DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Partille

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Partille snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Partille - Gör flytten enklare med hjälp av proffs

Att flytta är ett stort projekt som kräver mycket planering och arbete. För dig som bor i Partille och ska flytta kan det vara en god idé att anlita en flyttfirma. Med hjälp av en flyttfirma i Partille kan du få professionell hjälp med allt från packning och lastning till transport och uppackning. Det kan spara dig mycket tid och energi, samtidigt som du kan känna dig trygg med att dina saker hanteras på ett säkert sätt.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få svar från flyttfirmor

  Ett enkelt sätt att hitta en flyttfirma i Partille är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär och svarar på några frågor om din flytt, till exempel när och var du ska flytta, hur stort bohag du har och vilka tjänster du är intresserad av. Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Partille som kan vara intresserade av att hjälpa dig med flytten.

  Inom kort får du svar från de intresserade flyttfirmorna. Då kan du läsa om deras tjänster, se bilder på tidigare flyttprojekt och läsa omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också kontinuerligt att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du enkelt jämföra olika alternativ och välja den flyttfirma som passar bäst för dina behov och din budget.

 • Flytthjälp i Partille - Vad kan en flyttfirma hjälpa till med?

  En flyttfirma i Partille kan hjälpa dig med alla delar av flytten, från planering till genomförande. Här är några exempel på tjänster som många flyttfirmor erbjuder:

  • Packning: Flyttfirman kan tillhandahålla flyttkartonger och packmaterial, och hjälpa dig att packa dina saker på ett säkert och effektivt sätt.
  • Nedmontering och uppackning: Om du har möbler som behöver monteras ned innan flytten kan flyttfirman hjälpa till med det. De kan också hjälpa till att packa upp och montera möblerna på den nya adressen.
  • Lastning och lossning: Flyttfirman lastar dina saker i flyttbilen och lossar dem på den nya adressen. De har rätt utrustning och kunskap för att hantera tunga och skrymmande föremål på ett säkert sätt.
  • Transport: Flyttfirman transporterar dina saker till den nya adressen i en specialutrustad flyttbil. De ser till att dina saker kommer fram hela och i tid.
  • Flyttstädning: Många flyttfirmor erbjuder även flyttstädning, så att du kan lämna din gamla bostad i gott skick.
 • Varför anlita en flyttfirma i Partille?

  Att anlita en flyttfirma i Partille kan vara en god investering av flera skäl. Först och främst kan det spara dig mycket tid och energi. Att packa, lasta och transportera ett helt bohag är ett omfattande arbete som kan ta flera dagar eller veckor att genomföra på egen hand. Med hjälp av en flyttfirma kan du istället fokusera på andra delar av flytten, som att organisera och planera.

  Att anlita en flyttfirma kan också minska risken för skador på dina saker. Flyttfirmor har specialutrustning och erfarenhet av att hantera flyttgods på ett säkert sätt. De vet hur man packar ömtåliga föremål, hur man lastar en flyttbil för att undvika skador under transporten och hur man hanterar tunga och skrymmande möbler utan att skada dem eller golven.

  En annan fördel med att anlita en flyttfirma är att du kan få hjälp med hela flytten från början till slut. Istället för att behöva koordinera olika delar av flytten själv, som att hyra flyttbil, skaffa packmaterial och organisera hjälp med tunga lyft, kan du få allt samordnat av flyttfirman. Det kan göra flytten mindre stressig och mer effektiv.

 • Flyttbranschen - en bransch i förändring

  Flyttbranschen har genomgått stora förändringar de senaste decennierna. Från att tidigare ha dominerats av små, lokala företag har branschen nu blivit mer professionaliserad och internationell. Idag finns det både stora, rikstäckande flyttkedjor och mindre, specialiserade flyttfirmor som erbjuder skräddarsydda tjänster.

  En annan förändring är att flyttfirmor idag erbjuder fler tjänster än tidigare. Förutom traditionella flyttjänster som packning, lastning och transport erbjuder många flyttfirmor idag även tjänster som magasinering, flyttstädning och internationella flyttar. Vissa flyttfirmor har också specialiserat sig på att flytta ömtåligt gods som pianon eller konstverk.

  Digitaliseringen har också påverkat flyttbranschen. Idag är det vanligt att boka flytthjälp online, och många flyttfirmor använder digitala verktyg för att planera och genomföra flyttar på ett effektivt sätt. Samtidigt har digitaliseringen också gjort det lättare för kunder att jämföra priser och tjänster från olika flyttfirmor.

 • Viktigt att välja en seriös flyttfirma

  När du ska anlita en flyttfirma i Partille är det viktigt att välja ett seriöst och professionellt företag. Tyvärr finns det oseriösa aktörer i branschen som kan orsaka problem för kunden, till exempel genom att inte dyka upp på avtalad tid, skada flyttgodset eller kräva mer betalt än avtalat.

  För att undvika problem är det viktigt att välja en flyttfirma som är registrerad för F-skatt och moms, och som har en giltig ansvarsförsäkring. Det är också bra att välja en flyttfirma som är medlem i en branschorganisation som Sveriges Flyttmäns Riksförbund, vilket ställer krav på kvalitet och seriositet.

  Andra saker att tänka på när du väljer flyttfirma är att be om referenser från tidigare kunder, att få ett skriftligt offert eller kostnadsförslag innan flytten och att noga läsa igenom avtalet innan du skriver under det. Genom att välja en seriös och professionell flyttfirma kan du känna dig trygg med att din flytt blir genomförd på ett säkert och effektivt sätt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 762 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Flexmove solution Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Haardwork Transport Ab

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Proload AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ADayservice AB

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Lamy Städservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Veteranpoolen GBG Ö

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak