DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Bl Flytt och Allservice AB

Om Bl Flytt och Allservice AB

  • Igor bjelovuk

  • Tuvvägen 19,136 39 Handen

  • Medlem sedan 2021-01-26

Vi är ett flytt och allserviceföretag med fokus på bra kundbemötande och arbetskvalité. Våra arbetare har flera års erfarenhet i branschen och leds av en stark arbetsledare med mer än tio års erfarenhet bakom sig.

Vi erbjuder främst tjänster inom flytt, städ av alla sorter, packning och magasinering, och även andra tjänster inom allservice. Vi erhåller packmaterial så väll som städmaterial av högsta kvalité.

Vi är stolta över att ni hittar oss på Reco som årets rekommendation 2020! Vår strävan efter bra kundbemötande och arbetskvalité avspeglas i omdömena.

Bohaget är försäkrat via TryggHansa upp till ett värde av tio miljoner, vi använder oss flitigt av packmaterial för att förhindra skador och arbetarna packar strategiskt och varsamt. Inom städ har vi även städgaranti vid eventuella klagomål!

Vi förstår att en flytt kan innebära mycket stress för många, oavsett avstånd eller omfattning av flytt. Därför är det något som vi vill hjälpa er med, eftersom vi tycker det är viktigt att bry oss om varandra och om vår omgivning. Låt vårt professionella och trevliga team hjälpa er med allt kring er flytt, för en bekymmerslös upplevelse.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.