Företagets logotyp

Byggbyrån Stockholm AB

Omdömen (3)

Kontaktperson

Henry Sandblom

 • Medlem på Dorunner sedan: 2018
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Byggbyrån Stockholm AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Byggbyrån Stockholm AB

Hej och välkommen till oss!

Vi är ett litet och nytänkande byggföretag som verkar i Stockholmsområdet. Vi utför små samt stora byggtjänster åt privatpersoner och företag.
Vi har ett tätt samarbete med behöriga elektriker,rörmokare och en rad andra samarbetspartners. Allt för att erbjuda dig som kund en så heltäckande service som möjligt.

Läs gärna mer om oss på våran hemsida och följ oss gärna i sociala medier.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Altan med tillhörande utekök

En altan som byggdes våren 2018. På altanen byggde vi också ett utekök med infälld diskbänk.

 

Trall beklädnad på balkong

Vi monterade en fin trall av märket Organowood på en balkong i södra Stockholm. Ett trevligt alternativ till vanlig balkong beklädnad och man uppnår en lite mer "altankänsla". Trallen är miljöcertifierad och med tiden så får den en silvergrå nyans.

 

Platsbyggt sängloft.

Under början av 2019 så uppförde vi ett platsbyggt sängloft i en liten lägenhet i Solna. Ett smart sätt att utnyttja sina m2 och loftet byggdes med soffhörna under, infällda spotlights, smart lådförvaring och med detaljer i ek.

 

Tillbyggnad av ett förråd på 20 m2 under carport

I december 2018 så byggde vi ett förråd på ca 20 m2 under en befintligt carport. Familjen frigjorde yta som var lite dumt planerad ifrån början och vi skapade då ett varmisolerat förråd som har många användningsområden.

 

Omdömen

avatar
via Montering av säkerhetsdörr, Handen

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Trästaket, Nacka

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Topnotch!

Anlitade Byggbyrån för hjälp med att bygga sängloft i min etta. Blev exakt, om inte bättre, än vad jag önskade och vad jag bad om vid offertförfrågan! Mycket detaljerade och måna om att följa kundens önskemål. Visade stort engagemang och servicenivå under arbetets gång. Är oerhört nöjd med resultatet och den goda kvaliten på arbetet!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga