DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Göteborg

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Göteborg snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Göteborg - Gör din flytt enklare med hjälp av proffs

Ska du flytta i Göteborg och funderar på att anlita en flyttfirma? Att flytta är ett stort projekt och kan kännas överväldigande. Men med hjälp av en professionell flyttfirma i Göteborg kan du göra flytten mycket enklare och smidigare. Genom Dorunner kan du enkelt hitta och jämföra flyttfirmor i Göteborg som kan hjälpa dig med allt från packning och transport till uppackning och montering av möbler.

 • Be om offert från flyttfirmor i Göteborg

  Ett sätt att hitta en flyttfirma i Göteborg är att skapa en uppdragsförfrågan via Dorunner. Du fyller i ett formulär och svarar på några enkla frågor om din flytt, till exempel hur stort bohag du har, om du behöver hjälp med packning och vilket datum du ska flytta. Sedan matchar Dorunner dig med upp till fem flyttfirmor i Göteborg som är intresserade av att hjälpa dig med flytten.

  Fördelen med att be om offert är att du kan jämföra olika flyttfirmor och välja den som passar bäst för dina behov och din budget. Du kan läsa om flyttfirmornas tjänster, se bilder på tidigare flyttar de gjort och läsa omdömen från andra kunder. Dorunner kontrollerar också att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Det ger dig en extra trygghet när du ska anlita en flyttfirma i Göteborg.

 • Flytthjälp i Göteborg - Vad kan en flyttfirma hjälpa till med?

  En flyttfirma i Göteborg kan hjälpa dig med alla delar av flytten, från planering till genomförande. Här är några exempel på vad en flyttfirma kan göra:

  • Packning av bohag: Flyttfirman kan tillhandahålla flyttkartonger och packmaterial och hjälpa dig att packa ner dina saker på ett säkert och effektivt sätt.
  • Transport av bohag: Flyttfirman har specialutrustade flyttbilar och erfarna chaufförer som transporterar ditt bohag till din nya bostad.
  • Uppackning och montering: Flyttfirman kan hjälpa dig att packa upp och montera möbler och annan utrustning i din nya bostad.
  • Flyttstädning: Många flyttfirmor erbjuder även flyttstädning, så att du kan lämna din gamla bostad i gott skick.
  • Magasinering: Om du behöver magasinera en del av ditt bohag under en period kan flyttfirman ofta erbjuda det.

  Genom att anlita en flyttfirma i Göteborg kan du spara mycket tid och energi. Flyttfirman har erfarenhet av att genomföra flyttar på ett smidigt och effektivt sätt, och kan hantera oväntade problem som kan dyka upp längs vägen. De kan också ge värdefulla råd kring packning, transport och andra delar av flytten.

 • Varför anlita en flyttfirma i Göteborg?

  Att flytta är ett stort och krävande projekt, oavsett om du ska flytta inom Göteborg eller till en annan ort. Genom att anlita en professionell flyttfirma kan du göra flytten mycket enklare och mindre stressig. Här är några fördelar med att anlita en flyttfirma:

  • Du sparar tid: Att packa, transportera och packa upp ett helt bohag tar mycket tid. Med hjälp av en flyttfirma kan du fokusera på andra saker, som att komma i ordning i din nya bostad.
  • Du slipper tungt arbete: Att bära tunga möbler och lådor är krävande och kan leda till skador. Flyttfirmans personal är utbildade i ergonomi och har rätt utrustning för att flytta tungt bohag på ett säkert sätt.
  • Dina saker är försäkrade: Om något skulle gå sönder under flytten är ditt bohag försäkrat genom flyttfirmans försäkring.
  • Du får professionell hjälp: Flyttfirmans personal har stor erfarenhet av att genomföra flyttar och kan ge råd och tips kring allt från packning till uppackning.

  Kostnaden för att anlita en flyttfirma i Göteborg varierar beroende på hur stort bohag du har, hur långt du ska flytta och vilka tjänster du behöver hjälp med. Men genom att anlita en flyttfirma kan du ofta spara pengar i längden, eftersom du slipper ta ledigt från jobbet för att genomföra flytten själv.

 • Flyttbranschens historia och utveckling

  Flyttbranschen har en lång historia i Sverige. Redan på 1800-talet fanns det företag som erbjöd flytthjälp, ofta med häst och vagn. På 1900-talet började allt fler flyttfirmor använda motorfordon för att transportera bohag, vilket gjorde flyttarna snabbare och effektivare.

  Idag är flyttbranschen en professionell och välreglerad bransch. Många flyttfirmor är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund, som arbetar för att höja kvaliteten och statusen på flyttjänster i Sverige. För att bli medlem i förbundet måste flyttfirmorna uppfylla vissa krav på kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn.

  Flyttfirmorna har också utvecklat sina tjänster för att möta kundernas behov. Förutom traditionella flyttjänster erbjuder många flyttfirmor idag även magasinering, flyttstädning och packmaterial. Vissa flyttfirmor har också specialiserat sig på vissa typer av flyttar, till exempel pianoflytt eller kontorsflytt.

 • Checklista för att anlita en flyttfirma i Göteborg

  Om du funderar på att anlita en flyttfirma i Göteborg, här är en checklista att gå igenom:

  1. Gör en inventering av ditt bohag: Gå igenom dina saker och bestäm vad du vill flytta med dig och vad du vill göra dig av med. Ju mindre bohag du har, desto billigare blir flytten.

  2. Bestäm vilka tjänster du behöver: Behöver du hjälp med packning, transport, uppackning eller flyttstädning? Ju fler tjänster du behöver, desto högre blir priset.

  3. Be om offert från flera flyttfirmor: Genom Dorunner kan du enkelt be om offert från flera flyttfirmor i Göteborg och jämföra priser och tjänster.

  4. Kontrollera flyttfirmans kvalifikationer: Kontrollera att flyttfirman är registrerad för F-skatt och moms, och att de har en giltig ansvarsförsäkring. Kolla också om de är medlemmar i Sveriges Flyttmäns Riksförbund.

  5. Läs kundrecensioner: Läs vad tidigare kunder har sagt om flyttfirman. På Dorunner kan du läsa omdömen från andra kunder som anlitat flyttfirman.

  6. Boka flyttfirman i god tid: Flyttfirmor kan bli fullbokade, särskilt under sommarmånaderna. Boka därför din flyttfirma i god tid för att säkerställa att de är tillgängliga på ditt flyttdatum.

  Genom att följa dessa steg kan du hitta en pålitlig och professionell flyttfirma i Göteborg som kan hjälpa dig att genomföra din flytt på ett smidigt och stressfritt sätt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 770 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Munkedal

Gå till Munkedal

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Flexmove solution Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Haardwork Transport Ab

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

ADayservice AB

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Proload AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Lamy Städservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stockholm Globen Flytt & Logistik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Veteranpoolen GBG Ö

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak