Företagets logotyp

Fastwind Entreprenad AB

Omdömen (1)

F

Nattaya Isaksson

  • Grödingevägen 24, 15270 Södertälje
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Fastwind Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Fastwind Entreprenad AB

Fastwind Entreprenad AB är ett företag med lång och gedigen erfarenhet både av stora och små projekt mot privat och företagskunder.

All personal är registrerad i ID06 och vi följer gällande kollektivavtal i lönefrågor och personalen är försäkrad. Innehar ansvarsförsäkring.

Vi jobbar mestadels med Markarbeten men utför Bygg och Poolarbeten också.

Är återförsäljare av Nettopool och certifierade för Isodrän och Baga.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

certifikatlogo

Isocert 2

Läs mer

Isocert 2 är en förlängning på Isocert 1 och innebär fördjupade kunskaper inom områdena fuktteori, radon, geoteknik och ISODRÄN-metoden

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Frilans Finans

Läs mer

Som egenanställd via Frilans Finans har hantverkaren en rad försäkringar tecknade på sitt personnummer, exempelvis en basförsäkring och en tjänstereseförsäkring. För att läsa mer om dessa försäkringar, vänligen besök Frilans Finans hemsida.

certifikatlogo

Cool Company

Läs mer

Som egenanställd via Cool Company har hantverkaren en rad försäkringar tecknade på sitt personnummer, exempelvis en personförsäkring och en ansvarsförsäkring. För att läsa mer om dessa försäkringar, vänligen besök Cool Company hemsida.

certifikatlogo

Gigger

Läs mer

Som egenanställd via Gigger har hantverkaren en rad försäkringar tecknade på sitt personnummer, exempelvis en basförsäkring och en tjänstereseförsäkring. För att läsa mer om dessa försäkringar, vänligen besök Giggers hemsida.

Referenser

Gräsmatta Västberga

Vi fick uppdrag att renovera en mycket trött gräsmatta

 

Solna Snörröjning vintern 2018/2019

Bilderna talar för sig själva vad vi gör på vintern

 

Omdömen

avatar

Mycket, nöjd , snabbt jobbat, lätt att kommunicera, bra utfört arbete!

Bra jobbat, använder gärna Fastwind igen när behov finns! Tack!

Svar från Fastwind Entreprenad AB

Tackar för ditt fina omdöme och för att vi fick möjligheten att hjälpa er med stenläggningen. Mvh Nattaya och Anders

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga