DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Färgelanda

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Färgelanda snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Färgelanda - Enkelt och smidigt med flytthjälp

När det är dags att flytta kan det kännas överväldigande med allt som behöver göras. Att packa ner alla ägodelar, transportera dem till den nya bostaden och sedan packa upp allt igen är ett stort projekt. För dig som bor i Färgelanda och funderar på att anlita flytthjälp finns det goda nyheter. Genom oss på Dorunner kan du enkelt hitta en flyttfirma i Färgelanda som kan hjälpa dig med flytten från start till mål. Oavsett om du behöver hjälp med packning, transport eller uppackning finns det duktiga flyttfirmor som gärna hjälper till.

 • Hitta flyttfirma i Färgelanda genom att skapa en uppdragsförfrågan

  Ett smidigt sätt att hitta en flyttfirma i Färgelanda är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär med information om din flytt, till exempel datum, antal rum och om du behöver hjälp med packning eller uppackning. Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Färgelanda som är intresserade av att hjälpa till med din flytt.

  Ofta får du svar från flyttfirmorna inom 24 timmar, men ibland kan det ta lite längre tid. När du fått svar kan du i lugn och ro läsa om de olika alternativen. Du kan bland annat se tidigare kunders omdömen, bilder från referensprojekt och vilka tjänster flyttfirman erbjuder. Vi kontrollerar också regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att välja en seriös aktör.

  Att skapa en uppdragsförfrågan är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Du väljer själv vilken flyttfirma du vill anlita baserat på den information du får. Genom att jämföra offerter från flera företag ökar chansen att du hittar det alternativ som passar bäst för just din flytt, både vad gäller pris och upplägg.

 • Flyttfirmor i Färgelanda kan hjälpa till med hela flytten

  En flyttfirma i Färgelanda kan ofta hjälpa till med alla delar av flytten. Förutom själva transporten av dina saker från den gamla till den nya bostaden erbjuder många även packning och uppackning. Det innebär att flyttfirman kommer hem till dig innan flytten och packar ner alla dina ägodelar i lådor och möbler i flyttbilen.

  Vid uppackning på den nya adressen packar flyttfirman upp allt igen och placerar möbler och lådor där du vill ha dem. De kan även montera ner och montera ihop möbler vid behov. Att anlita en flyttfirma för hela flytten, inklusive packning och uppackning, är ett bekvämt sätt att spara både tid och energi.

  Självklart går det också bra att endast anlita flytthjälp i Färgelanda för delar av flytten. En del väljer att packa själva och sedan låta flyttfirman sköta lastning, transport och uppackning. Andra kanske bara behöver hjälp med att flytta tunga och otympliga möbler. Genom att skapa en uppdragsförfrågan och beskriva dina behov är det enkelt att få offerter anpassade efter just din situation.

 • Fördelar med att anlita flyttfirma

  Att flytta är ofta ett fysiskt krävande arbete. Tunga möbler ska bäras, trappor ska forceras och allt ska lastas i och ur en bil. För den som inte är van kan det vara lätt att göra fel och i värsta fall skada sig själv eller ägodelar. Genom att anlita en flyttfirma i Färgelanda får du hjälp av personer som är vana vid att flytta. De har rätt utrustning och vet hur man lyfter och bär på ett ergonomiskt sätt för att undvika skador.

  En annan fördel med att anlita flytthjälp i Färgelanda är att det ofta går snabbare än att flytta själv. Flyttfirmor har stor erfarenhet och vet hur man på effektivast möjliga sätt packar och lastar en bil för att utnyttja utrymmet optimalt. De har också tillgång till flyttbil av rätt storlek och med rätt utrustning, till exempel ramper och lyftvagnar, vilket underlättar arbetet.

  Att flytta är dessutom ofta ett stressigt projekt med många bollar i luften. Genom att lämna över delar av arbetet till en flyttfirma kan du minska stressen och pressen på dig själv. Du kan fokusera på andra delar av flytten, som att byta adress och säga upp abonnemang, medan flyttfirman sköter det tunga arbetet.

 • Flyttbranschens historia och utveckling

  Att flytta har människor gjort i alla tider, men hur flytten gått till har varierat. Långt tillbaka i tiden fick man helt enkelt bära allt själv eller be vänner och familj om hjälp. Häst och vagn var länge det vanligaste sättet att transportera bohag vid en flytt.

  I takt med att samhället utvecklades och städerna växte ökade också behovet av professionell flytthjälp. De första flyttfirmorna dök upp i Sverige i slutet av 1800-talet. Många av dem var små familjeföretag som körde flyttlass med häst och vagn inom staden.

  Under 1900-talet skedde en snabb utveckling inom flyttbranschen. Hästarna ersattes av lastbilar och flyttfirmorna blev allt större och mer professionella. Tjänster som packning och magasinering blev vanligare. På 1970-talet bildades Sveriges Flyttmäns Riksförbund, en branschorganisation för seriösa flyttfirmor.

  Idag finns det flyttfirmor i hela landet, från stora kedjor med verksamhet i flera städer till små lokala aktörer. Gemensamt är att de allra flesta erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta flytten för sina kunder. Många har också specialiserat sig på olika typer av flyttar, till exempel kontorsflytt, pianoflytt eller flytt till utlandet.

  Trots att flyttbranschen genomgått en stor utveckling är grunderna desamma. Målet är att på ett säkert och effektivt sätt hjälpa människor att flytta sina ägodelar från en plats till en annan. Med rätt kompetens, utrustning och fordon kan en flyttfirma göra stor skillnad och underlätta i en annars stressig situation.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 694 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak