DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Sigtuna

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Sigtuna snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Sigtuna - Gör din flytt enklare med professionell hjälp

Ska du flytta till eller från Sigtuna? Att anlita en flyttfirma i Sigtuna kan göra din flytt mycket enklare och smidigare. Genom oss på Dorunner kan du få hjälp med allt från packning och lastning till transport och uppackning. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga flyttfirmor i Sigtuna som kan hjälpa dig med din flytt, oavsett om det gäller en liten lägenhet eller en stor villa.

 • Så fungerar det att anlita en flyttfirma genom Dorunner

  Att hitta en flyttfirma i Sigtuna genom oss är enkelt. Allt du behöver göra är att skapa en uppdragsförfrågan på vår hemsida. Där fyller du i ett formulär och svarar på några frågor om din flytt, till exempel varifrån och vart du ska flytta, hur stort bohag du har och om du behöver hjälp med packning eller uppackning.

  Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Sigtuna som är intresserade av att hjälpa dig med din flytt. Du kan sedan läsa om de olika flyttfirmorna, se omdömen från tidigare kunder och jämföra deras offerter för att hitta den flyttfirma som passar bäst för dina behov och din budget.

 • Fördelar med att anlita en flyttfirma i Sigtuna genom Dorunner

  Genom att anlita en flyttfirma i Sigtuna via oss på Dorunner kan du känna dig trygg med att du får hjälp av seriösa och erfarna flyttfirmor. Vi kontrollerar regelbundet att våra samarbetspartners är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. Du kan också läsa omdömen från tidigare kunder för att få en bild av hur flyttfirman arbetar.

  En annan fördel med att anlita flytthjälp i Sigtuna genom oss är att du enkelt kan jämföra offerter från flera olika flyttfirmor. På så sätt kan du hitta den flyttfirma som erbjuder de tjänster du behöver till ett bra pris. Du behöver inte lägga tid på att själv kontakta olika flyttfirmor och be om offerter, utan får hjälp med det genom oss.

 • Flyttfirmor gör din flytt enklare och smidigare

  Att flytta är ofta ett stort och tidskrävande projekt. Genom att anlita en flyttfirma kan du spara både tid och energi. Flyttfirmor har erfarenhet av att genomföra flyttar på ett effektivt och säkert sätt. De har också tillgång till rätt utrustning och fordon för att transportera ditt bohag.

  En flyttfirma kan hjälpa dig med allt från packning och lastning till transport och uppackning. De kan också montera ner och montera upp möbler om det behövs. Många flyttfirmor erbjuder också flyttstädning, så att du slipper tänka på det när du flyttar ut från din gamla bostad.

  Att anlita flytthjälp är särskilt bra om du har mycket att flytta eller om du har tunga eller skrymmande möbler. Flyttfirmor är vana vid att hantera till exempel pianon, skåp och soffor på ett säkert sätt. De har också kunskap om hur man bäst packar ömtåliga föremål för att undvika skador under flytten.

 • Välj en seriös och erfaren flyttfirma

  När du ska anlita en flyttfirma är det viktigt att välja ett seriöst och erfaret företag. En bra flyttfirma bör ha goda referenser och nöjda kunder. De bör också ha tillstånd från Transportstyrelsen för att få utföra flyttuppdrag.

  Genom Dorunner kan du enkelt hitta seriösa och erfarna flyttfirmor i Sigtuna. Vi kontrollerar våra samarbetspartners noga för att säkerställa att de följer lagar och regler och har rätt tillstånd. Du kan också läsa omdömen från tidigare kunder för att få en bild av hur flyttfirman arbetar.

  En seriös flyttfirma bör också kunna erbjuda dig en tydlig offert utan dolda kostnader. De bör också ha en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten. Genom Dorunner kan du enkelt jämföra offerter från olika flyttfirmor och välja den som passar bäst för dina behov och din budget.

 • Historien om flyttfirmor

  Flyttfirmor har funnits i Sverige sedan slutet av 1800-talet. De första flyttfirmorna startades i Stockholm och Göteborg och erbjöd främst transport av bohag med häst och vagn. Under 1900-talet utvecklades flyttbranschen i takt med att allt fler människor flyttade till städerna och behövde hjälp med sina flyttar.

  Idag finns det många olika typer av flyttfirmor, från små lokala företag till stora rikstäckande kedjor. Många flyttfirmor är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund, som arbetar för att främja kvalitet och seriösitet i branschen.

  Genom åren har flyttfirmorna utvecklat sina tjänster och erbjuder idag allt från packning och magasinering till flyttstädning och montering av möbler. Många flyttfirmor har också specialiserat sig på olika typer av flyttar, till exempel kontorsflyttar, internationella flyttar eller flyttar av ömtåliga föremål som pianon och konstverk.

  Trots att mycket har förändrats sedan de första flyttfirmorna startades är grundidén densamma: att hjälpa människor att flytta sitt bohag på ett säkert och effektivt sätt. Med hjälp av en professionell flyttfirma kan du göra din flytt enklare och smidigare, oavsett om du ska flytta inom Sigtuna eller till en annan del av landet.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 1252 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Botkyrka

Gå till Botkyrka

Flyttfirma Danderyd

Gå till Danderyd

Flyttfirma Ekerö

Gå till Ekerö

Flyttfirma Haninge

Gå till Haninge

Flyttfirma Huddinge

Gå till Huddinge

Flyttfirma Järfälla

Gå till Järfälla

Flyttfirma Lidingö

Gå till Lidingö

Flyttfirma Nacka

Gå till Nacka

Flyttfirma Norrtälje

Gå till Norrtälje

Flyttfirma Nykvarn

Gå till Nykvarn

Flyttfirma Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Flyttfirma Salem

Gå till Salem

Flyttfirma Sollentuna

Gå till Sollentuna

Flyttfirma Solna

Gå till Solna

Flyttfirma Stockholm

Gå till Stockholm

Flyttfirma Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Flyttfirma Södertälje

Gå till Södertälje

Flyttfirma Tyresö

Gå till Tyresö

Flyttfirma Täby

Gå till Täby

Flyttfirma Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Flyttfirma Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Flyttfirma Vallentuna

Gå till Vallentuna

Flyttfirma Vaxholm

Gå till Vaxholm

Flyttfirma Värmdö

Gå till Värmdö

Flyttfirma Österåker

Gå till Österåker

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Transport Cars Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

UK Flytt & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Avesta Flyttar

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Kristians Flytt & Städ AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Stockholm Service 24

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Montrab Mitt AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Sigtunas flytt & städ service AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Five Star Flytt & Logistik AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Elyars Husservice

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Flytt och Städmästarna Stockholm

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Geo&Lat Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Daghlas Bygg Service

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikou Special Services AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

ViktorJ AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kimove

F-skatt

Moms-
berättigad

Svea Design Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

John Aas ( Nemo Glas )

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

FlyttHarry AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

URelax Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

Tanit flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Sjysta Tjänster Stockholm AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Steg Städ & Flytt AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Vantuv AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Flytt och Städnings Källan

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak