DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Nykvarn

Hitta företag inom köksrenovering i Nykvarn snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Nykvarn - förnya ditt kök med hjälp av Dorunner

Är det dags att renovera kök i Nykvarn? Att renovera kök är ett av de bästa sätten att öka värdet på din bostad och samtidigt få ett funktionellt och snyggt kök som du trivs i. Med hjälp av Dorunner kan du enkelt hitta erfarna hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat när du ska renovera kök.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på din köksrenovering

  När du ska renovera kök i Nykvarn kan du börja med att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några frågor om ditt projekt. Vi matchar dig sedan med upp till fem hantverkare i Nykvarn som är intresserade av att ta sig an din köksrenovering. Ofta får du svar redan inom 24 timmar.

  Därefter kan du i lugn och ro läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från deras referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos kronofogden. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val när du ska renovera kök.

  Genom att be om offert från flera hantverkare kan du jämföra vad som ingår och välja det alternativ som passar bäst för din köksrenovering i Nykvarn, både vad gäller pris och omfattning. Tänk på att en offert på att renovera kök kan innehålla många olika delar som arbetskostnad, material, eventuellt rivning och bortforsling, mm. Se till att det tydligt framgår vad som ingår i offerten.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och navet i vardagen för de flesta familjer. Att renovera kök kan göra underverk för både funktion och trivsel. Med en smart planering kan du få plats med mer förvaring, modernare vitvaror och bättre arbetsytor. Du kan skapa en mer öppen planlösning eller kanske en köksö. Nya ytskikt som kakel, köksluckor och bänkskiva gör ditt kök både lättare att hålla rent och betydligt snyggare.

  En köksrenovering är också en investering som höjer värdet på din bostad. Köket är ett av de rum som spelar störst roll för intrycket när man kliver in i en bostad. Många köpare lägger stor vikt vid kökets skick. Att renovera kök brukar därför betala sig vid en försäljning.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  För att få bästa möjliga resultat när du ska renovera kök i Nykvarn rekommenderar vi att du anlitar professionella hantverkare. En köksrenovering är ofta ett omfattande projekt som kräver både planering, rivning, VVS-arbeten, elinstallationer, plattsättning, snickeriarbeten med mera. Erfarna hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ro projektet i hamn.

  Att renovera kök är både tidskrävande och kräver en hel del verktyg och utrustning. Genom att anlita proffs sparar du massor av tid. Hantverkare vet också hur de ska hantera problem som kan dyka upp längs vägen. De kan dessutom ge dig ovärderliga råd kring allt från materialval till smarta lösningar för just ditt kök.

  Vissa moment i en köksrenovering, som el och VVS, får du inte ens utföra själv utan behörighet. Då är det ett måste att anlita behöriga hantverkare. Men även för arbeten du får göra själv kan det vara en god idé att ta hjälp. Med proffs på plats vet du att allt blir rätt utfört.

 • Mer om köksrenovering

  Att renovera kök är ett av de vanligaste renoveringsprojekten i hemmet. Och det är inte konstigt. Vi spenderar mycket tid i köket. Det är där vi lagar mat, äter och umgås. Ett välplanerat kök underlättar vardagen och ett snyggt kök är både trivsamt och höjer värdet på bostaden.

  Hur omfattande din köksrenovering blir beror på kökets skick och hur mycket du vill förändra. Ibland kan det räcka med att byta köksluckor, måla om och kanske installera några nya vitvaror. Andra gånger behöver man riva ut hela köket och börja om från grunden. Vanliga arbeten vid en köksrenovering är:

  • Montering av nya köksskåp och luckor
  • Byte av bänkskiva
  • Byte av vitvaror som spis, ugn, kyl och frys
  • Nya eluttag och belysning
  • Flytt av avlopp och vattenledningar
  • Plattsättning av golv och vägg
  • Målning eller tapetsering
  • Montering av spotlights och annan belysning

  Oavsett om du ska genomföra en stor eller liten köksrenovering finns det mycket att tänka på. Planering är A och O för ett lyckat resultat. Rita gärna upp köket och gör en noggrann beskrivning av projektet. Tänk också på i vilken ordning saker ska göras. El och VVS bör till exempel komma tidigt i projektet medan målning kommer sist.

  Har du möjlighet är det en god idé att sätta undan en summa för oförutsedda utgifter. Vid en köksrenovering är det inte ovanligt att man stöter på överraskningar längs vägen, som fuktskador eller gammal elsystem som behöver åtgärdas. Då är det skönt att ha en buffert så att inte hela budgeten spricker.

  Tänk också på att planera för hur ni ska lösa mathållningen under renoveringen. Att renovera kök innebär ofta att man står utan kök ett tag. Kanske kan ni laga mat i ett annat rum ett tag? Eller så får man äta ute lite oftare.

  Att renovera kök är ett projekt som verkligen gör skillnad i hemmet. Med ett väl genomfört arbete får du ett kök som både är funktionellt och snyggt - och som höjer värdet på din bostad. Anlitar du duktiga hantverkare genom Dorunner är du på god väg mot ditt drömkök, oavsett om du bor i Nykvarn eller någon annanstans.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2442 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Köksrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Köksrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Köksrenovering Haninge

Gå till Haninge

Köksrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Köksrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Köksrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Köksrenovering Nacka

Gå till Nacka

Köksrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Köksrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Köksrenovering Salem

Gå till Salem

Köksrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Köksrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Köksrenovering Solna

Gå till Solna

Köksrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Köksrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Köksrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Köksrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Köksrenovering Täby

Gå till Täby

Köksrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Köksrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Köksrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Köksrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Köksrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Köksrenovering Österåker

Gå till Österåker

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

A. Vestlund's Bygg

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

D F Byggteknik AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Future All Service

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

SEL Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

STAJ Bygg&Inredning AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

West Bygg & Kakel

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Torslunda El Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

HammarHus

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Hemmafixaren021 AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Fastwind Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Dacro Måleri AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

KGB kakel golv bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FEMIC Construction Group AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak