DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Huddinge

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Huddinge snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Huddinge - din lokala partner för en smidig flytt

När det är dags att flytta kan det kännas överväldigande med allt som behöver planeras och organiseras. Att anlita en flyttfirma i Huddinge kan göra hela processen mycket enklare och mindre stressig för dig som ska flytta. Vi på Dorunner kan hjälpa dig att hitta en pålitlig och erfaren flyttfirma som kan ta hand om allt från packning och lastning till transport och uppackning i ditt nya hem.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från flyttfirmor

  Ett enkelt sätt att hitta en flyttfirma i Huddinge är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om din flytt kan vi matcha dig med upp till fem flyttfirmor i ditt område som är intresserade av att hjälpa till. Du får sedan offerter från dessa firmor och kan jämföra priser, tjänster och omdömen för att hitta den som passar bäst för dina behov.

  Att begära offert är ett bra sätt att få en uppfattning om kostnaden för din flytt utan att behöva kontakta flera olika företag själv. Du kan också ställa frågor direkt till flyttfirmorna och få mer information om vad som ingår i deras tjänster. Genom att jämföra offerter kan du hitta den flyttfirma i Huddinge som erbjuder bäst värde för pengarna.

 • Fördelarna med att anlita en flyttfirma i Huddinge

  Att flytta är ett stort projekt som kräver mycket tid och energi. Genom att anlita en flyttfirma i Huddinge kan du få professionell hjälp med alla delar av flytten, från planering till genomförande. Några av fördelarna med att anlita flytthjälp i Huddinge är:

  • Du slipper tunga lyft och risken för skador på dig själv eller dina ägodelar.
  • Flyttfirman har erfarenhet av att packa och transportera olika typer av föremål på ett säkert sätt.
  • Du sparar tid genom att låta proffs ta hand om jobbet istället för att göra allt själv.
  • Flyttfirman har tillgång till lämpliga fordon och utrustning för att genomföra flytten effektivt.
  • Du kan fokusera på andra saker, som att komma i ordning i ditt nya hem, medan flyttfirman sköter själva flytten.

  Att anlita en flyttfirma i Huddinge kan vara särskilt fördelaktigt om du har mycket saker att flytta, om du ska flytta långt eller om du har begränsat med tid. Flyttfirmorna har ofta möjlighet att erbjuda flexibla lösningar anpassade efter dina behov, oavsett om du behöver hjälp med hela flytten eller bara vissa delar.

 • Vad gör en flyttfirma?

  En flyttfirma är specialiserad på att hjälpa privatpersoner och företag att flytta sina ägodelar från en plats till en annan. Detta kan innefatta allt från packning och lastning till transport och uppackning. Många flyttfirmor erbjuder även tilläggstjänster som flyttstädning, magasinering och montering/demontering av möbler.

  Några exempel på vad en flyttfirma kan hjälpa till med är:

  • Packning av ägodelar i lådor och skyddande material
  • Nedmontering av möbler och utrustning
  • Lastning av flyttbilen på ett säkert och effektivt sätt
  • Transport av ägodelar till den nya adressen
  • Uppackning och placering av ägodelar i det nya hemmet
  • Bortforsling av emballage och skräp efter flytten

  Genom att anlita en professionell flyttfirma kan du vara säker på att dina ägodelar hanteras på ett korrekt och säkert sätt under hela flytten. Flyttfirmorna har erfarenhet av att hantera olika typer av föremål, från ömtåliga antikviteter till tunga möbler, och vet hur man bäst skyddar dem under transporten.

 • Varför anlita en flyttfirma istället för att flytta själv?

  Även om det kan vara frestande att försöka genomföra flytten på egen hand för att spara pengar finns det många goda skäl att anlita professionell flytthjälp i Huddinge istället. Förutom att du slipper allt tungt och tidskrävande arbete finns det flera andra fördelar:

  • Flyttfirmor har specialutrustning och fordon som är anpassade för att transportera möbler och ägodelar på ett säkert sätt. Detta minskar risken för skador jämfört med att flytta själv.
  • Flyttfirmor är vana vid att hantera utmaningar som kan uppstå under en flytt, som trånga trappor eller dåligt väder. De har också erfarenhet av att planera och optimera flytten för att den ska gå så smidigt som möjligt.
  • Genom att anlita en flyttfirma frigör du tid och energi som du kan lägga på andra saker, som att komma i ordning i ditt nya hem eller ta hand om familjen. Du slipper stressen och pressen som det innebär att genomföra en flytt på egen hand.
  • Många flyttfirmor erbjuder garanti och försäkring för flytten, vilket ger dig extra trygghet om något skulle gå fel. Om du flyttar själv och något går sönder får du stå för kostnaden själv.

  Att flytta är ett stort projekt som kan vara både fysiskt och psykiskt krävande. Genom att anlita professionell flytthjälp i Huddinge kan du göra processen mycket enklare och mindre stressig för dig själv och din familj.

 • Flyttfirmor genom historien

  Flyttfirmor har funnits i olika former ända sedan människor började flytta från en plats till en annan. Redan under antiken fanns det personer som erbjöd sig att hjälpa till med transporter av varor och ägodelar. Under medeltiden var det vanligt att skråväsendet, som var en form av yrkesorganisation, reglerade olika typer av hantverksyrken, inklusive de som arbetade med transporter.

  I takt med att städerna växte och människor började flytta mer ökade också behovet av professionella flyttfirmor. Under 1800-talet började de första moderna flyttfirmorna dyka upp i Europa och USA. Dessa företag erbjöd tjänster som packning, lastning och transport av ägodelar för både privatpersoner och företag.

  Under 1900-talet fortsatte flyttbranschen att växa och utvecklas. Nya tekniker och hjälpmedel, som hydrauliska liftar och specialbyggda flyttbilar, gjorde det möjligt att genomföra flyttar på ett mer effektivt och säkert sätt. Samtidigt ökade kraven på flyttfirmorna när det gällde ansvar, försäkringar och kundservice.

  Idag är flyttbranschen en viktig del av samhället och hjälper tusentals människor varje år att genomföra sina flyttar. Flyttfirmorna har blivit mer specialiserade och erbjuder ofta skräddarsydda lösningar för olika typer av flyttar, från små lägenheter till stora villor och kontor. Många flyttfirmor har också börjat erbjuda tilläggstjänster som magasinering, flyttstädning och hjälp med att packa och plocka upp.

  Trots att mycket har förändrats genom åren är grundprincipen densamma: att hjälpa människor att flytta sina ägodelar från en plats till en annan på ett säkert och effektivt sätt. Med hjälp av en professionell flyttfirma i Huddinge kan du vara säker på att din flytt blir så smidig och stressfri som möjligt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 1259 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Botkyrka

Gå till Botkyrka

Flyttfirma Danderyd

Gå till Danderyd

Flyttfirma Ekerö

Gå till Ekerö

Flyttfirma Haninge

Gå till Haninge

Flyttfirma Järfälla

Gå till Järfälla

Flyttfirma Lidingö

Gå till Lidingö

Flyttfirma Nacka

Gå till Nacka

Flyttfirma Norrtälje

Gå till Norrtälje

Flyttfirma Nykvarn

Gå till Nykvarn

Flyttfirma Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Flyttfirma Salem

Gå till Salem

Flyttfirma Sigtuna

Gå till Sigtuna

Flyttfirma Sollentuna

Gå till Sollentuna

Flyttfirma Solna

Gå till Solna

Flyttfirma Stockholm

Gå till Stockholm

Flyttfirma Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Flyttfirma Södertälje

Gå till Södertälje

Flyttfirma Tyresö

Gå till Tyresö

Flyttfirma Täby

Gå till Täby

Flyttfirma Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Flyttfirma Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Flyttfirma Vallentuna

Gå till Vallentuna

Flyttfirma Vaxholm

Gå till Vaxholm

Flyttfirma Värmdö

Gå till Värmdö

Flyttfirma Österåker

Gå till Österåker

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Transport Cars Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

F-skatt

Omdöme (31)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

UK Flytt & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stockholm Service 24

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Kristians Flytt & Städ AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

ViktorJ AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Preo Express Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Elyars Husservice

F-skatt

Omdöme (40)

Moms-
berättigad

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Montrab Mitt AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Five Star Flytt & Logistik AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Sthlm Solutions AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Flytt och Städmästarna Stockholm

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikou Special Services AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

MERETO AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Crisan

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Kimove

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytt och Städnings Källan

F-skatt

Moms-
berättigad

Trädgård & Bygg Service

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mapenture Transport & Lager Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Svea Design Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Bl Flytt och Allservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Avesta Flyttar

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Steg Städ & Flytt AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Tanit flytt och städ

F-skatt

Moms-
berättigad

Abdelnour Flyttning och Städa

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vantuv AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sjysta Tjänster Stockholm AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Storstadens Tvätt & Fastighetsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttpaketet AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kmh Team Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak