Företagets logotyp

Sigtunas flytt & städ service AB

Omdömen (0)

S

Ashiq Hussain

  • Baldergatan 4, 19551 Märsta
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Sigtunas flytt & städ service AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Sigtunas flytt & städ service AB

Väkommen! Sigtunas Flytt & Städ Service AB är ett seriöst, kvalitativt företag som sätter kunden i fokus där vårt största fokus ligger på service med hög kvalitet och nöjda kunder.

Vi utför flytt och städuppdrag för både privatpersoner och företag i Stockholm, Sigtuna, Märsta, Knivsta och Uppsala.

Vi har lång erfarenhet i branschen och vi är professionella, noggranna och serviceinriktade. Vi är en modern och progressiv flytt och städfirma som i första hand bryr sig om sina uppdragsgivare, men även sina anställda och miljön.

Vi har transportöransvarsförsäkring hos IF skadeförsäkring. Den ersätter skadat gods under flytt av varor.

Välkommen att kontakta oss för offert på era uppdrag. Ni kan också maila eller ringa 010 214 64 64. Vi svarar snarast.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

 

 

 

 

Omdömen

Sigtunas flytt & städ service AB har inte fått något omdöme ännu.