DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Järfälla

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Järfälla snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Järfälla - din partner för en smidig flytt

Ska du flytta i Järfälla och behöver hjälp? Då kan en flyttfirma vara lösningen för dig. Genom oss på Dorunner kan du enkelt hitta en flyttfirma i Järfälla som passar dina behov. Oavsett om du ska flytta till en ny bostad eller kontor kan våra professionella flyttfirmor hjälpa dig med allt från packning och lastning till transport och uppackning.

 • Hitta rätt flyttfirma i Järfälla genom oss

  För att hitta en flyttfirma i Järfälla som passar just dina behov kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om din flytt får du svar från upp till fem flyttfirmor i Järfälla som är intresserade av att hjälpa dig. Du kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på referensprojekt för att bilda dig en uppfattning om vilken flyttfirma som passar bäst för din flytt.

  Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att flyttfirmorna vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. Det ger dig en extra trygghet när du anlitar en flyttfirma i Järfälla genom oss.

 • Fördelarna med att anlita en flyttfirma i Järfälla

  Att anlita flytthjälp i Järfälla har många fördelar. Först och främst sparar du tid och energi. Att packa ner alla dina ägodelar, bära tunga möbler och lasta in allt i en flyttbil kan vara både tidskrävande och fysiskt ansträngande. Med hjälp av en flyttfirma i Järfälla kan du istället fokusera på andra saker medan proffsen sköter det tunga arbetet.

  En annan fördel är att du minimerar risken för skador på dina ägodelar. Flyttfirmor har rätt utrustning och kunskap för att hantera dina saker på ett säkert sätt under hela flytten. De kan också hjälpa till med förpackningsmaterial och ge råd om hur du bäst packar ner dina ägodelar för att undvika skador under transporten.

  Att anlita flytthjälp i Järfälla kan också vara ett bra sätt att spara pengar i längden. Många tror att det är dyrt att anlita en flyttfirma, men om man räknar med kostnaden för förpackningsmaterial, hyra av flyttbil och den tid det tar att genomföra flytten på egen hand kan det ofta bli billigare att anlita proffs. Dessutom är risken mindre att något går sönder under flytten, vilket kan bli en dyr historia om man flyttar på egen hand.

 • Vad kan en flyttfirma i Järfälla hjälpa till med?

  En flyttfirma i Järfälla kan hjälpa till med alla moment i flytten, från planering till genomförande. Här är några exempel på vad en flyttfirma kan assistera med:

  • Packning av dina ägodelar i lådor och möbelskydd
  • Nedmontering av möbler
  • Lastning av flyttbilen
  • Transport till den nya adressen
  • Uppackning och montering av möbler på plats
  • Bortforsling av förpackningsmaterial och grovsopor efter flytten

  Många flyttfirmor erbjuder också tilläggstjänster som städning av den gamla bostaden, magasinering av möbler och ägodelar samt specialtransporter av ömtåliga föremål som pianon eller konstverk.

 • Flyttfirmor gör flytten enklare

  En flytt innebär ofta mycket stress och planering, oavsett om man flyttar privat eller till ett nytt kontor. Genom att anlita en flyttfirma kan man slippa mycket av det tunga arbetet och stressen som en flytt innebär. Flyttfirmor har lång erfarenhet av att genomföra flyttar och vet hur man på bästa sätt packar, lastar och transporterar dina ägodelar för att undvika skador.

  Att flytta på egen hand kan verka lockande för att spara pengar, men det finns många saker att tänka på. Hur ska man transportera tunga möbler som soffor och sängar? Har man tillgång till en flyttbil eller behöver man hyra? Och hur ska man skydda ömtåliga saker som lampor och tavlor under flytten? En flyttfirma har svaren på alla dessa frågor och kan genomföra flytten på ett professionellt sätt.

  En annan fördel med att anlita en flyttfirma är att man slipper lyfta tunga möbler och lådor själv. Att flytta är fysiskt ansträngande och det är lätt att dra på sig en skada om man inte är van vid att lyfta tungt. Flyttfirmor har utbildad personal som vet hur man lyfter rätt för att undvika skador.

  Att anlita en flyttfirma behöver inte heller vara så dyrt som man kan tro. Många flyttfirmor erbjuder olika prispaket beroende på hur mycket hjälp man behöver. Man kan till exempel välja att bara anlita flyttfirman för transporten och sköta packningen själv, eller få hjälp med hela flytten från start till mål. Genom att begära offert från flera olika flyttfirmor kan man jämföra priser och hitta det alternativ som passar ens budget bäst.

 • Flyttbranschen i Sverige

  Flyttbranschen i Sverige omsätter flera miljarder kronor varje år och sysselsätter tusentals personer. Det finns många olika typer av flyttfirmor, allt från stora rikstäckande kedjor till små lokala företag. Många flyttfirmor är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR), som arbetar för att höja kvaliteten och statusen på flyttjänster i Sverige.

  För att bli medlem i SFR måste flyttfirmor uppfylla vissa krav på kvalitet, säkerhet och miljö. De måste bland annat ha utbildad personal, rätt utrustning för att genomföra flyttar på ett säkert sätt och följa branschens etiska regler. Genom att anlita en flyttfirma som är medlem i SFR kan man vara säker på att man får en seriös och professionell flyttjänst.

  Flyttbranschen har också en lång historia i Sverige. Redan på 1800-talet fanns det företag som erbjöd flyttjänster, även om det då främst handlade om att transportera möbler och ägodelar med häst och vagn. I takt med att städerna växte och fler människor flyttade till städerna ökade också behovet av professionella flyttjänster. Idag är flyttbranschen en viktig del av den svenska tjänstesektorn och spelar en stor roll för människors rörlighet och flexibilitet på bostads- och arbetsmarknaden.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 1255 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Botkyrka

Gå till Botkyrka

Flyttfirma Danderyd

Gå till Danderyd

Flyttfirma Ekerö

Gå till Ekerö

Flyttfirma Haninge

Gå till Haninge

Flyttfirma Huddinge

Gå till Huddinge

Flyttfirma Lidingö

Gå till Lidingö

Flyttfirma Nacka

Gå till Nacka

Flyttfirma Norrtälje

Gå till Norrtälje

Flyttfirma Nykvarn

Gå till Nykvarn

Flyttfirma Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Flyttfirma Salem

Gå till Salem

Flyttfirma Sigtuna

Gå till Sigtuna

Flyttfirma Sollentuna

Gå till Sollentuna

Flyttfirma Solna

Gå till Solna

Flyttfirma Stockholm

Gå till Stockholm

Flyttfirma Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Flyttfirma Södertälje

Gå till Södertälje

Flyttfirma Tyresö

Gå till Tyresö

Flyttfirma Täby

Gå till Täby

Flyttfirma Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Flyttfirma Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Flyttfirma Vallentuna

Gå till Vallentuna

Flyttfirma Vaxholm

Gå till Vaxholm

Flyttfirma Värmdö

Gå till Värmdö

Flyttfirma Österåker

Gå till Österåker

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

UK Flytt & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Transport Cars Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

Kristians Flytt & Städ AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

ViktorJ AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Stockholm Service 24

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Preo Express Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Elyars Husservice

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Montrab Mitt AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Nikou Special Services AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Five Star Flytt & Logistik AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MERETO AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Flytt och Städnings Källan

F-skatt

Moms-
berättigad

Geo&Lat Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Kimove

F-skatt

Moms-
berättigad

Svea Design Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytt och Städmästarna Stockholm

F-skatt

Moms-
berättigad

Trädgård & Bygg Service

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sigtunas flytt & städ service AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Avesta Flyttar

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Steg Städ & Flytt AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Tanit flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

Abdelnour Flyttning och Städa

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vantuv AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Sjysta Tjänster Stockholm AB

F-skatt

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Daghlas Bygg Service

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttpaketet AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak