DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Munkedal

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Munkedal snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Munkedal - Gör din flytt enklare med professionell hjälp

Att flytta är en stor händelse i livet, oavsett om du ska flytta inom Munkedal eller till en annan ort. Det kan kännas överväldigande med allt som ska packas, flyttas och transporteras. Men med hjälp av en flyttfirma i Munkedal kan du göra din flytt betydligt enklare och smidigare. Genom att anlita professionell flytthjälp i Munkedal slipper du tunga lyft och kan istället fokusera på annat som är viktigt i samband med flytten.

 • Be om offert från flyttfirmor i Munkedal

  Ett bra första steg när du ska anlita en flyttfirma i Munkedal är att be om offert från flera olika firmor. Genom vår tjänst kan du enkelt fylla i ett formulär med information om din flytt och sedan få svar från upp till fem olika flyttfirmor i Munkedal som är intresserade av att hjälpa dig. Du får ofta svar inom 24 timmar och kan sedan jämföra de olika alternativen, läsa om firmorna och titta på omdömen från tidigare kunder.

  Att be om offert är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Det är ett bra sätt att få en uppfattning om vad din flytt kan komma att kosta och vilka flyttfirmor i Munkedal som verkar mest lämpade för just dina behov. Tänk på att priset inte är det enda som är viktigt när du väljer flyttfirma, utan även saker som erfarenhet, kundbemötande och tillgänglighet spelar stor roll för en lyckad flytt.

 • Fördelar med att anlita flytthjälp i Munkedal

  Genom att boka en flyttfirma i Munkedal kan du spara både tid och energi. Flyttfirmans personal är experter på att packa, lasta och transportera dina tillhörigheter på ett säkert och effektivt sätt. De har rätt utrustning och fordon för att kunna hantera även stora och tunga möbler eller ömtåliga föremål.

  Att anlita flytthjälp i Munkedal innebär också att du slipper riskera skador på dig själv eller dina saker. Tunga lyft och obekväma arbetsställningar kan lätt leda till förslitningsskador eller olyckor om man inte är van. Flyttfirmans personal är utbildade i ergonomi och vet hur man lyfter och bär på rätt sätt.

  En annan fördel med att anlita en flyttfirma i Munkedal är att du kan känna dig trygg med att dina saker är försäkrade under flytten. Flyttfirman har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under transport eller hantering. Det är en extra trygghet som kan vara skönt att ha, särskilt om du har värdefulla eller ömtåliga saker.

 • Vad gör en flyttfirma?

  En flyttfirmas huvudsakliga uppgift är att hjälpa privatpersoner och företag att flytta från en plats till en annan. Det kan handla om allt från att flytta ett helt hushåll till att transportera enstaka möbler eller lagervaror. Flyttfirman har specialanpassade fordon och utrustning för att kunna hantera olika typer av gods på ett säkert och effektivt sätt.

  Många flyttfirmor erbjuder även tilläggstjänster som packning, uppackning och montering av möbler. Vissa har också magasinering för kunder som behöver mellanlagra saker under en period. Flyttstädning är en annan vanlig tilläggstjänst som innebär att flyttfirman städar den gamla bostaden efter flytten.

  Att anlita en flyttfirma kan spara mycket tid och besvär jämfört med att genomföra flytten på egen hand. Flyttpersonalen är vana vid att hantera tunga och otympliga föremål och vet hur man på bästa sätt packar och lastar för att minimera risken för skador. De kan också ofta ge goda råd kring planeringen av flytten och hjälpa till att lösa praktiska problem som kan uppstå längs vägen.

 • Flyttfirmans historia och utveckling

  Flyttfirmor har funnits i Sverige sedan mitten av 1800-talet. De första flyttfirmorna var ofta små familjeföretag som hjälpte folk att flytta inom samma stad eller till närliggande orter. Flytterna genomfördes med häst och vagn och allt arbete skedde manuellt.

  I takt med att städerna växte och transportmöjligheterna förbättrades började flyttfirmorna också att erbjuda längre transporter. På 1920-talet blev lastbilen ett vanligt transportmedel för flyttfirmor och det blev möjligt att genomföra flyttar över längre avstånd.

  Under 1900-talet har flyttbranschen genomgått en stor utveckling. Moderna flyttbilar är specialanpassade med luftfjädring för att ge en skonsam transport och inredda med flyttskynken för att skydda möblerna. Många flyttfirmor använder också liftar och rullband för att underlätta i- och urlastning.

  Även själva flyttproceduren har förändrats. Förr var det vanligt att flyttpersonalen bar möblerna direkt från den gamla bostaden till den nya. Idag används istället oftast en container eller flyttkartong som packas vid den gamla adressen, förseglas och sedan transporteras till den nya bostaden där den packas upp. Detta minskar risken för skador och gör flytten mer tidseffektiv.

  Digitaliseringen har också haft stor påverkan på flyttbranschen. Idag kan man ofta boka flytthjälp online och följa flytten i realtid via GPS. Många flyttfirmor erbjuder också digitala lösningar för inventering, märkning och spårning av gods.

 • Viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma

  När du ska anlita en flyttfirma är det viktigt att välja ett seriöst företag med gott renommé. Kontrollera att företaget har F-skattsedel och är momsregistrerat. En seriös flyttfirma bör också vara ansluten till en branschorganisation som till exempel Sveriges Flyttmäns Riksförbund.

  Be alltid om en skriftlig offert från flyttfirman och läs igenom villkoren noga innan du accepterar. Kontrollera vad som ingår i priset och om det tillkommer några extra avgifter. Fråga också om företagets försäkringar och vad som gäller om något skulle bli skadat under flytten.

  Förbered flytten noga i god tid. Rensa ut saker du inte behöver och packa det du kan i förväg. Märk lådorna tydligt med innehåll och destination. Ju bättre förberedd du är, desto smidigare kommer flytten att gå.

  Genom att anlita rätt flyttfirma kan du göra din flytt till en enklare och mer stressfri upplevelse. Med professionell flytthjälp i Munkedal kan du lägga din energi på annat och lita på att dina saker kommer fram säkert och i tid till ditt nya hem.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 699 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Ale

Gå till Ale

Flyttfirma Alingsås

Gå till Alingsås

Flyttfirma Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Flyttfirma Bollebygd

Gå till Bollebygd

Flyttfirma Borås

Gå till Borås

Flyttfirma Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Flyttfirma Essunga

Gå till Essunga

Flyttfirma Falköping

Gå till Falköping

Flyttfirma Färgelanda

Gå till Färgelanda

Flyttfirma Grästorp

Gå till Grästorp

Flyttfirma Gullspång

Gå till Gullspång

Flyttfirma Göteborg

Gå till Göteborg

Flyttfirma Götene

Gå till Götene

Flyttfirma Herrljunga

Gå till Herrljunga

Flyttfirma Hjo

Gå till Hjo

Flyttfirma Härryda

Gå till Härryda

Flyttfirma Karlsborg

Gå till Karlsborg

Flyttfirma Kungälv

Gå till Kungälv

Flyttfirma Lerum

Gå till Lerum

Flyttfirma Lidköping

Gå till Lidköping

Flyttfirma Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Flyttfirma Lysekil

Gå till Lysekil

Flyttfirma Mariestad

Gå till Mariestad

Flyttfirma Mark

Gå till Mark

Flyttfirma Mellerud

Gå till Mellerud

Flyttfirma Mölndal

Gå till Mölndal

Flyttfirma Orust

Gå till Orust

Flyttfirma Partille

Gå till Partille

Flyttfirma Skara

Gå till Skara

Flyttfirma Skövde

Gå till Skövde

Flyttfirma Sotenäs

Gå till Sotenäs

Flyttfirma Stenungsund

Gå till Stenungsund

Flyttfirma Strömstad

Gå till Strömstad

Flyttfirma Svenljunga

Gå till Svenljunga

Flyttfirma Tanum

Gå till Tanum

Flyttfirma Tibro

Gå till Tibro

Flyttfirma Tidaholm

Gå till Tidaholm

Flyttfirma Tjörn

Gå till Tjörn

Flyttfirma Tranemo

Gå till Tranemo

Flyttfirma Trollhättan

Gå till Trollhättan

Flyttfirma Töreboda

Gå till Töreboda

Flyttfirma Uddevalla

Gå till Uddevalla

Flyttfirma Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Flyttfirma Vara

Gå till Vara

Flyttfirma Vänersborg

Gå till Vänersborg

Flyttfirma Vårgårda

Gå till Vårgårda

Flyttfirma Åmål

Gå till Åmål

Flyttfirma Öckerö

Gå till Öckerö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

HM Akut rut och städtjänst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Fraktsons Flytt AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Wastepick Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Skogshöjden Fastigheter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Guldhedens Flyttexpress AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

FixarFasse

F-skatt

Moms-
berättigad

Fabricante Diem Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Mononen Fastigheter AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Troll flyttning & Städning

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Västsvenska Flyttbyrån AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Handyman Bert

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak