DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Norrtälje

Hitta företag inom köksrenovering i Norrtälje snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Norrtälje med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Norrtälje? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att ta sig an din köksrenovering i Norrtälje.

 • Skapa en uppdragsförfrågan för din köksrenovering

  För att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Norrtälje kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några enkla frågor om ditt renoveringsprojekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Norrtäljeområdet.

  Inom kort får du svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att hjälpa dig renovera kök. Du kan läsa om deras erfarenhet, se bilder från tidigare projekt och ta del av omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val.

  När du fått in svar från intresserade hantverkare kan du jämföra deras offerter för köksrenoveringen. Tänk på att en offert inte bara handlar om pris utan också om hantverkarens kompetens och tidigare erfarenhet av att renovera kök. En duktig hantverkare kan ofta ge värdefulla råd och tips som kan spara både tid och pengar i längden.

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett välplanerat kök underlättar matlagning och bakning samtidigt som det blir en trivsam plats att umgås på. Men ett slitet eller omodernt kök kan ha motsatt effekt. Kanske fungerar inte vitvarorna som de ska eller så är skåpluckorna från en svunnen tid. Då kan det vara dags att renovera kök.

  En köksrenovering kan omfatta allt från att byta luckor och handtag till att totalrenovera med nya vitvaror, ny bänkskiva och nytt kakel. Även om du inte ska totalrenovera kan små förändringar som nya luckor, bänkskiva eller belysning göra stor skillnad för helhetsintrycket. En erfaren hantverkare kan guida dig rätt bland alla val och möjligheter.

 • Spara tid och undvik misstag med en kunnig hantverkare

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Även om du är händig finns det många moment som kräver specialkunskap, som el- och VVS-arbeten. Och även till synes enkla saker som att montera nya skåp kan bli snett om man inte har rätt verktyg och erfarenhet.

  Genom att anlita en kunnig hantverkare för din köksrenovering i Norrtälje kan du spara mycket tid och undvika kostsamma misstag. En professionell hantverkare vet hur man planerar och genomför en köksrenovering på ett effektivt sätt. De har också rätt verktyg, kontakter med leverantörer och kan hantera oväntade problem som kan dyka upp längs vägen.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare är att du kan få ovärderliga råd och tips kring materialval, placering av vitvaror och förvaring. De kan se möjligheter med ytan som du kanske missar och komma med förslag på smarta lösningar som maximerar ditt kök.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har alltid varit en central plats i hemmet men dess utformning och funktion har varierat genom tiderna. Före industrialiseringen var köket ofta en enkel plats med öppen eld för matlagning. Under 1900-talet började man se köket som en arbetsplats och fokus låg på funktionalitet med standardiserade mått.

  Idag är köket så mycket mer än bara en plats för matlagning. Det är en social yta där vi umgås med familj och vänner. Öppna planlösningar där kök och vardagsrum flyter ihop har blivit allt vanligare. Kökets estetik har också fått större betydelse och ses som en del av hemmets inredning.

  Trender inom köksrenovering kommer och går men vissa saker består. Ett välplanerat kök med gott om förvaring, bra arbetsytor och trivsam belysning är alltid rätt. Naturliga material som trä, sten och marmor ligger också i tiden och åldras vackert. Miljömedvetna val som energisnåla vitvaror, LED-belysning och hållbara material blir också allt viktigare.

 • Viktigt att tänka på vid köksrenovering

  Innan du sätter igång med din köksrenovering i Norrtälje är det några saker du bör tänka på. Fundera över hur du använder ditt kök idag och hur dina behov ser ut. Planerar du för en växande familj eller ska köket främst vara en plats för underhållning? Tänk också på din budget och vad som är viktigast för dig att prioritera.

  Mät upp ditt kök och gör en ritning över ytan. Markera var befintliga dörrar, fönster och el- och vattenuttag finns. Fundera över om du vill ändra planlösningen eller om du ska behålla befintlig layout. Tänk också på saker som diskmaskinens placering, om du vill ha en köksö eller en separat matplats.

  Glöm inte heller att planera för tillräckligt med eluttag och belysning. Spotlights under överskåpen ger bra arbetsbelysning medan taklampor med dimmer kan skapa stämning. Ska du ha inbyggda vitvaror som ugn och micro i högskåp är det viktigt att eluttagen hamnar på rätt ställe.

  Innan renoveringen drar igång är det också bra att tömma köksskåpen och ställa undan allt som inte ska vara kvar. Tänk på att en köksrenovering kan vara stökig och ta tid, så var beredd på att vara utan kök ett tag och planera för alternativa lösningar.

  En köksrenovering är ett utmärkt sätt att skapa ditt drömkök och öka värdet på din bostad. Genom Dorunner kan du enkelt hitta erfarna hantverkare som kan hjälpa dig hela vägen från planering till färdigt kök. Så ta steget och påbörja din köksrenovering idag!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2458 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Köksrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Köksrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Köksrenovering Haninge

Gå till Haninge

Köksrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Köksrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Köksrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Köksrenovering Nacka

Gå till Nacka

Köksrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Köksrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Köksrenovering Salem

Gå till Salem

Köksrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Köksrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Köksrenovering Solna

Gå till Solna

Köksrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Köksrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Köksrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Köksrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Köksrenovering Täby

Gå till Täby

Köksrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Köksrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Köksrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Köksrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Köksrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Köksrenovering Österåker

Gå till Österåker

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Liss Bygg & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Stabby Bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

SEL Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

STAJ Bygg&Inredning AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Me-2 Sweden AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sellén Bygg & service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

HammarHus

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

Build Crew Swe AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Torslunda El Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Future All Service

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Stefans Hantverkare

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Bygg Rätt i Norrtälje AB

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

YAN

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak