DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Danderyd

Hitta företag inom köksrenovering i Danderyd snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Danderyd med Dorunner

Är det dags att renovera kök i Danderyd? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi för samman dig som uppdragsgivare med professionella utförare som kan renovera ditt kök på ett skickligt sätt. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi utförare som kan hjälpa dig.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på din köksrenovering

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Danderyd är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du enkelt i ett formulär där du svarar på några frågor om ditt projekt, till exempel vad du vill ha gjort i ditt kök och ungefär när du vill att arbetet ska utföras.

  Därefter matchar vi dig med upp till fem utförare i Danderyd som är intresserade av att renovera ditt kök. Ofta får du svar redan inom 24 timmar. Sen kan du i lugn och ro läsa om de olika utförarna, titta på bilder från deras tidigare projekt och läsa omdömen från andra kunder.

  Du kan också se vilka certifikat och behörigheter utförarna har. Vi kontrollerar regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös aktör.

  När du hittat en utförare som du gillar begär du en offert på din köksrenovering. Då får du ett pris och en tydlig beskrivning av vad som ingår. Sen är det bara att sätta igång med att renovera kök!

  Fördelen med att begära offert är att du kan jämföra olika utförare och välja den som passar bäst för dina behov och din budget. Du får också en tydlig bild av vad köksrenoveringen kommer att kosta innan arbetet sätter igång.

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Att renovera kök kan göra underverk för både funktionaliteten och trivseln i hemmet. Med nya, fräscha köksluckor, moderna vitvaror och genomtänkta förvaringslösningar blir det både roligare och enklare att laga mat och umgås i köket.

  En köksrenovering är också en god investering om du planerar att sälja din bostad i framtiden. Ett modernt och välskött kök är något som många spekulanter värdesätter högt och kan bidra till ett högre försäljningspris.

  Så om ditt kök börjar bli slitet eller om du helt enkelt vill ha en förändring - då kan det vara dags att renovera kök. Med hjälp av professionella hantverkare kan du förverkliga dina drömmar om ett nytt kök, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet i Danderyd.

 • Anlita ett proffs för bästa resultat

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Även om du är händig och brukar göra en hel del själv kan det vara klokt att anlita professionella hantverkare för köksrenoveringen.

  Tänk på att köket är en viktig del av hemmet och att det är en plats du kommer att vistas mycket i. Därför är det viktigt att renoveringen blir gjord på ett fackmannamässigt sätt och med hög kvalitet. Med hjälp av erfarna hantverkare kan du känna dig trygg med att allt blir rätt gjort från början.

  En annan fördel med att anlita proffs är att du sparar mycket tid. Att renovera kök tar betydligt längre tid om man gör det själv och risken är stor att man stöter på problem längs vägen. Hantverkare har stor erfarenhet av köksrenoveringar och vet hur de ska hantera oväntade utmaningar. De kan också ge dig goda råd kring val av material, färg och utformning av ditt nya kök.

  Så om du vill ha ett riktigt bra slutresultat och slippa lägga massor av tid och energi på att renovera köket själv - anlita ett proffs! Med Dorunner är det enkelt att hitta duktiga och pålitliga hantverkare i Danderyd som kan hjälpa dig förverkliga dina köksdrömmar.

 • Viktigt att tänka på vid köksrenovering

  När du ska renovera kök är det några saker som är extra viktiga att tänka på. Här är några tips:

  • Fundera på hur du använder ditt kök och vad du vill ha för funktioner. Ska du ha en köksö? Behöver du extra mycket förvaring? Vill du ha plats för en större middag med familj och vänner? Ju tydligare bild du har av dina behov, desto lättare blir det för hantverkarna att utforma ett kök som passar just dig.

  • Tänk på att välja tidlösa material och färger som du kommer att trivas med under lång tid. Kök är en stor investering och inte något man gör om i första taget. Satsa på bra kvalitet som håller stilen i många år framöver.

  • Glöm inte att planera för bra belysning i köket. Förutom allmänbelysning i taket kan det vara bra med arbetslampor vid arbetsytorna och kanske stämningsbelysning vid en köksö eller matplats.

  • Var noga med att välja miljövänliga och hållbara material vid köksrenoveringen. Det är bra både för miljön och för din egen hälsa att undvika onödiga kemikalier i inredningen.

  • Planera köksrenoveringen noga tillsammans med din hantverkare och gör upp en tydlig tidsplan. Tänk på att ett kök är svårt att vara utan under en längre period, så försök att hitta alternativa lösningar under renoveringstiden.

  Med god planering och professionell hjälp kan du få ett fantastiskt resultat av din köksrenovering. Ett nytt, fräscht kök höjer livskvaliteten och gör det extra roligt att vistas hemma. Och med Dorunner blir det enkelt att förverkliga dina köksdrömmar i Danderyd!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2527 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Köksrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Köksrenovering Haninge

Gå till Haninge

Köksrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Köksrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Köksrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Köksrenovering Nacka

Gå till Nacka

Köksrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Köksrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Köksrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Köksrenovering Salem

Gå till Salem

Köksrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Köksrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Köksrenovering Solna

Gå till Solna

Köksrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Köksrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Köksrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Köksrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Köksrenovering Täby

Gå till Täby

Köksrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Köksrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Köksrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Köksrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Köksrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Köksrenovering Österåker

Gå till Österåker

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A. Vestlund's Bygg

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

SEL Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Stefans Hantverkare

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Perfekt Badrum & Bygg Saltsjö-Boo AB

F-skatt

Moms-
berättigad

STAJ Bygg&Inredning AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggbyrån Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dryft Sverige AB

F-skatt

Omdöme (30)

Moms-
berättigad

Total Bygg Expert i Solna AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rätvinkel Bygg & Konsult AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggmästare Sthlm Nord AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Shaba Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

HammarHus

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak