DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Upplands-Bro

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Upplands-Bro snabbt, tryggt och enkelt.

Hitta rätt flyttfirma i Upplands-Bro med Dorunner

Att flytta är en stor händelse i livet och kan kännas överväldigande. Det är mycket att tänka på och planera inför. Att anlita en flyttfirma i Upplands-Bro kan underlätta flytten avsevärt. Med Dorunner kan du enkelt hitta en pålitlig flyttfirma som kan hjälpa dig med allt från packning till transport och uppackning i ditt nya hem. Vi matchar dig med flyttfirmor i Upplands-Bro som passar dina behov och önskemål.

 • Be om offert från flyttfirmor i Upplands-Bro

  Ett smidigt sätt att hitta en flyttfirma i Upplands-Bro är att be om offert via Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några frågor om din flytt, så matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i ditt område. Du kan förvänta dig svar från intresserade flyttfirmor inom kort.

  Genom att be om offert kan du jämföra olika flyttfirmor och se vilken som passar bäst för din flytt. Du kan läsa om flyttfirmornas tjänster, se bilder på tidigare flyttprojekt och ta del av andra kunders omdömen. Vi kontrollerar kontinuerligt att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

 • Fördelar med att anlita en flyttfirma i Upplands-Bro

  Att anlita flytthjälp i Upplands-Bro har många fördelar. Först och främst sparar du tid och energi. En flytt innebär mycket jobb och kan ta flera dagar att genomföra på egen hand. Med en flyttfirma går det betydligt snabbare och du kan fokusera på andra saker.

  En flyttfirma har också rätt utrustning och kunskap för att genomföra flytten på ett säkert och effektivt sätt. De vet hur möbler och ömtåliga föremål ska packas och transporteras för att undvika skador. Om något ändå skulle gå sönder har flyttfirman en ansvarsförsäkring som täcker skadorna.

  Att anlita flytthjälp i Upplands-Bro kan också vara mer kostnadseffektivt än man tror. När man räknar med kostnaden för hyra av flyttbil, bensin, emballage och den tid det tar att genomföra flytten på egen hand, kan det ofta bli billigare att anlita en flyttfirma. Be om offert från flera flyttfirmor via Dorunner för att få en uppfattning om priset och hitta den flyttfirma som passar din budget.

 • Vad gör en flyttfirma?

  En flyttfirma hjälper till med alla moment i en flytt, från planering till genomförande. De kan hjälpa till med packning, demontering av möbler, lastning, transport, lossning, uppackning och montering av möbler på den nya adressen.

  Många flyttfirmor erbjuder också tilläggsförsäkringar som skyddar dina ägodelar under flytten. Det kan vara en bra idé att teckna en sådan försäkring för extra trygghet, särskilt om du har värdefulla eller ömtåliga föremål.

  En flyttfirma kan också hjälpa till med magasinering av möbler och ägodelar om du behöver förvara dem en period mellan två flyttar. De har säkra och torra lagerlokaler där dina saker förvaras tills du är redo att flytta in i ditt nya hem.

 • Viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma

  När du anlitar en flyttfirma är det viktigt att välja ett seriöst företag med gott renommé. Be om referenser från tidigare kunder och läs omdömen online. Kontrollera också att flyttfirman har de tillstånd och försäkringar som krävs för att bedriva verksamheten.

  Se till att få en skriftlig offert från flyttfirman innan du bokar tjänsten. Offerten bör innehålla en detaljerad beskrivning av vad som ingår i tjänsten och priset för flytten. Se också till att ha en dialog med flyttfirman om dina specifika behov och önskemål, så att ni är överens om vad som gäller.

  Innan flytten är det viktigt att förbereda så mycket som möjligt. Märk upp lådor och möbler med innehåll och destination, så att flyttfirman vet var sakerna ska placeras i ditt nya hem. Packa också ner personliga och värdefulla ägodelar själv och ta med dem i egen bil om möjligt.

 • Historik och branschorganisationer för flyttfirmor

  Flyttbranschen har en lång historia i Sverige. Redan på 1800-talet började de första flyttfirmorna dyka upp i städerna för att hjälpa människor att flytta. Idag finns det hundratals flyttfirmor i landet, från små lokala företag till stora rikstäckande kedjor.

  För att säkerställa kvaliteten på flyttjänsterna finns det branschorganisationer som ställer krav på sina medlemmar. Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR) är en sådan organisation. För att bli medlem i SFR måste flyttfirman uppfylla vissa krav på kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn. SFR arbetar också för att höja statusen på flyttyrket och förbättra villkoren för de anställda i branschen.

  En annan branschorganisation är Svensk Flyttservice, som är en ekonomisk förening för flyttfirmor. Svensk Flyttservice arbetar för att främja medlemmarnas intressen och erbjuder bland annat utbildningar och kvalitetscertifieringar för flyttfirmor.

  En flyttfirma i Upplands-Bro kan underlätta din flytt avsevärt. Med Dorunner kan du enkelt hitta en pålitlig flyttfirma som passar dina behov och önskemål. Genom att anlita flytthjälp i Upplands-Bro sparar du både tid, energi och pengar, samtidigt som du får en smidig och stressfri flytt. Så varför inte be om offert från flyttfirmor i Upplands-Bro via Dorunner idag och kom ett steg närmare ditt nya hem?

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 1288 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Botkyrka

Gå till Botkyrka

Flyttfirma Danderyd

Gå till Danderyd

Flyttfirma Ekerö

Gå till Ekerö

Flyttfirma Haninge

Gå till Haninge

Flyttfirma Huddinge

Gå till Huddinge

Flyttfirma Järfälla

Gå till Järfälla

Flyttfirma Lidingö

Gå till Lidingö

Flyttfirma Nacka

Gå till Nacka

Flyttfirma Norrtälje

Gå till Norrtälje

Flyttfirma Nykvarn

Gå till Nykvarn

Flyttfirma Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Flyttfirma Salem

Gå till Salem

Flyttfirma Sigtuna

Gå till Sigtuna

Flyttfirma Sollentuna

Gå till Sollentuna

Flyttfirma Solna

Gå till Solna

Flyttfirma Stockholm

Gå till Stockholm

Flyttfirma Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Flyttfirma Södertälje

Gå till Södertälje

Flyttfirma Tyresö

Gå till Tyresö

Flyttfirma Täby

Gå till Täby

Flyttfirma Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Flyttfirma Vallentuna

Gå till Vallentuna

Flyttfirma Vaxholm

Gå till Vaxholm

Flyttfirma Värmdö

Gå till Värmdö

Flyttfirma Österåker

Gå till Österåker

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Rashel Transport Ab Flytt och städning

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Transport Cars Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

UK Flytt & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Kristians Flytt & Städ AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

ViktorJ AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Preo Express Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Stockholm Service 24

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Montrab Mitt AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Kimove

F-skatt

Moms-
berättigad

Five Star Flytt & Logistik AB

F-skatt

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

Vitaly Bygg AB

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Elyars Husservice

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Sigtunas flytt & städ service AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Mirza Shirin

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Avesta Flyttar

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Flytt och Städmästarna Stockholm

F-skatt

Moms-
berättigad

John Aas ( Nemo Glas )

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Trädgård & Bygg Service

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Geo&Lat Bygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytt och Städnings Källan

F-skatt

Moms-
berättigad

Daghlas Bygg Service

F-skatt

Moms-
berättigad

Sjysta Tjänster Stockholm AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikou Special Services AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Svea Design Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

FlyttHarry AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

URelax Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Tanit flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

Vantuv AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak