DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Danderyd

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Danderyd snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Danderyd - Få hjälp med flytten av proffs

Ska du flytta i Danderyd och behöver hjälp av en flyttfirma? Att anlita en flyttfirma i Danderyd kan underlätta flytten avsevärt. Genom oss på Dorunner kan du enkelt hitta en pålitlig flyttfirma som hjälper dig med allt från packning till transport och uppackning. Vi samarbetar med erfarna och professionella flyttfirmor i Danderyd som ser till att din flytt blir så smidig som möjligt.

 • Be om offert från flyttfirmor i Danderyd

  Ett sätt att hitta en flyttfirma i Danderyd är att be om offert via oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några enkla frågor om din flytt. Därefter matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Danderyd som är intresserade av att hjälpa dig med flytten. Du kan sedan läsa om flyttfirmorna, se omdömen från tidigare kunder och jämföra offerter för att hitta den flyttfirma som passar bäst för dina behov och din budget.

  Att be om offert är ett bra sätt att få en uppfattning om kostnaden för flytten. Priset kan variera beroende på flyttens omfattning, sträcka och om du behöver hjälp med packning och uppackning. Genom att jämföra offerter från flera flyttfirmor i Danderyd kan du hitta det bästa priset och den flyttfirma som erbjuder den service du behöver.

 • Varför anlita en flyttfirma i Danderyd?

  Att flytta är ofta ett omfattande projekt som kräver mycket planering och arbete. Genom att anlita en flyttfirma i Danderyd kan du få professionell hjälp med alla moment i flytten. Flyttfirmorna har erfarenhet av att genomföra flyttar av olika storlek och komplexitet. De vet hur man packar och transporterar dina tillhörigheter på ett säkert sätt för att undvika skador.

  En flyttfirma i Danderyd kan hjälpa dig med allt från planering och packning till transport och uppackning. De har tillgång till lämpligt emballage och packningsutrustning för att skydda dina ägodelar under flytten. Flyttfirmorna har också anpassade fordon för att transportera ditt bohag på ett säkert och effektivt sätt.

  Att anlita en flyttfirma i Danderyd sparar dig mycket tid och arbete. Istället för att själv behöva packa, bära tunga möbler och köra fram och tillbaka med flyttlass kan du överlåta jobbet till proffs. Du slipper tunga lyft och risken för skador på dig själv eller dina ägodelar minskar. Flyttfirmorna har också försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten.

 • Flytthjälp i Danderyd - mer än bara transport

  En flyttfirma i Danderyd erbjuder ofta mer än bara transport av dina tillhörigheter. Många flyttfirmor erbjuder även tjänster som packning, uppackning, montering och demontering av möbler. Vissa flyttfirmor kan även hjälpa till med städning av din gamla bostad och källsortering av överblivet emballage.

  Genom att anlita flytthjälp i Danderyd kan du få en helhetslösning för din flytt. Du slipper stressa och kan fokusera på andra saker medan flyttfirman sköter det praktiska arbetet. Flyttfirmorna har också erfarenhet av att hantera ömtåliga och värdefulla föremål som pianon, konstverk och antikviteter.

  Flytthjälp i Danderyd kan vara särskilt värdefullt om du har begränsad rörlighet, är äldre eller av andra skäl har svårt att genomföra flytten på egen hand. Flyttfirmorna anpassar sina tjänster efter dina behov och önskemål. De kan hjälpa dig med allt från packning och uppackning till att hänga upp tavlor och gardiner i ditt nya hem.

 • Flyttfirmor - en bransch med lång historia

  Flyttfirmor har funnits i Sverige sedan mitten av 1800-talet. De första flyttfirmorna startades i Stockholm och erbjöd hästdragna transporter av bohag. Med tiden har branschen utvecklats och idag finns det flyttfirmor i hela landet som erbjuder en rad olika tjänster.

  Under 1900-talet blev det allt vanligare att anlita en flyttfirma istället för att flytta på egen hand. Urbaniseringen och den ökade rörligheten på arbetsmarknaden bidrog till att fler människor flyttade och behövde hjälp med flytten. Idag är det en självklarhet för många att anlita en flyttfirma vid flytt.

  Flyttfirmorna har också utvecklat sina tjänster och erbjuder idag allt från magasinering och flyttstädning till internationella flyttar. Många flyttfirmor är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR) som arbetar för att höja kvaliteten och statusen för branschen.

 • Viktigt att välja en seriös flyttfirma

  När du ska anlita en flyttfirma i Danderyd är det viktigt att välja en seriös och pålitlig aktör. Tyvärr finns det oseriösa företag som utnyttjar kundens utsatta situation och erbjuder tjänster till ett lågt pris men sedan tillkommer dolda kostnader eller utför jobbet på ett bristfälligt sätt.

  För att undvika att råka ut för oseriösa flyttfirmor är det viktigt att göra research och jämföra olika alternativ. Genom Dorunner kan du enkelt hitta seriösa flyttfirmor i Danderyd och jämföra offerter. Vi kontrollerar kontinuerligt att flyttfirmorna vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder.

  Det är också en bra idé att kolla recensioner och omdömen från tidigare kunder innan du anlitar en flyttfirma. På Dorunner kan du läsa omdömen och se betyg för flyttfirmorna vi samarbetar med. Du kan också fråga vänner och bekanta om de har erfarenhet av någon bra flyttfirma i Danderyd.

  En flyttfirma i Danderyd kan underlätta din flytt avsevärt. Genom att anlita flytthjälp i Danderyd får du professionell hjälp med allt från packning och transport till uppackning och montering av möbler. På Dorunner kan du enkelt hitta en pålitlig flyttfirma och be om offert för att få ett bra pris på din flytt. Med hjälp av en flyttfirma i Danderyd kan du göra flytten till ett smidigt och stressfritt projekt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 1261 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Botkyrka

Gå till Botkyrka

Flyttfirma Ekerö

Gå till Ekerö

Flyttfirma Haninge

Gå till Haninge

Flyttfirma Huddinge

Gå till Huddinge

Flyttfirma Järfälla

Gå till Järfälla

Flyttfirma Lidingö

Gå till Lidingö

Flyttfirma Nacka

Gå till Nacka

Flyttfirma Norrtälje

Gå till Norrtälje

Flyttfirma Nykvarn

Gå till Nykvarn

Flyttfirma Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Flyttfirma Salem

Gå till Salem

Flyttfirma Sigtuna

Gå till Sigtuna

Flyttfirma Sollentuna

Gå till Sollentuna

Flyttfirma Solna

Gå till Solna

Flyttfirma Stockholm

Gå till Stockholm

Flyttfirma Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Flyttfirma Södertälje

Gå till Södertälje

Flyttfirma Tyresö

Gå till Tyresö

Flyttfirma Täby

Gå till Täby

Flyttfirma Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Flyttfirma Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Flyttfirma Vallentuna

Gå till Vallentuna

Flyttfirma Vaxholm

Gå till Vaxholm

Flyttfirma Värmdö

Gå till Värmdö

Flyttfirma Österåker

Gå till Österåker

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Transport Cars Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

UK Flytt & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stockholm Service 24

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Kristians Flytt & Städ AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

ViktorJ AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Preo Express Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Elyars Husservice

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Montrab Mitt AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Flytt och Städmästarna Stockholm

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikou Special Services AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

MERETO AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Kimove

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytt och Städnings Källan

F-skatt

Moms-
berättigad

Five Star Flytt & Logistik AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Geo&Lat Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Trädgård & Bygg Service

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Svea Design Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Sigtunas flytt & städ service AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Bl Flytt och Allservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Avesta Flyttar

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Steg Städ & Flytt AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Tanit flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

John Aas ( Nemo Glas )

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sjysta Tjänster Stockholm AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vantuv AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Storstadens Tvätt & Fastighetsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Daghlas Bygg Service

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak