vara säker på att få ett professionellt utfört arbete. Du kan enkelt kontrollera om en hantverkare är certifierad genom att söka i registret på Sveriges Byggindustriers hemsida.

  Vissa moment i en köksrenovering, som till exempel elinstallationer och VVS-arbeten, får endast utföras av behöriga hantverkare. Det är därför viktigt att kontrollera att den du anlitar har rätt behörighet för jobbet.

 • Gör en smart investering med en köksrenovering

  En köksrenovering är en investering som både höjer värdet på din bostad och ökar din trivsel i hemmet. Med hjälp av Dorunner kan du enkelt hitta en certifierad och behörig hantverkare som kan hjälpa dig förverkliga dina drömmar om ett nytt kök.

  Fyll i formuläret för en uppdragsförfrågan idag och få svar från intresserade hantverkare i Partille. Jämför offerter, läs omdömen och välj den hantverkare som känns bäst för just ditt projekt. Med Dorunner vid din sida är det enkelt att renovera kök!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1232 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Daniels Bygg & El

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Schilling Bygg AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Västkustens Bygg och Måleri AB

F-skatt

Omdöme (76)

Moms-
berättigad

Smartcon Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosalita Bygg Och Konsult Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

G Tech Ab

F-skatt

Omdöme (26)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dusch & Bad i Kungälv AB

F-skatt

Moms-
berättigad

2ESS BYGG AB

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

PMV Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BTG I VÄST AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Team in West AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ELVB el vvs och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ringby Underhåll & Fastighetsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak