DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Stenungsund

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Stenungsund snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Stenungsund - Få hjälp med din flytt

Ska du flytta i Stenungsund och behöver hjälp? Att anlita en flyttfirma i Stenungsund kan göra din flytt både enklare och mindre stressig. Genom Dorunner kan du få hjälp med allt från packning och lastning till transport och uppackning av dina saker. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga flyttfirmor i Stenungsund som kan hjälpa dig med din flytt, oavsett om du ska flytta till en ny bostad i samma stad eller till en annan del av landet.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från flyttfirmor i Stenungsund

  Ett enkelt sätt att hitta en flyttfirma i Stenungsund är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och besvara några frågor om din flytt, så matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Stenungsund som är intresserade av att hjälpa till. Inom kort får du svar från flyttfirmorna med information om deras tjänster och en offert på vad det skulle kosta för din flytt.

  Genom att skapa en uppdragsförfrågan kan du enkelt jämföra olika flyttfirmor i Stenungsund och välja den som passar bäst för dina behov och din budget. Du kan läsa om flyttfirmornas erfarenhet, se omdömen från tidigare kunder och ta del av bilder från deras tidigare flyttprojekt. Vi kontrollerar också regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

 • Fördelarna med att anlita en flyttfirma i Stenungsund

  Att anlita flytthjälp i Stenungsund kan göra din flytt mycket enklare och mindre stressig. Flyttfirmans personal har erfarenhet av att packa, lasta och transportera möbler och tillhörigheter på ett säkert och effektivt sätt. De har också tillgång till lämpliga fordon och utrustning för att genomföra flytten, oavsett om du bor i lägenhet eller hus.

  Genom att anlita en flyttfirma i Stenungsund kan du spara både tid och kraft. Istället för att själv behöva packa, bära tunga möbler och köra fram och tillbaka med flyttlasset, kan du överlåta det arbetet till professionella flyttkarlar. Du slipper också problem med att hitta ett lämpligt flyttfordon eller med att montera ner och sätta ihop möbler.

  En annan fördel med att anlita flytthjälp i Stenungsund är att du kan få värdefulla råd och tips inför flytten. Flyttfirmans personal kan hjälpa dig att planera flytten, ge råd om hur du bäst packar dina saker och informera om eventuella tillstånd som kan behövas för att genomföra flytten. De kan också hjälpa till att skydda dina tillhörigheter under transporten och se till att allt kommer fram helt och rent till din nya bostad.

 • Flyttfirmor gör din flytt enklare och säkrare

  En flytt innebär ofta mycket arbete och planering, oavsett om du ska flytta inom Stenungsund eller till en annan ort. Genom att anlita en flyttfirma kan du göra flytten betydligt enklare för dig själv och minska risken för skador på dina tillhörigheter.

  Flyttfirmor har erfarenhet av att hantera alla typer av bohag, från ömtåliga föremål som konstverk och musikinstrument till skrymmande möbler och tunga vitvaror. De vet hur man bäst packar och skyddar olika typer av föremål för att de ska klara transporten utan skador. Flyttfirmor har också tillgång till flyttkartonger, bubbelplast, filtar och annat förpackningsmaterial som behövs för en säker flytt.

  Många flyttfirmor erbjuder också tjänster som montering och demontering av möbler, upphängning av tavlor och lampor samt bortforsling av överblivet emballage och skräp efter flytten. Vissa flyttfirmor kan även hjälpa till med städning av din gamla bostad, så att du kan lämna den i gott skick till nästa ägare eller hyresgäst.

  Att flytta på egen hand kan vara både tidskrävande och påfrestande för kroppen. Tunga lyft och obekväma arbetsställningar kan leda till skador och sträckningar. Genom att anlita en flyttfirma undviker du dessa risker och kan istället fokusera på andra delar av flytten, som att komma i ordning i ditt nya hem.

 • Flyttbranschen i Sverige

  Flyttbranschen i Sverige har en lång historia och har utvecklats mycket under årens lopp. Tidigare var det vanligt att man anlitade en lokal åkare eller gjorde flytten helt på egen hand med hjälp av släkt och vänner. Idag finns det många professionella flyttfirmor att välja mellan, både stora rikstäckande kedjor och mindre lokala företag.

  För att en flyttfirma ska få kalla sig för en auktoriserad flyttfirma måste den uppfylla vissa krav som ställs av branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR). Bland annat måste flyttfirman ha ansvarsförsäkring, följa SFR:s etiska regler och ha personal med dokumenterad kompetens inom flyttbranschen.

  Många seriösa flyttfirmor är medlemmar i SFR eller andra branschorganisationer som Svensk Flyttservice eller Flyttfadder. Genom att anlita en auktoriserad eller välrenommerad flyttfirma kan du känna dig trygg med att flytten genomförs på ett professionellt och säkert sätt.

  Om du funderar på att anlita en flyttfirma i Stenungsund kan det vara bra att kontrollera om företaget är medlem i någon branschorganisation och om de har goda omdömen från tidigare kunder. Du kan också be om referenser och offert från flera olika flyttfirmor för att jämföra priser och tjänster innan du bestämmer dig.

  En flyttfirma i Stenungsund kan göra din flytt både enklare, säkrare och mindre stressig. Genom Dorunner kan du enkelt hitta och jämföra flyttfirmor i ditt område och få hjälp med allt från packning och lastning till transport och uppackning. Med hjälp av professionell flytthjälp i Stenungsund kan du genomföra din flytt på ett smidigt sätt och slippa mycket av det tunga arbetet och stressen som en flytt ofta innebär.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 706 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Flexmove solution Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Haardwork Transport Ab

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Proload AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Lamy Städservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak