DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Österåker

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Österåker snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Österåker - Få hjälp med flytten av proffs

Att flytta är en stor händelse i livet och det finns många saker att tänka på. Genom att anlita en flyttfirma i Österåker kan du få ovärderlig hjälp med din flytt. Vi på Dorunner kan hjälpa dig att hitta en flyttfirma som passar just dina behov. Fyll bara i ett formulär på vår hemsida och svara på några enkla frågor om din flytt, så matchar vi ihop dig med upp till fem intresserade flyttfirmor i Österåker.

 • Så fungerar det att anlita en flyttfirma genom Dorunner

  När du fyllt i formuläret på vår hemsida kommer vi att skicka ut din förfrågan till flyttfirmor i Österåker. Inom kort kommer du att få svar från upp till fem intresserade firmor. Du kan sedan läsa om varje flyttfirma, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har.

  Vi kontrollerar kontinuerligt att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. Du kan känna dig trygg med att du får offerter från seriösa aktörer. När du hittat en flyttfirma du gillar är det bara att acceptera offerten och boka in flytten. Enkelt och smidigt!

 • Fördelar med att anlita en flyttfirma i Österåker

  Att anlita flytthjälp i Österåker har många fördelar. Först och främst sparar du mycket tid och energi. En flytt är ett omfattande projekt med många moment som ska klaffa. Packning, städning, transport, uppackning - listan kan göras lång. Med hjälp av proffs blir flytten betydligt smidigare.

  En flyttfirma har också rätt utrustning och fordon för att genomföra flytten på ett säkert och effektivt sätt. De är vana att hantera tunga möbler och ömtåliga föremål. Du slipper oroa dig för att något ska gå sönder under flytten.

  Många flyttfirmor erbjuder också tilläggstjänster som kan underlätta flytten ytterligare, till exempel magasinering, flyttstädning och montering av möbler. Genom att anlita en och samma firma för hela flytten blir det smidigt och du slipper hålla reda på flera olika kontakter.

 • Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

  Priset för att anlita en flyttfirma varierar beroende på flera faktorer, bland annat hur stort bohag du har, hur långt du ska flytta och vilka tilläggstjänster du vill ha. Genom Dorunner kan du enkelt begära offert från flera olika flyttfirmor i Österåker och jämföra priser och tjänster.

  Tänk på att den billigaste offerten inte alltid är den bästa. Se till att välja en flyttfirma som verkar seriös och professionell och som kan erbjuda de tjänster du behöver. En bra tumregel är att be om referenser från tidigare kunder och kolla upp företaget noga innan du bokar.

 • Viktigt att tänka på vid flytt

  Oavsett om du anlitar flytthjälp i Österåker eller genomför flytten på egen hand finns det vissa saker som är bra att tänka på. Börja planera flytten i god tid och gör en tydlig tidsplan. Se till att allt är ordentligt nerpackat i märkta lådor och möbler är isärmonterade.

  Glöm inte heller att göra adressändring och meddela viktiga kontakter om din nya adress. Om du har abonnemang eller tjänster kopplade till din nuvarande bostad, som el, bredband och hemförsäkring, behöver du se över dem och eventuellt säga upp eller flytta över till den nya adressen.

  Om du anlitar en flyttfirma är det viktigt att ha en tydlig kommunikation med dem innan flytten. Gå igenom vad som ingår i tjänsten, vilka tider som gäller och hur betalningen ska ske. Se också till att flyttfirman har tillgång till både din nuvarande och nya bostad under flyttdagen.

 • Flyttfirmor gör flytten enklare

  En flytt innebär ofta en hel del stress och arbete, men med hjälp av en flyttfirma kan du göra processen betydligt enklare för dig själv. Flyttfirmor är experter på att genomföra flyttar på ett säkert och effektivt sätt. De har rätt utrustning, fordon och kunskap för att hantera alla typer av bohag, från ömtåliga föremål till tunga möbler.

  Genom att anlita flytthjälp frigör du tid och energi till andra viktiga saker i samband med flytten, som att komma i ordning i ditt nya hem eller ta hand om familjen. Du slipper också slita ut dig fysiskt med tunga lyft och transporter.

  Många flyttfirmor erbjuder också praktiska tilläggstjänster som kan underlätta flytten ytterligare. Det kan till exempel handla om magasinering av möbler och kartonger, flyttstädning av din gamla bostad eller montering av möbler på plats i ditt nya hem. Genom att anlita en och samma firma för alla moment blir flytten smidig och enkel.

  En annan fördel med att anlita en flyttfirma är att du kan känna dig trygg med att dina saker hanteras på ett säkert sätt. Flyttfirmor har försäkringar som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten. De är också vana att hantera ömtåliga och värdefulla föremål och vet hur de ska packas och transporteras på bästa sätt.

  Att flytta på egen hand kan vara ett alternativ om du har ett mindre bohag och tillgång till släp eller lastbil. Tänk dock på att en flytt ofta är mer tidskrävande och fysiskt ansträngande än man tror. Att anlita professionell flytthjälp kan vara väl investerade pengar, särskilt om du har ett stort bohag eller en lång flytt framför dig.

  Om du letar efter en pålitlig flyttfirma i Österåker kan du med fördel använda tjänsten Dorunner. Genom att fylla i ett enkelt formulär på hemsidan kan du få offerter från flera olika flyttfirmor och sedan välja den som passar bäst för just dina behov och din budget. På så sätt kan du enkelt jämföra priser och tjänster och hitta en flyttfirma du känner dig trygg med.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 1265 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Botkyrka

Gå till Botkyrka

Flyttfirma Danderyd

Gå till Danderyd

Flyttfirma Ekerö

Gå till Ekerö

Flyttfirma Haninge

Gå till Haninge

Flyttfirma Huddinge

Gå till Huddinge

Flyttfirma Järfälla

Gå till Järfälla

Flyttfirma Lidingö

Gå till Lidingö

Flyttfirma Nacka

Gå till Nacka

Flyttfirma Norrtälje

Gå till Norrtälje

Flyttfirma Nykvarn

Gå till Nykvarn

Flyttfirma Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Flyttfirma Salem

Gå till Salem

Flyttfirma Sigtuna

Gå till Sigtuna

Flyttfirma Sollentuna

Gå till Sollentuna

Flyttfirma Solna

Gå till Solna

Flyttfirma Stockholm

Gå till Stockholm

Flyttfirma Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Flyttfirma Södertälje

Gå till Södertälje

Flyttfirma Tyresö

Gå till Tyresö

Flyttfirma Täby

Gå till Täby

Flyttfirma Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Flyttfirma Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Flyttfirma Vallentuna

Gå till Vallentuna

Flyttfirma Vaxholm

Gå till Vaxholm

Flyttfirma Värmdö

Gå till Värmdö

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

UK Flytt & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Transport Cars Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

ViktorJ AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Stockholm Service 24

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Kristians Flytt & Städ AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Elyars Husservice

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Preo Express Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Nikou Special Services AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Montrab Mitt AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Kimove

F-skatt

Moms-
berättigad

Five Star Flytt & Logistik AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MERETO AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Svea Design Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Flytt och Städmästarna Stockholm

F-skatt

Moms-
berättigad

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

Avesta Flyttar

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Steg Städ & Flytt AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Tanit flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

Sjysta Tjänster Stockholm AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytt och Städnings Källan

F-skatt

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Geo&Lat Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Kmh Team Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Motiv Transport Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Stockholm Globen Flytt & Logistik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Daghlas Bygg Service

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttpaketet AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sigtunas flytt & städ service AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak