Företagets logotyp

Guldhedens Flyttexpress AB

Omdömen (2)

G

Mathias

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Guldhedens Flyttexpress AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Guldhedens Flyttexpress AB

Guldhedens Flyttexpress är en flyttfirma i Göteborg som grundades 1946 och vi har vårt kontor och magasin i Sisjön, Göteborg. Vi är auktoriserad transportör hos SMF och är stolta och måna om vårt goda rykte, SMF certifikat. Vi tar god tid på oss för att diskutera våra kunders önskemål. Vissa vill sköta packning själva, medan andra låter oss ta hand om allt såsom flyttstädning, möblering och uppackning.

VÅRA TJÄNSTER
Letar du efter ett flyttbolag i Göteborg som kan ge dig den flytthjälp du behöver, och som är lyhörd och kan erbjuda en helhetslösning för just din situation? Vi gör allt ifrån flyttning av bohag, flyttning av kassaskåp & pianon till uthyrning av flyttbilar för både privatpersoner och företag. Här är några av våra tjänster vi erbjuder små- medelstora, stora företag samt privatpersoner.

Flyttning av Bohag
Att flytta ett hem är i högsta grad en personlig fråga. Vi god tid på oss för att diskutera dina önskemål.

Flyttning av Företag
En företagsflytt kan lätt bli en komplicerad historia. God planering och ett väl genomfört gemensamt förarbete borgar för en snabb, effektiv och lyckad kontorsflyttning. Det kan vi hjälpa dig med.

Flyttstädning
Det är alltid en god idé att lämna flyttstädningen till proffs, vare sig det gäller kontor, lägenhet eller villa.

Magasinering
Vi har nybyggda och uppvärmda förråd till uthyrning i Sisjön.

OM GULDHEDENS FLYTTEXPRESS
Du kan lugnt lämna över ansvaret för flyttningen eller magasineringen av ditt bohag eller kontor till oss på Guldhedens Flyttexpress AB. Vi tar det som ett stort förtroende och gör allt för att du ska känna dig trygg och nöjd. Vi vill ge snabba och klara besked och du kan lita på att vi håller vad vi lovar. Vi räknar oss till en av Västsveriges största och äldsta flyttfirmor. Med moderna fordon från 22-60m³ och erfaren personal löser vi de flesta uppdrag snabbt och effektivt. Vi vill bli ditt förstaval när du ska välja en flyttfirma i Göteborg. Under årens lopp har vi hjälpt tusentals företag och myndigheter att flytta. Ibland till ett annat land, ibland inom samma kvarter. Har du ett kontor eller ett helt företag som behöver flyttas så sköter vi även det. Kort sagt, vad det än gäller, så har vi erfarenheten och expertisen för att klara av det, och du kan känna dig trygg i våra händer. Guldhedens Flyttexpress AB är medlem i SafeTrade och därmed prekvalificerad leverantör till offentlig sektor. Vi kan även ta hand om flyttstädning för ert företag. Vi rekommenderar också denna flyttfirma göteborg ifall vi är fullbokade

Ansvar
Vi är medlemmar i Svenska åkeriförbundet och även i Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Vi är också utbildade av Svenska Tunghanteringsförbundet STHF. Guldhedens Flyttexpress är en auktoriserad transportör och vi har fortlöpande utbildningar för vår personal. Vi har ett nära samarbete med Trygg Hansa som är vårt ansvarsförsäkringsbolag. Som flyttfirma så tar Guldhedens Flyttexpress AB din flytt på allvar och med ansvar.

Historik
Med sin djärva arkitektur blev Södra Guldhedens vattentorn i Göteborg snabbt ett landmärke och en symbol för hela den moderna och expansiva stadsdelen. Vattentornet blev också symbol för Guldhedens Flyttexpress när företaget etablerades 1946.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

avatar

Bästa flytt

via Flytthjälp, GBG City/Vasastaden

Högsta betyg till Guldhedens flyttexpress! Smidigt, säkert, snabbt och trevligt flyttlag! Vi kommer att rekommendera firman till vänner och bekanta framöver.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Lägenhetsflytt

via Flyttfirma, Lunden/Härlanda

Begärde offert och svar kom snabbt . Bra pris för mycket bra service .. betalade per timme och dom snabbade verkligen på och slet . Mycket nöjd och Jan varmt rekommendera Guldhedens Flytt

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga