DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Vaxholm

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Vaxholm snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Vaxholm - För dig som vill ha en smidig och stressfri flytt

Ska du flytta i Vaxholm och vill ha hjälp av en professionell flyttfirma? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt flytthjälp i Vaxholm för just dina behov. Oavsett om du ska flytta till en ny bostad, flytta kontor eller behöver hjälp med magasinering så kan vi matcha dig med erfarna och pålitliga flyttfirmor i Vaxholm.

 • Be om offert från flyttfirmor i Vaxholm

  Ett enkelt sätt att hitta en flyttfirma i Vaxholm är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär och svarar på några frågor om din flytt, till exempel vad som ska flyttas, från och till vilken adress, och vilket datum du vill flytta. Sedan matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Vaxholm som är intresserade av att hjälpa dig med flytten.

  Du kan sedan läsa om de olika flyttfirmorna, se omdömen från tidigare kunder, och jämföra deras offerter för att hitta den flytthjälp i Vaxholm som passar bäst för dig. Att be om offert är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Du väljer själv vilken flyttfirma i Vaxholm du vill anlita.

 • Fördelar med att anlita en flyttfirma i Vaxholm

  Att flytta är ofta ett stort och tidskrävande projekt. Genom att anlita en flyttfirma i Vaxholm kan du spara både tid och energi, och samtidigt försäkra dig om att flytten blir professionellt utförd. Flyttfirmorna har erfarenhet av alla typer av flyttar och vet hur man på bästa sätt packar, lastar och transporterar dina saker så att de kommer fram hela och oskadda.

  En flyttfirma i Vaxholm har också tillgång till rätt utrustning och fordon för att genomföra flytten på ett säkert och effektivt sätt. De kan hjälpa dig med allt från packning och montering till lastning och transport. Många flyttfirmor erbjuder också magasinering om du behöver förvara några av dina saker under en period.

  Att anlita flytthjälp i Vaxholm är också ett bra sätt att undvika skador och slitage på både dig själv och dina ägodelar. Tunga lyft och obekväma arbetsställningar kan lätt leda till förslitningsskador. Genom att låta proffs sköta det tunga arbetet minskar du risken för skador. Flyttfirmor har också försäkringar som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten.

 • Vad kan en flyttfirma i Vaxholm hjälpa till med?

  En flyttfirma i Vaxholm kan hjälpa till med alla moment i flytten, från planering till genomförande. Här är några exempel på vad flytthjälp i Vaxholm kan innefatta:

  • Packning av dina ägodelar i lådor och möbelskydd
  • Nedmontering och uppmontering av möbler
  • Lastning och lossning av flyttbilen
  • Transport av dina saker till den nya adressen
  • Uppackning och placering av möbler på den nya adressen
  • Bortforsling av emballage och skräp efter flytten
  • Magasinering av möbler och ägodelar

  Många flyttfirmor erbjuder också tilläggstjänster som städning, flyttstädning och hantering av ömtåliga föremål som pianon och konstverk. Prata med flyttfirman för att få en uppfattning om vad som ingår i deras tjänster och vad som kostar extra.

 • Viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma i Vaxholm

  För att flytten ska gå så smidigt som möjligt är det några saker som är bra att tänka på när du anlitar en flyttfirma i Vaxholm. Först och främst är det viktigt att välja en seriös och erfaren flyttfirma som har de tillstånd och försäkringar som krävs. På Dorunner kan du enkelt jämföra olika flyttfirmor och läsa omdömen från tidigare kunder innan du gör ditt val.

  Det är också bra att vara tydlig med flyttfirman om vad du förväntar dig av flytten och vilka saker du behöver hjälp med. Ju mer information du kan ge om flytten, desto bättre kan flyttfirman förbereda sig och ge dig en rättvisande offert. Tänk också på att vara ute i god tid med att boka flytthjälp i Vaxholm, särskilt om du ska flytta under en populär flyttperiod som sommaren eller runt månadsskiften.

  Se också över din hemförsäkring innan flytten och kontrollera vad som gäller vid en eventuell skada. Ibland kan det vara bra att teckna en tilläggsförsäkring för extra värdefulla föremål. Prata med din flyttfirma i Vaxholm om vad som ingår i deras försäkring och vad du själv behöver komplettera med.

 • Flyttbranschen - en viktig del av samhället

  Flyttbranschen spelar en viktig roll i samhället genom att hjälpa människor och företag att flytta till nya bostäder och lokaler. En flytt är ofta förknippad med stora förändringar i livet, som att bilda familj, byta jobb eller gå i pension. Genom att erbjuda professionell flytthjälp underlättar flyttfirmorna dessa förändringar och gör flytten till en positiv upplevelse.

  Att anlita en flyttfirma är också ett sätt att spara tid och energi. En flytt är ofta ett tidskrävande projekt som kräver mycket planering och fysiskt arbete. Genom att överlåta detta arbete till en flyttfirma kan du istället fokusera på andra saker, som att komma i ordning i ditt nya hem eller att spendera tid med familj och vänner.

  Flyttfirmorna har också en viktig roll i att förebygga skador och olyckor i samband med flytten. Varje år sker det många olyckor i samband med flyttar, ofta på grund av tunga lyft eller felaktig hantering av möbler och utrustning. Genom att anlita utbildad och erfaren personal med rätt utrustning minskar flyttfirmorna risken för dessa typer av olyckor.

  Många flyttfirmor är också engagerade i miljö- och hållbarhetsfrågor. Genom att optimera rutter och använda miljövänliga bränslen och fordon kan flyttfirmorna minska sin miljöpåverkan. Många flyttfirmor erbjuder också återvinning av emballage och möbler för att minska mängden avfall som genereras vid en flytt.

  För att bli en auktoriserad flyttfirma i Sverige krävs det att man uppfyller vissa krav på kvalitet, säkerhet och service. Auktorisationen utfärdas av Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR) och innebär bland annat att flyttfirman har rätt försäkringar, följer branschens etiska regler och har utbildad personal. Genom att välja en auktoriserad flyttfirma kan du vara säker på att få en professionell och seriös flytthjälp.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 1266 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Botkyrka

Gå till Botkyrka

Flyttfirma Danderyd

Gå till Danderyd

Flyttfirma Ekerö

Gå till Ekerö

Flyttfirma Haninge

Gå till Haninge

Flyttfirma Huddinge

Gå till Huddinge

Flyttfirma Järfälla

Gå till Järfälla

Flyttfirma Lidingö

Gå till Lidingö

Flyttfirma Nacka

Gå till Nacka

Flyttfirma Norrtälje

Gå till Norrtälje

Flyttfirma Nykvarn

Gå till Nykvarn

Flyttfirma Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Flyttfirma Salem

Gå till Salem

Flyttfirma Sigtuna

Gå till Sigtuna

Flyttfirma Sollentuna

Gå till Sollentuna

Flyttfirma Solna

Gå till Solna

Flyttfirma Stockholm

Gå till Stockholm

Flyttfirma Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Flyttfirma Södertälje

Gå till Södertälje

Flyttfirma Tyresö

Gå till Tyresö

Flyttfirma Täby

Gå till Täby

Flyttfirma Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Flyttfirma Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Flyttfirma Vallentuna

Gå till Vallentuna

Flyttfirma Värmdö

Gå till Värmdö

Flyttfirma Österåker

Gå till Österåker

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Transport Cars Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

UK Flytt & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stockholm Service 24

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

ViktorJ AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Preo Express Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Kristians Flytt & Städ AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Elyars Husservice

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Nikou Special Services AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Flytt och Städmästarna Stockholm

F-skatt

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MERETO AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Montrab Mitt AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Flytt och Städnings Källan

F-skatt

Moms-
berättigad

Kimove

F-skatt

Moms-
berättigad

Five Star Flytt & Logistik AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Svea Design Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Bl Flytt och Allservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

Steg Städ & Flytt AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Avesta Flyttar

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Vantuv AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Tanit flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

Sjysta Tjänster Stockholm AB

F-skatt

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Motiv Transport Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Storstadens Tvätt & Fastighetsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stockholm Globen Flytt & Logistik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Daghlas Bygg Service

F-skatt

Moms-
berättigad

Kmh Team Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Geo&Lat Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttpaketet AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak