DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-12

Om Crisan

  • Cristian David Hernandez Valencia

  • Utmarksvägen 23 Lgh 1001,151 53 Södertälje

  • Medlem sedan 2024-02-05

På Crisan är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa tjänster som förenklar livet för våra kunder. Vi är ett företag som är dedikerat till tre huvudområden: professionell städning, tillförlitliga flyttservice och expertmontage av möbler.

Våra Tjänster:

Städning för Hem och Företag: Vårt högt utbildade och välutrustade städteam använder avancerade metoder och produkter för att lämna din plats skinande ren och fräsch. Vi erbjuder städtjänster både för hem och företag och anpassar oss efter dina specifika behov.

Städning vid Flytt: Vi förstår hur stressig en flytt kan vara. Därför erbjuder vi specialiserade städtjänster före och efter din flytt. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på din flytt.

Flyttservice och Transport: Letar du efter ett pålitligt företag för din flytt? Vi är lösningen. Vi erbjuder säkra och effektiva flyttservice, och vi ser till att dina ägodelar når din destination i perfekt skick.

Montage och Montering av Möbler: Slösa inte tid och energi på att försöka montera möbler själv. Våra experter på möbelmontage tar hand om att montera och montera dina möbler professionellt, inklusive möbler från butiker som IKEA.

Vår Mission:

På Crisan är vår mission att leverera högkvalitativa tjänster som förenklar livet för våra kunder. Vi strävar efter excellens i varje uppgift vi utför och ser till att varje kund är helt nöjd med våra tjänster.

Lita på oss för städning, flytt och möbelmontage. Vi är engagerade i kvalitet, pålitlighet och kundnöjdhet i varje steg på vägen.

Kontakta oss idag för mer information eller för att schemalägga våra tjänster. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina behov av städning, flytt och möbelmontage.

Områden

Arjeplog
Arvidsjaur
Boden
Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Enköping
Eskilstuna
Flen
Gnesta
Gällivare
Haninge
Haparanda
Heby
Huddinge
Håbo
Jokkmokk
Järfälla
Kalix
Katrineholm
Kiruna
Knivsta
Lidingö
Luleå
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nyköping
Nynäshamn
Oxelösund
Pajala
Piteå
Sala
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Strängnäs
Sundbyberg
Södertälje
Tierp
Trosa
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Uppsala
Vallentuna
Vaxholm
Vingåker
Värmdö
Västerås
Älvkarleby
Älvsbyn
Österåker
Östhammar
Överkalix
Övertorneå
+ 39 områden - 39 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.