DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Landskrona

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Landskrona snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Landskrona - För en smidig och stressfri flytt

Att flytta är en stor händelse i livet och kan vara både spännande och utmanande på samma gång. Det finns mycket att tänka på och planera inför en flytt, och det kan kännas överväldigande. Genom att anlita en flyttfirma i Landskrona kan du få professionell hjälp med hela flyttprocessen, från packning till transport och uppackning. Vi på Dorunner kan hjälpa dig att hitta en pålitlig och erfaren flyttfirma som kan göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från flyttfirmor i Landskrona

  Ett enkelt sätt att hitta en flyttfirma i Landskrona är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om din flytt, som till exempel datum, antal rum och eventuella särskilda önskemål, kan vi matcha dig med upp till fem flyttfirmor i ditt område. Dessa flyttfirmor kommer sedan att kontakta dig med en offert på ditt flyttuppdrag, och du kan jämföra priser och tjänster för att hitta den flyttfirma som passar bäst för dina behov och din budget.

  Att begära offert från flera flyttfirmor är ett bra sätt att få en uppfattning om kostnaden för din flytt och vilka tjänster som ingår. Du kan också läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på referensprojekt för att bilda dig en uppfattning om flyttfirmans kvalitet och pålitlighet. Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att flyttfirmorna vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder, så du kan känna dig trygg med att anlita en seriös och professionell flyttfirma.

 • Fördelarna med att anlita en flyttfirma i Landskrona

  Att anlita en flyttfirma i Landskrona har många fördelar jämfört med att genomföra flytten på egen hand. Först och främst sparar du tid och energi genom att låta proffs ta hand om tunga lyft och logistiken kring flytten. En erfaren flyttfirma har rätt utrustning och kunskap för att packa och transportera dina tillhörigheter på ett säkert och effektivt sätt, vilket minskar risken för skador och förseningar.

  En annan fördel med att anlita en flyttfirma är att du får tillgång till flytthjälp i Landskrona som är anpassad efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver hjälp med packning, montering av möbler eller förvaring av saker under en period kan en flyttfirma erbjuda skräddarsydda lösningar. Många flyttfirmor erbjuder också tilläggstjänster som städning av den gamla bostaden eller bortforsling av grovsopor, vilket kan underlätta flytten ytterligare.

  Att flytta kan vara en påfrestande upplevelse, både fysiskt och psykiskt. Genom att anlita en flyttfirma i Landskrona kan du minska stressen och oron kring flytten och istället fokusera på att komma till rätta i ditt nya hem. En professionell flyttfirma tar hand om alla praktiska detaljer och ser till att flytten går smidigt och enligt plan, så att du kan känna dig trygg och avslappnad under hela processen.

 • Flyttfirmans roll och betydelse

  En flyttfirmas främsta uppgift är att hjälpa privatpersoner och företag att flytta sina tillhörigheter från en plats till en annan. Detta kan innefatta allt från packning och lastning till transport och uppackning av möbler, kartonger och andra föremål. En flyttfirma har specialutrustning och fordon som är anpassade för att transportera gods på ett säkert och effektivt sätt, oavsett om det gäller en lokal flytt inom Landskrona eller en längre flytt till en annan del av landet.

  Förutom själva flytten kan en flyttfirma också erbjuda en rad andra tjänster som underlättar flyttprocessen. Exempel på sådana tjänster är:

  • Tillhandahållande av flyttkartonger och annat packmaterial
  • Packning och uppackning av möbler och andra föremål
  • Montering och demontering av möbler
  • Flyttstädning av den gamla bostaden
  • Magasinering av möbler och andra tillhörigheter under en period
  • Bortforsling av grovsopor och annat avfall

  Att anlita en flyttfirma istället för att genomföra flytten på egen hand har många fördelar. Först och främst sparar man tid och energi genom att låta proffs ta hand om tunga lyft och logistiken kring flytten. En erfaren flyttfirma vet hur man packar och transporterar olika typer av föremål på ett säkert och effektivt sätt, vilket minskar risken för skador och förseningar. De har också rätt utrustning och fordon för att klara av även stora och komplicerade flyttar.

  En annan fördel med att anlita en flyttfirma är att man får tillgång till ovärderlig expertis och rådgivning. En professionell flyttfirma kan ge råd om allt från hur man packar ömtåliga föremål till hur man planerar och organiserar flytten på bästa sätt. De kan också hjälpa till att lösa eventuella problem som uppstår längs vägen och se till att flytten går smidigt och enligt plan.

  Att flytta är en stor och viktig händelse i livet, och det är inte alltid något man gör särskilt ofta. Genom att anlita en flyttfirma kan man se till att flytten blir en positiv och stressfri upplevelse, istället för en källa till oro och bekymmer. En professionell flyttfirma tar hand om alla praktiska detaljer och ser till att ens tillhörigheter kommer fram hela och i tid, så att man kan fokusera på att komma till rätta i sitt nya hem.

 • Flyttbranschen och dess utveckling

  Flyttbranschen har en lång historia i Sverige, och har utvecklats mycket genom åren. Från att tidigare ha varit en bransch som dominerats av små, lokala aktörer har flyttbranschen idag blivit allt mer professionaliserad och specialiserad. Många flyttfirmor har vuxit och blivit rikstäckande, och erbjuder ett brett utbud av tjänster och lösningar för olika typer av flyttar.

  En viktig milstolpe i flyttbranschens utveckling var bildandet av branschorganisationen Sveriges Flyttmäns Riksförbund (SFR) 1950. SFR arbetar för att höja kvaliteten och statusen på flyttbranschen i Sverige, bland annat genom att ta fram riktlinjer och certifieringar för flyttfirmor. För att bli medlem i SFR måste en flyttfirma uppfylla vissa krav på kvalitet, säkerhet och service, vilket är en garanti för kunden att man anlitar en seriös och professionell aktör.

  En annan trend inom flyttbranschen är digitaliseringen, som har förändrat sättet som många flyttfirmor arbetar på. Idag är det vanligt att man kan boka och planera sin flytt online, och få tillgång till digitala verktyg som flyttkalkylatorer och checklistor. Många flyttfirmor använder också digitala lösningar för att effektivisera sin verksamhet, till exempel genom att optimera rutter och scheman för sina fordon.

  Trots dessa förändringar är kärnan i flyttbranschen densamma som alltid: att hjälpa människor att flytta sina tillhörigheter på ett säkert och smidigt sätt. Oavsett om man anlitar en liten, lokal flyttfirma eller en stor, rikstäckande aktör kan man förvänta sig hög kvalitet och god service. Genom att välja en seriös och erfaren flyttfirma kan man känna sig trygg med att ens flytt blir en positiv och stressfri upplevelse.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 621 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Bjuv

Gå till Bjuv

Flyttfirma Bromölla

Gå till Bromölla

Flyttfirma Burlöv

Gå till Burlöv

Flyttfirma Båstad

Gå till Båstad

Flyttfirma Eslöv

Gå till Eslöv

Flyttfirma Helsingborg

Gå till Helsingborg

Flyttfirma Hässleholm

Gå till Hässleholm

Flyttfirma Höganäs

Gå till Höganäs

Flyttfirma Hörby

Gå till Hörby

Flyttfirma Höör

Gå till Höör

Flyttfirma Klippan

Gå till Klippan

Flyttfirma Kristianstad

Gå till Kristianstad

Flyttfirma Kävlinge

Gå till Kävlinge

Flyttfirma Lomma

Gå till Lomma

Flyttfirma Lund

Gå till Lund

Flyttfirma Malmö

Gå till Malmö

Flyttfirma Osby

Gå till Osby

Flyttfirma Perstorp

Gå till Perstorp

Flyttfirma Simrishamn

Gå till Simrishamn

Flyttfirma Sjöbo

Gå till Sjöbo

Flyttfirma Skurup

Gå till Skurup

Flyttfirma Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Flyttfirma Svalöv

Gå till Svalöv

Flyttfirma Svedala

Gå till Svedala

Flyttfirma Tomelilla

Gå till Tomelilla

Flyttfirma Trelleborg

Gå till Trelleborg

Flyttfirma Vellinge

Gå till Vellinge

Flyttfirma Ystad

Gå till Ystad

Flyttfirma Ängelholm

Gå till Ängelholm

Flyttfirma Åstorp

Gå till Åstorp

Flyttfirma Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Flyttfirma Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

PBB Städ AB

F-skatt

Omdöme (22)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

360Move AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

AnyWhere Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Gröna tjänster i Eslöv

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

AllasFlytt

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Städservice Valentina Allas flytt

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds rengöring

F-skatt

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

A&M Flytt och Städ

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

BiA Städ & Flytt

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Sveriges Bästa Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

S&M Flytt och Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tony Flytt & Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mohammad Abo Dahloush

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresundteknik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mag Consulting

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sdp Bud O Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Blomgrens Budbilar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Kivik Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak