DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Borås

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Borås snabbt, tryggt och enkelt.

Anlita en flyttfirma i Borås för en smidig flytt

Ska du flytta i Borås och funderar på att anlita en flyttfirma? Att flytta är ett stort projekt och det finns många fördelar med att ta hjälp av proffs. En flyttfirma i Borås kan hjälpa dig med allt från packning och lastning till transport och uppackning. De har rätt utrustning och erfarenhet för att genomföra flytten på ett effektivt och säkert sätt. Genom Dorunner kan du enkelt hitta en flyttfirma i Borås som passar dina behov.

 • Be om offert från flyttfirmor i Borås

  Ett sätt att hitta en flyttfirma i Borås är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i formuläret på vår hemsida och svara på några enkla frågor om din flytt. Vi matchar sedan din förfrågan med flyttfirmor i Borås som är intresserade av uppdraget. Du kan få svar från upp till fem flyttfirmor som är redo att hjälpa dig.

  När du fått svar från intresserade flyttfirmor kan du läsa om dem, se omdömen från tidigare kunder och jämföra offerter. Vi kontrollerar regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Det ger dig en trygghet när du ska välja flyttfirma i Borås.

 • Fördelar med att anlita en flyttfirma i Borås

  Att anlita flytthjälp i Borås har många fördelar. Först och främst sparar du tid och energi. Flyttfirmans personal är tränade i att packa, lasta och bära på ett ergonomiskt sätt. De har också tillgång till rätt utrustning som flyttkartonger, säckar och rullvagnar. Det minskar risken för skador både på dina saker och på dig själv.

  En flyttfirma i Borås har erfarenhet av olika typer av flyttar och kan hantera utmaningar som dyker upp längs vägen. De kan också ge värdefulla råd kring planeringen av flytten och hur du bäst förbereder dig. Genom att anlita flytthjälp i Borås kan du fokusera på andra saker och slippa mycket av stressen som en flytt innebär.

 • Vad kostar det att anlita en flyttfirma i Borås?

  Kostnaden för att anlita en flyttfirma i Borås varierar beroende på flyttens omfattning och dina specifika behov. Faktorer som påverkar priset är bland annat hur mycket som ska flyttas, om du behöver hjälp med packning och uppackning, och avståndet mellan din nuvarande och nya bostad.

  För att få en uppfattning om vad det kostar att anlita flytthjälp i Borås kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då får du offert från flera flyttfirmor och kan jämföra priser och tjänster. Tänk på att den billigaste offerten inte alltid är det bästa valet. Väg även in faktorer som flyttfirmans erfarenhet, rykte och kundnöjdhet när du fattar ditt beslut.

 • Flyttfirmor gör flytten enklare

  En flytt innebär ofta mycket jobb och planering. Genom att anlita en flyttfirma kan du göra processen betydligt smidigare. Flyttfirmor är experter på att hantera alla moment i en flytt, från packning och lastning till transport och uppackning. De har rätt utrustning, kunskap och erfarenhet för att genomföra flytten på ett effektivt och säkert sätt.

  Flyttfirmor kan hjälpa till med allt från mindre flyttar inom samma stad till stora flyttar mellan olika delar av landet. De kan också assistera med specialuppdrag som flytt av piano, tunga möbler eller ömtåliga föremål. Många flyttfirmor erbjuder även magasinering om du behöver förvara saker under en period.

  Att anlita flytthjälp sparar inte bara tid och energi, det minskar också risken för skador. Tunga lyft och obekväma arbetsställningar kan lätt leda till sträckningar och andra belastningsskador. Flyttfirmans personal är utbildade i ergonomi och har rätt teknik för att undvika skador. De har också tillgång till hjälpmedel som gör jobbet lättare.

  En annan fördel med att anlita en flyttfirma är att du slipper oroa dig för oförutsedda problem. Om något går sönder eller försvinner under flytten är seriösa flyttfirmor försäkrade. Det ger dig ett extra skydd om olyckan skulle vara framme.

  Flyttbranschen i Sverige omsätter flera miljarder kronor varje år. Det finns många aktörer på marknaden, både stora kedjor och mindre lokala företag. För att kallas flyttfirma krävs inget särskilt tillstånd, men många seriösa företag är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR).

  SFR arbetar för att höja standarden i branschen och har tagit fram riktlinjer för hur en flytt ska gå till. Medlemsföretagen förbinder sig att följa dessa riktlinjer. På SFR:s hemsida kan du söka efter auktoriserade flyttfirmor i ditt område.

  Det finns många goda skäl att anlita en flyttfirma nästa gång du ska flytta. Oavsett om du bara ska flytta inom Borås eller till en annan del av landet kan en flyttfirma underlätta processen avsevärt. Genom Dorunner kan du enkelt jämföra offerter från olika flyttfirmor i Borås och hitta den som passar bäst för dina behov. Med proffshjälp blir flytten ett betydligt mindre stressmoment.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 721 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Flexmove solution Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Haardwork Transport Ab

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

ADayservice AB

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Lamy Städservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak