DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Värmdö

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Värmdö snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma på Värmdö - För en smidig och stressfri flytt

Ska du flytta och letar efter en pålitlig flyttfirma på Värmdö? Då har du kommit rätt. Vi på Dorunner hjälper dig att hitta erfarna och professionella flyttfirmor som kan ta hand om hela din flytt, oavsett om det gäller en liten lägenhet eller en stor villa. Genom oss kan du enkelt boka flytthjälp på Värmdö och få svar från upp till fem intresserade flyttfirmor.

 • Så här fungerar det att boka flytthjälp på Värmdö

  Att boka en flyttfirma på Värmdö genom oss är enkelt. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om din flytt, som till exempel var du ska flytta ifrån och till, hur stort bohag du har och vilket datum du vill flytta. Därefter matchar vi dig med flyttfirmor i Värmdöområdet som är intresserade av att hjälpa dig med din flytt.

  Du kan förvänta dig svar från upp till fem flyttfirmor, ofta inom ett dygn. Sedan kan du i lugn och ro läsa om de olika företagen, se tidigare kunders omdömen och jämföra offerter för att hitta den flyttfirma på Värmdö som passar bäst för just dina behov och din budget. Vi på Dorunner kontrollerar regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

 • Fördelar med att anlita en flyttfirma på Värmdö

  Att anlita en flyttfirma på Värmdö har många fördelar. Först och främst slipper du allt tungt lyft och bär, vilket kan vara både tidskrävande och slitsamt, särskilt om du har mycket möbler och prylar. En flyttfirma har både erfarenhet och utrustning för att genomföra flytten på ett effektivt och säkert sätt, oavsett om du ska flytta till en lägenhet på fjärde våningen utan hiss eller till en villa med trädgård och garage.

  En annan fördel är att en flyttfirma kan hjälpa dig med allt från packning och nedmontering till uppackning och montering av möbler på den nya adressen. Du slipper alltså ägna dagar eller veckor åt att packa ner alla dina saker i lådor och kartonger, och du behöver inte heller oroa dig för att dina möbler eller ömtåliga föremål ska gå sönder under transporten. Många flyttfirmor erbjuder även flyttstädning, så att du kan lämna din gamla bostad i perfekt skick och slippa lägga tid och energi på städning.

  Att boka flytthjälp på Värmdö är också ett smart val om du har ont om tid eller om du av någon anledning inte kan genomföra flytten på egen hand, till exempel på grund av sjukdom eller skada. Genom att anlita en flyttfirma kan du fokusera på andra saker, som att säga hejdå till grannar och vänner, byta adress och ordna med alla praktiska detaljer kring flytten.

 • Vad kostar det att anlita en flyttfirma på Värmdö?

  Priset för att anlita en flyttfirma på Värmdö varierar beroende på flera faktorer, som till exempel hur stort bohag du har, hur långt du ska flytta och vilka tilläggstjänster du önskar, som packning och flyttstädning. Genom Dorunner kan du enkelt begära offert från flera olika flyttfirmor och jämföra priser och tjänster för att hitta det alternativ som passar din budget.

  Tänk dock på att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. En seriös och erfaren flyttfirma har rätt utrustning, kunnig personal och tillräckligt med försäkringar för att täcka eventuella skador under flytten. Genom att anlita en pålitlig flyttfirma kan du undvika obehagliga överraskningar och extra kostnader i samband med flytten.

 • Flyttfirmans roll och betydelse

  En flyttfirmas uppgift är att hjälpa privatpersoner och företag att flytta sitt bohag från en plats till en annan. Detta inkluderar allt från packning och lastning till transport och uppackning på den nya adressen. Målet är att göra flytten så smidig och stressfri som möjligt för kunden, samtidigt som man minimerar risken för skador på möbler och ägodelar.

  Flyttfirmor spelar en viktig roll i många människors liv, särskilt i samband med stora förändringar som byte av bostad eller kontor. Att flytta kan vara en överväldigande uppgift, särskilt om man har mycket saker eller om man ska flytta långt. Genom att anlita en professionell flyttfirma kan man spara både tid, pengar och energi, samtidigt som man minskar risken för skador och andra problem.

  Förutom själva flytten kan en flyttfirma även hjälpa till med andra uppgifter, som till exempel:

  • Packning av bohag i lådor och kartonger
  • Nedmontering och montering av möbler
  • Flyttstädning av den gamla bostaden
  • Magasinering av möbler och ägodelar
  • Transportförsäkring för att täcka eventuella skador under flytten

  Att anlita en flyttfirma är ofta ett smartare val än att försöka genomföra flytten på egen hand. Flyttfirmor har specialutrustning, som till exempel flyttbil med lift, surrningsband och flyttfiltar, vilket gör att flytten går snabbare och säkrare. De har också erfarenhet av att hantera tunga och skrymmande möbler, och vet hur man ska packa och skydda ömtåliga föremål för att undvika skador.

  Flyttbranschen i Sverige omsätter flera miljarder kronor varje år och sysselsätter tusentals personer. De flesta flyttfirmor är små eller medelstora företag med lokal förankring, men det finns även några större aktörer med verksamhet i hela landet. För att bli en framgångsrik flyttfirma krävs inte bara fysisk styrka och uthållighet, utan även god planering, kommunikation och kundservice.

  Många flyttfirmor är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR), som arbetar för att höja kvaliteten och statusen inom flyttbranschen. SFR har bland annat tagit fram en auktorisation för flyttfirmor, som innebär att företaget uppfyller vissa krav på kompetens, utrustning och försäkringar. Genom att välja en auktoriserad flyttfirma kan man som kund känna sig trygg med att flytten kommer att genomföras på ett professionellt och säkert sätt.

  Man kan säga att en flyttfirma på Värmdö kan vara en ovärderlig hjälp när det är dags att byta bostad eller kontor. Genom att anlita en erfaren och pålitlig flyttfirma kan man spara både tid, pengar och energi, samtidigt som man minimerar risken för skador och andra problem. Oavsett om man ska flytta inom Värmdö eller till en annan del av landet, finns det flyttfirmor som kan hjälpa till med hela processen, från planering och packning till transport och uppackning. Med rätt flyttfirma vid sin sida kan man göra flytten till en positiv och spännande upplevelse istället för ett stressigt och jobbigt projekt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 1260 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Botkyrka

Gå till Botkyrka

Flyttfirma Danderyd

Gå till Danderyd

Flyttfirma Ekerö

Gå till Ekerö

Flyttfirma Haninge

Gå till Haninge

Flyttfirma Huddinge

Gå till Huddinge

Flyttfirma Järfälla

Gå till Järfälla

Flyttfirma Lidingö

Gå till Lidingö

Flyttfirma Nacka

Gå till Nacka

Flyttfirma Norrtälje

Gå till Norrtälje

Flyttfirma Nykvarn

Gå till Nykvarn

Flyttfirma Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Flyttfirma Salem

Gå till Salem

Flyttfirma Sigtuna

Gå till Sigtuna

Flyttfirma Sollentuna

Gå till Sollentuna

Flyttfirma Solna

Gå till Solna

Flyttfirma Stockholm

Gå till Stockholm

Flyttfirma Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Flyttfirma Södertälje

Gå till Södertälje

Flyttfirma Tyresö

Gå till Tyresö

Flyttfirma Täby

Gå till Täby

Flyttfirma Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Flyttfirma Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Flyttfirma Vallentuna

Gå till Vallentuna

Flyttfirma Vaxholm

Gå till Vaxholm

Flyttfirma Österåker

Gå till Österåker

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Transport Cars Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

UK Flytt & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stockholm Service 24

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

ViktorJ AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Preo Express Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Kristians Flytt & Städ AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Elyars Husservice

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Nikou Special Services AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

MERETO AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Montrab Mitt AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Kimove

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytt och Städmästarna Stockholm

F-skatt

Moms-
berättigad

Five Star Flytt & Logistik AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytt och Städnings Källan

F-skatt

Moms-
berättigad

Svea Design Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

Bl Flytt och Allservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Steg Städ & Flytt AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Avesta Flyttar

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Vantuv AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Tanit flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sjysta Tjänster Stockholm AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttpaketet AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Storstadens Tvätt & Fastighetsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kmh Team Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Stockholm Globen Flytt & Logistik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Geo&Lat Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Motiv Transport Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

John Aas ( Nemo Glas )

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak