DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Trelleborg

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Trelleborg snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Trelleborg - din trygghet vid flytt

När det är dags att flytta i Trelleborg kan det kännas överväldigande. Det är mycket att tänka på och planera. Att anlita en flyttfirma i Trelleborg kan göra hela processen mycket enklare och smidigare för dig som ska flytta. Vi på Dorunner kan hjälpa dig att hitta en pålitlig flyttfirma som kan assistera med allt från packning och lastning till transport och uppackning i ditt nya hem.

 • Hitta rätt flyttfirma för dina behov

  Genom Dorunner kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och be om offert från flyttfirmor i Trelleborg. Fyll bara i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om din flytt. Vi matchar sedan din förfrågan med upp till fem flyttfirmor i Trelleborg som kan vara intresserade av att hjälpa till. Inom kort får du svar från flyttfirmorna med information om vad de kan erbjuda och en ungefärlig kostnad för flytten.

  Du kan sedan jämföra offerterna från de olika flyttfirmorna och välja den som passar bäst för dina behov och din budget. På Dorunner kan du läsa om varje flyttfirma, se omdömen från tidigare kunder och ta del av bilder från deras tidigare flyttprojekt. Vi kontrollerar också regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Det ger dig en extra trygghet när du ska anlita en flyttfirma i Trelleborg genom oss.

 • Fördelarna med att anlita en flyttfirma

  Att anlita en flyttfirma i Trelleborg har många fördelar. Först och främst sparar du mycket tid och energi. En flytt är ofta ett omfattande projekt med många moment som ska klaffa. Flyttfirmans personal är experter på att planera och genomföra flyttar på ett effektivt sätt. De vet hur man packar och lastar för att minimera risken för skador under transporten.

  En annan fördel är att du slipper tungt och riskfyllt arbete. Flyttkartonger och möbler kan vara otympliga och svåra att bära, särskilt i trånga trappuppgångar eller om man har problem med ryggen. Flyttfirmans personal har rätt utrustning och teknik för att flytta säkert utan att riskera skador på varken sig själva eller dina ägodelar.

  Många flyttfirmor erbjuder också ett helhetskoncept där de tar hand om allt från packning och nedmontering till uppackning och montering av möbler i ditt nya hem. Det kan vara skönt att slippa alla dessa moment och istället kunna fokusera på andra saker runt flytten, som att byta adress och komma i ordning i nya bostaden.

 • Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

  Kostnaden för att anlita en flyttfirma i Trelleborg varierar beroende på flera faktorer, som hur stort bohag du har, hur långt du ska flytta och om du vill ha hjälp med packning och uppackning. Därför är det klokt att be om offert från flera olika flyttfirmor så att du kan jämföra priser och tjänster.

  Tänk också på att en låg kostnad inte alltid är det bästa alternativet. En seriös och erfaren flyttfirma kan vara värd att betala lite extra för, eftersom du då kan känna dig trygg med att flytten blir professionellt utförd och att dina saker kommer fram hela och rena.

 • Flyttfirmor - en bransch med lång historia

  Flyttfirmor har funnits i Sverige sedan mitten av 1800-talet. Från början var det hästar och vagnar som användes för att transportera bohag mellan bostäder. I takt med att städerna växte och fler människor flyttade in till städerna ökade också behovet av professionell flytthjälp.

  Idag är flyttbranschen en mogen bransch med många aktörer, både stora och små. Utvecklingen har gått mot mer specialiserade tjänster, som flytt av piano, konst och ömtåliga föremål. Många flyttfirmor erbjuder också magasinering av möbler och kartonger för den som behöver mellanlagra en del av sitt bohag under en period.

 • Viktigt med försäkring vid flytt

  När du anlitar en flyttfirma i Trelleborg är det viktigt att kolla upp vilken försäkring som gäller. De flesta seriösa flyttfirmor har en ansvarsförsäkring som täcker skador som kan uppstå under flytten. Men det är bra att dubbelkolla vad som gäller och om det finns några begränsningar i försäkringen.

  Du bör också se över din egen hemförsäkring och kontrollera vad den täcker vid en flytt. Ibland kan det vara klokt att teckna en tilläggsförsäkring för extra värdefulla föremål eller om du ska flytta utomlands.

 • Checklista för en lyckad flytt med flyttfirma

  1. Planera i god tid. Börja planera din flytt minst en månad innan flyttdagen, gärna tidigare.

  2. Rensa och sortera. Gå igenom dina saker och rensa ut det du inte längre behöver. Ju mindre du tar med dig, desto enklare och billigare blir flytten.

  3. Packa smart. Använd flyttkartonger i olika storlekar och packa tungt i botten och lätt överst. Märk varje kartong med innehåll och destination.

  4. Skydda ömtåliga föremål. Använd bubbelplast, silkespapper eller gamla handdukar för att skydda ömtåliga saker som porslin och glas.

  5. Kolla försäkringar. Kontrollera vad som gäller med försäkringar, både flyttfirmans och din egen hemförsäkring.

  6. Boka flyttstädning. Om du ska flyttstäda din gamla bostad kan det vara skönt att boka det i god tid så att det inte krockar med flytten.

  7. Meddela adressändring. Glöm inte att meddela din nya adress till Skatteverket, arbetsgivare, Försäkringskassan, banker, försäkringsbolag med mera.

  8. Packa en "första natten-låda". Packa det du behöver första dygnet i nya bostaden i en separat låda eller väska, som tandborste, lakan, pyjamasar och laddare.

  Med god planering och hjälp av en professionell flyttfirma i Trelleborg kan din flytt bli ett rent nöje istället för ett stressigt projekt. På Dorunner är vi experter på att matcha dig med rätt flyttfirma för just dina behov. Välkommen att skapa en uppdragsförfrågan hos oss redan idag!

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 621 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Bjuv

Gå till Bjuv

Flyttfirma Bromölla

Gå till Bromölla

Flyttfirma Burlöv

Gå till Burlöv

Flyttfirma Båstad

Gå till Båstad

Flyttfirma Eslöv

Gå till Eslöv

Flyttfirma Helsingborg

Gå till Helsingborg

Flyttfirma Hässleholm

Gå till Hässleholm

Flyttfirma Höganäs

Gå till Höganäs

Flyttfirma Hörby

Gå till Hörby

Flyttfirma Höör

Gå till Höör

Flyttfirma Klippan

Gå till Klippan

Flyttfirma Kristianstad

Gå till Kristianstad

Flyttfirma Kävlinge

Gå till Kävlinge

Flyttfirma Landskrona

Gå till Landskrona

Flyttfirma Lomma

Gå till Lomma

Flyttfirma Lund

Gå till Lund

Flyttfirma Malmö

Gå till Malmö

Flyttfirma Osby

Gå till Osby

Flyttfirma Perstorp

Gå till Perstorp

Flyttfirma Simrishamn

Gå till Simrishamn

Flyttfirma Sjöbo

Gå till Sjöbo

Flyttfirma Skurup

Gå till Skurup

Flyttfirma Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Flyttfirma Svalöv

Gå till Svalöv

Flyttfirma Svedala

Gå till Svedala

Flyttfirma Tomelilla

Gå till Tomelilla

Flyttfirma Vellinge

Gå till Vellinge

Flyttfirma Ystad

Gå till Ystad

Flyttfirma Ängelholm

Gå till Ängelholm

Flyttfirma Åstorp

Gå till Åstorp

Flyttfirma Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Flyttfirma Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

PBB Städ AB

F-skatt

Omdöme (22)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

360Move AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

AnyWhere Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Gröna tjänster i Eslöv

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

AllasFlytt

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Städservice Valentina Allas flytt

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds rengöring

F-skatt

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

A&M Flytt och Städ

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BiA Städ & Flytt

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Sveriges Bästa Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Tony Flytt & Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

S&M Flytt och Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mohammad Abo Dahloush

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresundteknik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sdp Bud O Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

Kivik Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mag Consulting

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Blomgrens Budbilar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak