DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
V

Västsvenska Flyttbyrån AB

Om Västsvenska Flyttbyrån AB

  • Andreas Wallin

  • Amalia Jönssons Gata 17,421 31 Västra Frölunda

  • Medlem sedan 2018-10-11

Västsvenska Flyttbyrån AB är en flyttfirma som täcker alla dina behov inom transport. Om det är pallgods, flytt av bohag eller flytt av kontor, stort som litet, långdistans eller nära. Vår vision är trygghet och perfektion för dig som kund.

Företaget etablerades 2018 och vilar på en grund av över 20 års erfarenhet inom flytt och transport. Grundaren Kim Magnusson har 12 års erfarenhet inom flytt och transport och medgrundaren Andreas Wallin har 8 års erfarenhet inom flytt, gymflytt och transport.

Både Kim och Andreas har fått höra att de är allt från flyttnördar till flyttkonstnärer. Vi lägger stor omsorg på såväl packning som stuvning i lastbilen och vi är alltid behjälpliga med råd om du har frågor i förberedelsen kring din flytt eller transport.

Vi tror på att ärlighet varar längst. Att ha dolda kostnader eller saltade fakturor finns inte i våran värld. Vi vill forma ett flyttbolag med rutin, trygghet och perfektion som ledord. Ärlighet, prisvärdhet och ett stort hjärta är det vi har med oss. Vi vill vara din pålitliga flyttexpress och flytthjälp i alla lägen.

Är vi en billig eller DEN billigaste flyttjänsten? Nej, men vi är långt ifrån dyra och man får valuta för sina pengar. Med effektivitet och noggrannhet är vi kostnadseffektiva och vi har många nöjda kunder som bevis på detta.

Våra anställda är vår viktigaste resurs och vår målsättning är att skapa en säker och trygg arbetsmiljö för alla på företaget. Vi är korrekta med alla försäkringar och yrkestrafiktillstånd och strävar efter att personalen ska må så bra som möjligt. Vi är försäkrade via Trygg-Hansa (Bohag 2010) och har självklart F-skatt och Yrkestrafiktillstånd.

Vår geografiska utgångspunkt är Högsbo i Västra Frölunda, nära och bra för alla delar av Göteborg och kranskommunerna där många av våra flyttar äger rum. Men vi är på inget sätt begränsade till Göteborg, vi har hela Sverige som arbetsplats och gör många flyttar inom bland annat Västra Götaland, Halland och Skåne – Flyttfirma i Göteborg med omnejd och överallt

Kontakta oss och få en gratis offert. Vi är här för att ge dig all flytthjälp, packhjälp, städhjälp, magasinhjälp och transporthjälp du kan tänkas behöva.

Flyttfirma med etablerad rutin och stort hjärta arbetar vi för att du ska känna dig trygg

Kim och Andreas

Certifikat & intyg

Yrkestrafiktillstånd logotyp

Yrkestrafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd logotyp

Yrkestrafiktillstånd

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

Områden

Ale
Alingsås
Bengtsfors
Bollebygd
Borås
Dals-Ed
Essunga
Falköping
Färgelanda
Grästorp
Gullspång
Göteborg
Götene
Herrljunga
Hjo
Härryda
Karlsborg
Kungälv
Lerum
Lidköping
Lilla Edet
Lysekil
Mariestad
Mark
Mellerud
Munkedal
Mölndal
Orust
Partille
Skara
Skövde
Sotenäs
Stenungsund
Strömstad
Svenljunga
Tanum
Tibro
Tidaholm
Tjörn
Tranemo
Trollhättan
Töreboda
Uddevalla
Ulricehamn
Vara
Vårgårda
Vänersborg
Åmål
Öckerö
+ 29 områden - 29 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.