DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Ulricehamn

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Ulricehamn snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Ulricehamn - Få hjälp med flytten av proffs

Ska du flytta i Ulricehamn och behöver hjälp? Att anlita en flyttfirma i Ulricehamn kan göra hela flytten mycket enklare för dig. Genom oss på Dorunner kan du få hjälp med allt från packning och lastning till transport och uppackning av dina saker. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga flyttfirmor i Ulricehamn som kan hjälpa dig med din flytt, oavsett om det gäller en liten lägenhet eller en stor villa.

 • Be om offert från flyttfirmor i Ulricehamn

  Ett smart sätt att hitta rätt flyttfirma i Ulricehamn är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du enkelt i ett formulär med information om din flytt, till exempel datum, antal rum och om du behöver hjälp med packning. Sedan matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Ulricehamn som är intresserade av att hjälpa till med din flytt.

  Inom kort får du svar från flyttfirmorna med deras offert. Då kan du i lugn och ro läsa om företagen, se tidigare kunders omdömen och jämföra vad som ingår i deras tjänster. Detta gör att du kan välja den flyttfirma i Ulricehamn som passar bäst för dina behov och din budget. Självklart kollar vi regelbundet att företagen har F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar eller skulder. Det gör att du kan känna dig trygg med ditt val.

 • Fördelar med att anlita flyttfirma i Ulricehamn

  Att anlita en flyttfirma i Ulricehamn har många fördelar. Först och främst sparar du mycket tid och energi. En flytt innebär ofta flera veckors jobb med att packa, städa, släpa tunga möbler och massa annat. Flyttfirmorna har erfarna team som effektivt packar och lastar allt på flyttbilen. De har dessutom rätt utrustning för att flytta även tunga och skrymmande saker på ett säkert sätt.

  En annan fördel är att du slipper oron över att saker ska gå sönder under flytten. Flyttfirmor i Ulricehamn har kunskap om hur man packar och hanterar ömtåliga föremål. Många har också en transportförsäkring som täcker eventuella skador under flytten. Du kan därför vara trygg med att dina saker kommer fram hela.

  Att boka en flyttfirma i Ulricehamn är också ett smart val om du har ont om tid. Kanske måste du flytta med kort varsel på grund av ett nytt jobb eller en separation? Eller så krockar flytten med semestern eller andra åtaganden. Genom att lämna över flytten till proffs frigör du massor av tid till annat.

 • Flyttfirmor gör mer än bara flyttar

  Flyttfirmor i Ulricehamn erbjuder ofta många fler tjänster än bara själva flytten. Många kan hjälpa till med packningsservice, där de kommer hem till dig och packar alla dina saker i flyttkartonger. Det är perfekt om du har ont om tid eller svårt att plocka ner saker från höga skåp och hyllor.

  En del flyttfirmor erbjuder också magasinering. Det innebär att de transporterar dina saker till ett säkert lager där de förvaras under en period. Det kan vara praktiskt om du till exempel ska renovera ditt nya boende eller om du tillfälligt ska bo i en mindre lägenhet. När du är redo att flytta in i ditt nya hem levererar flyttfirman möblerna från magasinet.

  Flyttstädning är en annan vanlig tjänst hos flyttfirmor i Ulricehamn. Att städa ur sin gamla bostad är ett måste, men kan vara tidskrävande. Särskilt om man har bott länge på samma ställe och det finns mycket att gå igenom. En flyttstädning utförd av proffs säkerställer att bostaden är skinande ren och redo för nya ägare eller hyresgäster.

 • Välj en seriös flyttfirma i Ulricehamn

  När du ska anlita en flyttfirma i Ulricehamn är det viktigt att välja ett seriöst företag. Tyvärr finns det oseriösa aktörer i branschen som inte har rätt försäkringar eller som anlitar svart arbetskraft. Genom Dorunner kan du vara säker på att få offerter från seriösa flyttfirmor i Ulricehamn. Vi kontrollerar alla företag noggrant innan vi samarbetar med dem.

  Andra saker att tänka på är att välja en flyttfirma med goda recensioner från tidigare kunder. På Dorunner kan du läsa omdömen om flyttfirmorna och se bilder från deras tidigare jobb. Det ger en bra bild av kvaliteten på deras arbete.

  Det kan också vara bra att välja en flyttfirma som är medlem i branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund. De har auktoriserade flyttfirmor som medlemmar och ställer höga krav på kvalitet och service. Många flyttfirmor i Ulricehamn är med i förbundet.

 • Historien om flyttfirmor

  Flyttfirmor har funnits i Sverige sedan mitten av 1800-talet. Från början var det häst och vagn som gällde för att frakta möbler och husgeråd. I takt med att städerna växte och fler flyttade in till städerna ökade också behovet av professionell flytthjälp.

  På 1910-talet började de första motoriserade flyttbilarna dyka upp. De var betydligt mer effektiva än hästdragna vagnar och revolutionerade flyttbranschen. Under 1900-talet professionaliserades branschen allt mer med branschförbund, auktorisationer och utbildningar.

  Idag är flyttfirmor ett självklart val för många som ska flytta. Med rätt kompetens, utrustning och fordon kan de utföra flyttar snabbt, säkert och effektivt. Många flyttfirmor erbjuder också en rad kringtjänster för att förenkla flytten.

  Oavsett om du ska flytta inom Ulricehamn eller till en annan ort kan en flyttfirma göra stor skillnad. Genom Dorunner hittar du enkelt seriösa flyttfirmor i Ulricehamn som kan hjälpa dig med allt från packning till flyttstädning. Med flytthjälp i Ulricehamn kan du få en smidig och stressfri flytt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 718 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak