DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Herrljunga

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Herrljunga snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Herrljunga - Gör din flytt enklare med professionell hjälp

Att flytta är en stor händelse i livet och kan vara både spännande och stressande på samma gång. Det finns mycket att tänka på och planera inför en flytt. Att anlita en flyttfirma i Herrljunga kan göra hela processen mycket enklare och smidigare för dig som ska flytta. Vi på Dorunner kan hjälpa dig att hitta en pålitlig och erfaren flyttfirma som kan assistera dig med allt från packning och lastning till transport och uppackning i ditt nya hem.

 • Hitta rätt flyttfirma genom en uppdragsförfrågan

  Ett sätt att hitta en lämplig flyttfirma i Herrljunga är att skapa en uppdragsförfrågan via Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om din flytt kan vi matcha dig med upp till fem flyttfirmor i ditt område som är intresserade av att hjälpa till. Du får då svar från flyttfirmorna, ofta inom 24 timmar, med information om deras tjänster och priser.

  Detta ger dig möjlighet att jämföra olika alternativ och välja den flyttfirma som passar bäst för dina behov och din budget. Du kan även läsa omdömen från tidigare kunder, se bilder på referensprojekt och ta del av flyttfirmornas certifikat och behörigheter. Vi kontrollerar regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar gällande skulder.

 • Fördelar med att anlita en flyttfirma i Herrljunga

  Att anlita en flyttfirma i Herrljunga har många fördelar. Först och främst sparar du tid och energi genom att låta proffs ta hand om tunga lyft och logistiken kring flytten. En erfaren flyttfirma har rätt utrustning och kunskap för att genomföra flytten på ett säkert och effektivt sätt. De kan även hjälpa till med packning och uppackning, montering och demontering av möbler samt skydda dina tillhörigheter under transporten.

  En annan fördel är att du slipper oroa dig för att något ska gå sönder eller försvinna under flytten. En seriös flyttfirma har försäkringar som täcker eventuella skador eller förluster som kan uppstå. Du kan känna dig trygg med att dina ägodelar är i säkra händer och att du får hjälp att lösa eventuella problem som kan dyka upp längs vägen.

  Att anlita en flyttfirma kan också vara mer kostnadseffektivt än att genomföra flytten på egen hand. När du räknar med kostnader för hyra av flyttbil, bränsle, emballage och eventuella skador eller förseningar kan det ofta bli billigare att låta proffs sköta jobbet. En flyttfirma kan också ge dig råd kring hur du kan effektivisera flytten och spara pengar på till exempel packmaterial och magasinering.

 • Flytthjälp i Herrljunga - vad kan en flyttfirma hjälpa till med?

  En flyttfirma i Herrljunga kan hjälpa till med alla moment som ingår i en flytt, från planering till genomförande. Här är några exempel på vad en flyttfirma kan assistera med:

  • Packning av dina tillhörigheter i lämpliga lådor och emballage
  • Nedmontering och uppmontering av möbler
  • Lastning och lossning av flyttbilen
  • Transport av dina saker till den nya bostaden
  • Uppackning och placering av möbler och kartonger i rätt rum
  • Bortforsling av emballage och skräp efter flytten
  • Magasinering av möbler och ägodelar vid behov
  • Flyttstädning av den gamla bostaden

  Genom att anlita en flyttfirma för dessa tjänster kan du spara mycket tid och besvär. Flyttfirmans personal har erfarenhet av att packa och hantera ömtåliga föremål som porslin, tavlor och musikinstrument. De vet också hur man på bästa sätt utnyttjar utrymmet i flyttbilen för att få plats med allt och undvika skador under transporten.

  En flyttfirma kan även hjälpa till med mer specialiserade tjänster som pianoflytt, flyttning av ömtåliga antikviteter eller transport av stora och skrymmande föremål. De har tillgång till rätt utrustning och fordon för att genomföra sådana uppdrag på ett säkert sätt.

 • Viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma

  När du ska anlita en flyttfirma i Herrljunga är det viktigt att välja ett seriöst och välrenommerat företag. Be om referenser från tidigare kunder och kolla upp företagets registreringar och försäkringar. En seriös flyttfirma ska vara registrerad för F-skatt och ha ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador under flytten.

  Det är också klokt att be om en offert från flyttfirman i god tid innan flytten. Se till att offerten inkluderar alla kostnader och att det inte tillkommer några dolda avgifter. Var tydlig med vilka tjänster du vill ha och vilka saker som ska flyttas så att flyttfirman kan ge en så exakt prisuppgift som möjligt.

  Planera din flytt i god tid och se till att boka flyttfirman i Herrljunga så tidigt som möjligt, särskilt om du ska flytta under en högsäsong som sommarmånaderna. Ju bättre förberedd du är desto smidigare kommer flytten att gå.

 • Flyttbranschens utveckling och historia

  Flyttbranschen har en lång historia i Sverige och har utvecklats mycket genom åren. Från att tidigare ha varit ett fysiskt krävande arbete med få hjälpmedel har dagens flyttfirmor tillgång till moderna verktyg och fordon som underlättar arbetet. Flyttbranschen har också blivit mer professionell och reglerad med krav på registreringar, försäkringar och utbildning för personalen.

  En viktig milstolpe för branschen var bildandet av Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR) 1950. SFR är en branschorganisation för seriösa flyttfirmor i Sverige och arbetar för att höja kvaliteten och statusen för yrket. Genom att anlita en flyttfirma som är medlem i SFR kan du vara säker på att få en professionellt utförd flytt.

  Flyttbranschen har också påverkats av digitaliseringen och många flyttfirmor erbjuder idag tjänster som digital besiktning av bohaget och möjlighet att boka flytt online. Vissa flyttfirmor har även börjat erbjuda mer miljövänliga alternativ som fossilfria transporter och återvinning av emballage för att möta kundernas ökade krav på hållbarhet.

  Trots den tekniska utvecklingen är kärnan i flyttbranschen fortfarande densamma - att hjälpa människor att på ett tryggt och smidigt sätt komma på plats i sitt nya hem. Med rätt flyttfirma vid din sida kan du göra din flytt till ett roligt och spännande äventyr istället för en stressande och kaotisk upplevelse.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 715 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak