DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Lidköping

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Lidköping snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Lidköping - För dig som vill ha en smidig flytt

Ska du flytta i Lidköping och behöver hjälp? Då kan en flyttfirma i Lidköping vara lösningen för dig. Genom oss på Dorunner kan du enkelt hitta en flyttfirma som passar dina behov. Vi samarbetar med flera erfarna och pålitliga flyttfirmor i Lidköping som kan hjälpa dig med allt från packning och lastning till transport och uppackning.

 • Be om offert från flyttfirmor i Lidköping

  Ett sätt att hitta rätt flyttfirma i Lidköping är att be om offert genom oss på Dorunner. Då fyller du enkelt i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om din flytt. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med upp till fem flyttfirmor i Lidköping som kan vara intresserade av att hjälpa dig med din flytt.

  Inom kort får du svar från de intresserade flyttfirmorna med deras offerter. Då kan du i lugn och ro läsa om flyttfirmorna, se tidigare kunders omdömen och jämföra vad som ingår i de olika offerterna. Självklart kollar vi regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar.

  Genom att be om offert kan du jämföra priser och tjänster från olika flyttfirmor i Lidköping och välja det alternativ som passar bäst för dig och din budget. Du kan få hjälp med allt från att packa enstaka möbler till att få hjälp med hela flytten från start till mål.

 • Varför anlita en flyttfirma i Lidköping?

  Att flytta är ofta ett stort projekt som kräver mycket planering och arbete. Genom att anlita en flyttfirma i Lidköping kan du få professionell hjälp med din flytt och slippa mycket av det tunga arbetet. Flyttfirmorna har lång erfarenhet av att genomföra flyttar och vet hur man på bästa sätt packar, lastar och transporterar dina saker så att de kommer fram hela och rena.

  En flyttfirma i Lidköping kan hjälpa dig med allt från att packa enstaka möbler till att ta hand om hela flytten från början till slut. De har tillgång till allt som behövs för en smidig flytt, som flyttkartonger, bubbelplast och flyttbilar i rätt storlek. Många flyttfirmor erbjuder också magasinering av möbler och andra saker om du behöver mellanlagra något i samband med flytten.

  Att anlita en flyttfirma i Lidköping är inte bara praktiskt utan kan också spara dig mycket tid och energi. En flytt tar ofta betydligt längre tid än man tror och kan vara både fysiskt och psykiskt krävande. Genom att överlåta tunga lyft och annat arbete till en flyttfirma kan du istället fokusera på andra saker som behöver fixas inför flytten.

  Flyttfirmorna kan också komma med värdefulla tips och råd kring hur du bäst genomför din flytt. De vet hur man på effektivast sätt packar och lastar en flyttbil för att utnyttja utrymmet maximalt och undvika skador på möbler och saker. Om något problem skulle uppstå på vägen har de rutiner för att hantera det på bästa sätt.

 • Flyttfirmor har lång historia

  Flyttfirmor har funnits i Sverige sedan mitten av 1800-talet. Från början var det främst hästar och vagnar som användes för att transportera möbler och andra saker när folk flyttade. I takt med att städerna växte och fler människor flyttade till städerna ökade också behovet av professionell flytthjälp.

  Under 1900-talet utvecklades flyttbranschen i snabb takt i takt med att nya transportmedel som lastbilar blev vanligare. Idag är flyttfirmor ett etablerat koncept i de flesta städer och det finns flyttfirmor i många olika storlekar, från små lokala firmor till stora rikstäckande kedjor.

  Trots att mycket har förändrats sedan de första flyttfirmorna startade är grundprincipen densamma - att hjälpa människor att flytta sina saker från en plats till en annan på ett säkert och effektivt sätt. Idag har flyttfirmorna tillgång till modern utrustning och fordon som gör flytten smidigare än någonsin.

 • Viktigt att välja en seriös flyttfirma

  När du ska anlita en flyttfirma i Lidköping är det viktigt att välja ett seriöst företag med gott renommé. En seriös flyttfirma har utbildad personal, ordentlig utrustning och fordon samt en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten.

  Genom Dorunner kan du vara säker på att få offerter från seriösa flyttfirmor i Lidköping. Vi kontrollerar regelbundet att flyttfirmorna vi samarbetar med är registrerade för F-skatt och moms samt inte har några skulder eller andra anmärkningar. Du kan också läsa tidigare kunders omdömen om flyttfirmorna för att bilda dig en uppfattning.

  Branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR) är ett kvalitetsmärke inom flyttbranschen. Medlemsföretagen i SFR följer vissa kvalitetskrav och etiska regler. Genom att anlita en flyttfirma som är medlem i SFR kan du vara säker på att få en seriös aktör med hög kvalitet på sina tjänster.

  En flyttfirma i Lidköping är ett smart val för dig som vill ha en smidig och professionellt genomförd flytt. Genom Dorunner kan du enkelt jämföra offerter från olika flyttfirmor och hitta det alternativ som passar bäst för just dina behov och din budget. Med hjälp av en erfaren flyttfirma kan du spara både tid, pengar och energi på din flytt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 740 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

RDP Allservice

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttningsbyrån Skövde Stadsbud AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak