DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Upplands-Bro

Hitta företag inom köksrenovering i Upplands-Bro snabbt, tryggt och enkelt

Renovera kök med hjälp av Dorunner i Upplands-Bro

Funderar du på att renovera kök i Upplands-Bro? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi kompetenta hantverkare som kan hjälpa dig. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare i Upplands-Bro.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på din köksrenovering

  När du vill renovera kök i Upplands-Bro är det första steget att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär och svarar på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Utifrån dina svar matchar vi dig med lämpliga hantverkare i ditt område. Ofta får du svar från intresserade hantverkare inom 24 timmar.

  Du kan sedan läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös hantverkare genom oss.

  När du fått svar från hantverkare kan du jämföra deras offerter för att hitta den som passar bäst för din köksrenovering. Tänk på att priset inte är allt - det är också viktigt att välja en hantverkare som du känner förtroende för och som har erfarenhet av liknande projekt.

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och ett rum vi spenderar mycket tid i. Att renovera kök kan göra stor skillnad för både funktion och trivsel. Kanske har du ett äldre kök med slitna luckor och utdaterade vitvaror? Eller så passar inte den nuvarande planlösningen dina behov. En köksrenovering ger dig möjlighet att skapa ditt drömkök, anpassat efter din stil och dina önskemål.

  Förutom att höja livskvaliteten och göra matlagningen roligare, kan en köksrenovering också höja värdet på din bostad. Köket är ett av de rum som spekulanter tittar extra noga på. Ett fräscht och modernt kök kan vara avgörande för att locka köpare och få ett bra pris vid en eventuell försäljning.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Även om du är händig kan det vara värt att anlita proffs för att få ett riktigt bra slutresultat. Hantverkare har koll på allt från planering och konstruktion till installation av kök och vitvaror. De vet hur man undviker vanliga misstag och ser till att allt blir rätt från början.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att du sparar mycket tid. En köksrenovering tar betydligt längre tid om man gör allt själv. Hantverkare har också rätt verktyg och utrustning för jobbet, något som kan bli en dyr investering för en privatperson.

  Hantverkare kan också komma med värdefulla råd och tips kring materialval, förvaring och planlösning. De har erfarenhet av många olika köksrenoveringar och vet vad som fungerar och inte. Med hjälp av deras expertis kan du få ett kök som är både snyggt och funktionellt.

 • Viktigt med rätt behörigheter

  När du ska renovera kök är det viktigt att anlita hantverkare med rätt behörigheter. Detta gäller särskilt för el- och VVS-arbeten. Felaktigt utförda installationer kan i värsta fall vara direkt farliga.

  För elarbeten krävs behörighet från Elsäkerhetsverket. Det finns olika behörighetsnivåer beroende på vilken typ av elarbete som ska utföras. Hantverkare som utför elarbeten ska också ha en ansvarsförsäkring.

  För VVS-arbeten finns ingen lagstadgad certifiering, men många seriösa VVS-montörer är certifierade av branschorganisationen Säker Vatten. Det är en kvalitetsmärkning som visar att montören har rätt kunskaper för att utföra ett fackmannamässigt jobb.

  Genom Dorunner kan du vara säker på att få offerter från hantverkare med rätt behörigheter för din köksrenovering i Upplands-Bro. Vi kontrollerar och verifierar hantverkarnas kompetens och försäkringar. Du kan själv också se behörigheter och certifikat när du läser om hantverkarna på vår plattform.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har alltid varit en central plats i hemmet, men dess utformning och funktion har förändrats mycket genom historien. Från att ha varit ett separat rum för matlagning och hushållsarbete har köket utvecklats till en integrerad del av hemmets umgängesyta.

  Förr var köken ofta små, mörka och trångbodda. Matlagningen skedde över öppen eld och köksredskapen var enkla. Under 1900-talet började man bygga större och ljusare kök med vattenledningar, avlopp och så småningom även elektricitet. Spisar, kylskåp och andra vitvaror revolutionerade matlagningen.

  Funktionalismen på 1930-talet förde med sig nya ideal om ett rationellt och lättarbetat kök. Köken standardiserades med arbetsbänkar, skåp och lådor i bekväm arbetshöjd. Efterkrigstidens kök präglades av nya material som rostfritt stål och laminat. Färgerna gick i vitt, pastellfärger och starka kulörer som rött och blått.

  Idag är köket ofta hemmets naturliga samlingspunkt. Öppna planlösningar där kök, matplats och vardagsrum flyter ihop har blivit vanliga. Köken är påkostade med exklusiva material, designade vitvaror och avancerad utrustning. Samtidigt har det blivit populärt med retroinspirerade kök som knyter an till tidigare decenniers stilar.

  Oavsett om du drömmer om ett toppmodernt högteknologiskt kök eller ett charmigt lantligt kök så kan vi på Dorunner hjälpa dig att förverkliga din köksrenovering i Upplands-Bro. Våra hantverkare har erfarenhet av alla typer av köksstilar och anpassar renoveringen helt efter dina önskemål. Med ett nytt kök får du en trivsam, funktionell och värdefull del av ditt hem som du kommer att njuta av under lång tid framöver.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2447 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Köksrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Köksrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Köksrenovering Haninge

Gå till Haninge

Köksrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Köksrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Köksrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Köksrenovering Nacka

Gå till Nacka

Köksrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Köksrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Köksrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Köksrenovering Salem

Gå till Salem

Köksrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Köksrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Köksrenovering Solna

Gå till Solna

Köksrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Köksrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Köksrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Köksrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Köksrenovering Täby

Gå till Täby

Köksrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Köksrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Köksrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Köksrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Köksrenovering Österåker

Gå till Österåker

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

STAJ Bygg&Inredning AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stefans Hantverkare

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

D F Byggteknik AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

ALHARBY BYGG

F-skatt

Omdöme (22)

Moms-
berättigad

Mom Bygg & Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Pal Bygg och Renovering

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Dryft Sverige AB

F-skatt

Omdöme (30)

Moms-
berättigad

Total Bygg Expert i Solna AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmästare Sthlm Nord AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Fenix Fastighet AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

SEL Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Alimax Bygg & Tak AB

F-skatt

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

HammarHus

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

GS Badrum AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Hemmafixaren021 AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Sellén Bygg & service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bygg Yrkeskamraten RS

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Hunza Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SM Bygg i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak