DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Essunga

Hitta företag inom köksrenovering i Essunga snabbt, tryggt och enkelt

Renovera kök med hjälp av Dorunner i Essunga

Funderar du på att renovera kök i Essunga? Att renovera kök är ett stort projekt som kräver både tid och kunskap. Med hjälp av Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare som kan hjälpa dig med din köksrenovering. Oavsett om du behöver byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi de rätta hantverkarna för jobbet.

 • Hitta hantverkare för köksrenovering genom offertförfrågan

  Ett sätt att hitta hantverkare för din köksrenovering i Essunga är genom att skapa en offertförfrågan hos oss. Då fyller du i ett formulär på vår hemsida och svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Essunga-området. Inom kort får du svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att hjälpa dig med att renovera kök.

  Genom offertförfrågan kan du jämföra olika hantverkare och deras offerter för att hitta den som passar bäst för ditt projekt. Du kan läsa om hantverkarnas tidigare erfarenheter, se bilder på referensprojekt och ta del av andra kunders omdömen. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din köksrenovering.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett slitet och omodernt kök kan därför kännas mindre inbjudande och funktionellt. Genom att renovera kök kan du skapa ett mer trivsamt och praktiskt utrymme som passar dina behov och din livsstil.

  En köksrenovering kan innebära allt från att byta köksluckor och handtag till att installera nya vitvaror, bänkskivor och belysning. Du kan också passa på att optimera förvaringen med nya skåp och lådor eller öppna upp ytan genom att ta bort en vägg. Möjligheterna är många när det gäller att renovera kök.

  Förutom att skapa ett mer funktionellt och estetiskt tilltalande kök kan en renovering också höja värdet på din bostad. Ett modernt och fräscht kök är något som många bostadsköpare värdesätter högt. Så även om du inte planerar att sälja din bostad just nu kan en köksrenovering vara en god investering för framtiden.

 • Anlita proffs för din köksrenovering

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Därför kan det vara klokt att anlita professionella hantverkare istället för att göra jobbet själv. Hantverkarna har erfarenhet av att renovera kök och vet hur de ska hantera eventuella problem som kan dyka upp längs vägen. De kan också ge värdefulla råd kring materialval, planering och praktiska lösningar.

  Genom att anlita proffs för din köksrenovering kan du spara både tid och huvudvärk. Hantverkarna utför arbetet effektivt och professionellt medan du själv kan ägna dig åt annat. Du slipper också bekymra dig för att något ska bli fel eller att slutresultatet inte blir som du tänkt dig.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att du kan göra ROT-avdrag för arbetskostnaden. ROT-avdraget innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden på din skatt, upp till ett maxbelopp på 50 000 kronor per person och år. Detta gör att den totala kostnaden för din köksrenovering kan bli lägre än om du skulle utföra arbetet själv.

 • Hantverkaryrkets historia och utveckling

  Hantverkaryrket har en lång och rik historia som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Förr var hantverkare organiserade i skrån, som var yrkessammanslutningar med egna regler och traditioner. Skråväsendet avskaffades i Sverige år 1846 men lever till viss del kvar än idag genom olika bransch- och yrkesorganisationer.

  I takt med industrialiseringen och teknikens utveckling har hantverkaryrket förändrats och specialiserats. Idag finns det många olika typer av hantverkare med specifika kunskaper och kompetenser, till exempel snickare, elektriker, målare och plattsättare. Gemensamt för alla hantverkare är dock yrkesskickligheten och hantverkskunnandet.

  För att bli hantverkare krävs oftast en yrkesutbildning följt av en lärlingsperiod. Många hantverkare driver egna företag medan andra är anställda i större företag eller organisationer. Oavsett företagsform är hantverkare en viktig del av samhället och bidrar till att skapa och underhålla våra byggnader och infrastruktur.

  Att renovera kök i Essunga är ett stort men givande projekt. Genom Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till genomförande av din köksrenovering. Våra hantverkare har gedigen erfarenhet av att renovera kök och utför arbetet på ett professionellt och effektivt sätt.

  Så om du går i renoveringstankar, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina drömmar om ett nytt och fräscht kök. Med Dorunner kan du känna dig trygg med att din köksrenovering blir av högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömkök!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 845 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Göranssons Trading AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ELVB el vvs och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

M I Måleri i Trollhättan

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Occasus Bygg & Design

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Skiltorps Bygg & Transport AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BGIM Byggservice

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Dammens Bygg & Markanläggningar AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kök och Badrum i väst AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Eltech Installation Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak