DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Lysekil

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Lysekil snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Lysekil - Gör din flytt enklare med professionell hjälp

Att flytta är ett stort projekt som kräver mycket planering och arbete. För dig som bor i Lysekil och ska flytta kan det vara en god idé att anlita en flyttfirma. Genom Dorunner kan du enkelt hitta en flyttfirma i Lysekil som kan hjälpa dig med allt från packning och lastning till transport och uppackning. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga flyttfirmor som kan anpassa sina tjänster efter dina behov, oavsett om du ska flytta inom Lysekil eller till en annan ort.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från flyttfirmor i Lysekil

  Ett smidigt sätt att hitta en flyttfirma i Lysekil är att skapa en uppdragsförfrågan via Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om din flytt kan vi matcha dig med upp till fem flyttfirmor i Lysekil som är intresserade av att hjälpa dig. Du får sedan offert från flyttfirmorna och kan jämföra priser, tjänster och omdömen för att hitta den flyttfirma som passar bäst för din flytt. Att begära offert är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något när du skapar en uppdragsförfrågan.

  När du fått svar från intresserade flyttfirmor i Lysekil kan du läsa om deras erfarenhet, se bilder från tidigare flyttprojekt och ta del av andra kunders omdömen. Vi kontrollerar också regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningsvärda skulder. Med denna information som grund kan du känna dig trygg med att välja en flyttfirma i Lysekil som kommer att utföra din flytt på ett professionellt sätt.

 • Därför är det smart att anlita en flyttfirma i Lysekil

  Att flytta är ofta ett större projekt än man först tror. Förutom att packa ner alla saker i lådor och möbler i flyttbilen ska man kanske även städa ur den gamla bostaden, montera ner möbler och installationer och packa upp allt i den nya bostaden. Att anlita en flyttfirma i Lysekil kan underlätta flyttprocessen avsevärt och spara dig mycket tid och arbete.

  En flyttfirma har erfarenhet av att genomföra flyttar på ett effektivt och säkert sätt. De vet hur man bäst packar ömtåliga föremål, hur man lastar flyttbilen för att utnyttja utrymmet optimalt och hur man undviker skador på möbler och lådor under transporten. Många flyttfirmor erbjuder även tilläggsförsäkringar som skyddar dina saker under flytten.

  Att boka flytthjälp i Lysekil kan också vara ett bra alternativ om du har tunga eller skrymmande möbler som är svåra att flytta på egen hand. En flyttfirma har rätt utrustning och kunnande för att flytta pianon, tunga garderober eller stora soffor utan risk för skador. De kan även montera ner och sätta ihop möbler vid behov.

  En annan fördel med att anlita en flyttfirma är att du slipper lägga tid och energi på att hitta en lämplig flyttbil och köra den själv. Att hyra flyttbil kan bli dyrt, särskilt om man behöver den under flera dagar. När du anlitar en flyttfirma i Lysekil ingår transport med flyttbil i tjänsten, och du behöver inte oroa dig för att hitta en parkeringsplats för flyttbilen eller betala för bensin och försäkring.

 • Flyttfirmor - en viktig kugge i flyttbranschen

  Flyttfirmor spelar en viktig roll när människor ska byta bostad eller kontor. Deras tjänster underlättar flytten och minskar stressen och arbetsbelastningen för den som ska flytta. Några exempel på tjänster som flyttfirmor erbjuder är:

  • Packning av lösöre i lådor och möbler i skyddsemballage
  • Nedmontering av möbler och installationer
  • Lastning och lossning av flyttbil
  • Transport av bohag till den nya adressen
  • Uppackning och montering av möbler på plats
  • Bortforsling av emballage och annat flyttavfall

  Att anlita en flyttfirma är ofta ett smart val, även om man tycker att man har gott om tid att planera flytten. Flyttfirmans personal har erfarenhet av att genomföra flyttar på ett tids- och resurseffektivt sätt, och kan därför ofta slutföra flytten snabbare än vad man själv skulle göra. De har också kunskap om hur man hanterar ömtåliga och värdefulla föremål, och kan ge goda råd om packmaterial, flyttlådor och andra praktiska detaljer.

  Historiskt sett har flyttfirmor funnits i Sverige sedan mitten av 1800-talet, då de första företagen startades i Stockholm. Från början var det främst välbärgade familjer som anlitade flyttfirmor, men i takt med att städerna växte och allt fler människor flyttade till urbana områden ökade efterfrågan på professionell flytthjälp. Idag finns det flyttfirmor i de flesta större städer i Sverige, och branschen omsätter flera miljarder kronor varje år.

  För att verka som flyttfirma i Sverige krävs inga särskilda tillstånd eller certifieringar. Däremot finns det branschorganisationer som ställer krav på sina medlemmar vad gäller kvalitet, säkerhet och kundservice. Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR) är den största branschorganisationen för flyttfirmor i Sverige, och deras medlemmar följer en strikt uppförandekod för att säkerställa en hög standard på tjänsterna.

  Man kan verkligen säga att en flyttfirma i Lysekil kan vara en värdefull samarbetspartner när du ska flytta. Genom att anlita professionell flytthjälp kan du spara både tid, pengar och energi, och undvika många av de stressmoment som ofta förknippas med flytt. Med Dorunner blir det enkelt att hitta en pålitlig och erfaren flyttfirma i Lysekil som kan anpassa sina tjänster efter just dina behov och önskemål.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 697 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak