DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Östra Göinge

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Östra Göinge snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Östra Göinge - Gör flytten enklare med professionell hjälp

Att flytta är en stor händelse i livet, oavsett om du ska flytta inom Östra Göinge eller till en annan ort. Det kan kännas överväldigande med allt som behöver planeras och organiseras. Att anlita en flyttfirma i Östra Göinge kan göra hela processen mycket enklare och smidigare för dig som ska flytta. Med hjälp av erfarna och professionella flyttmän kan du slappna av och fokusera på andra saker medan de tar hand om det tunga arbetet.

 • Be om offert från flyttfirmor i Östra Göinge

  Ett bra sätt att hitta en lämplig flyttfirma i Östra Göinge är att be om offert från flera olika firmor. Genom oss på Dorunner kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade flyttfirmor i ditt område. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär och svara på några frågor om din flytt, som till exempel hur stort bohag du har och vilket datum du planerar att flytta.

  Inom kort får du svar från flyttfirmor som är intresserade av att hjälpa dig med flytten. Du kan sedan jämföra offerterna, läsa om företagen, se omdömen från tidigare kunder och ta del av bilder från referensprojekt. Vi kontrollerar regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos kronofogden. På så sätt kan du känna dig trygg med att välja en seriös och pålitlig flyttfirma i Östra Göinge.

 • Fördelarna med att anlita en flyttfirma i Östra Göinge

  Att anlita flytthjälp i Östra Göinge har många fördelar. Först och främst sparar du mycket tid och energi. Istället för att själv behöva packa, bära tunga möbler och köra fram och tillbaka med flyttbilen kan du överlåta det arbetet till professionella flyttmän. De har erfarenhet av att utföra flyttar på ett effektivt och säkert sätt, och har tillgång till rätt utrustning och fordon.

  En annan fördel är att du minskar risken för skador på dina ägodelar och din nya bostad. Flyttmännen är vana vid att hantera möbler och kartonger på ett varsamt sätt, och vet hur man undviker att skada väggar, golv och dörröppningar. Om olyckan ändå skulle vara framme är seriösa flyttfirmor försäkrade, så att du kan få ersättning för eventuella skador.

  Att anlita en flyttfirma kan också vara ett bra sätt att minska stressen och oron inför flytten. Genom att överlåta det praktiska arbetet till någon annan får du mer tid och energi över till andra saker, som att planera inredningen i ditt nya hem eller att ta farväl av vänner och grannar. Med professionell flytthjälp i Östra Göinge kan du göra flytten till en positiv och spännande upplevelse istället för ett stressigt och påfrestande projekt.

 • Vad gör en flyttfirma?

  En flyttfirma hjälper privatpersoner och företag att flytta från en plats till en annan. Det kan handla om allt från små lägenhetsflyttar till stora villor och kontor. Flyttfirmor erbjuder ofta ett helhetspaket med tjänster som packning, transport, uppackning och montering av möbler.

  Många flyttfirmor erbjuder också tilläggstjänster som flyttstädning, magasinering och försäljning av flyttkartonger och andra förpackningsmaterial. Vissa firmor är specialiserade på vissa typer av flyttar, som till exempel pianoflytt eller flytt av ömtåliga föremål som konstverk.

  Oavsett vilken typ av flytt det handlar om är det viktigt att välja en seriös och erfaren flyttfirma som har rätt kompetens och utrustning för uppdraget. En bra flyttfirma ska vara registrerad hos Skatteverket och ha giltiga tillstånd för att bedriva verksamheten. De bör också ha en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten.

 • Flyttfirmans historia

  Flyttbranschen har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. I takt med att städerna växte och människor började flytta in till städerna ökade behovet av professionella flyttjänster. De första flyttfirmorna var ofta små familjeföretag som använde häst och vagn för att transportera bohaget.

  Under 1900-talet utvecklades flyttbranschen i takt med att nya transportmedel som lastbilar och tåg blev vanligare. Flyttfirmorna blev större och mer specialiserade, och började erbjuda tilläggstjänster som packning och magasinering.

  Idag är flyttbranschen en mogen bransch med många aktörer, både stora och små. Konkurrensen är hård och kunderna ställer höga krav på kvalitet och service. Samtidigt har den tekniska utvecklingen gjort det enklare för flyttfirmor att planera och genomföra flyttar på ett effektivt sätt, till exempel genom användning av digitala verktyg för inventering och ruttplanering.

 • Checklista inför flytten

  För att flytten ska gå så smidigt som möjligt är det bra att förbereda sig i god tid. Här är en checklista med några viktiga punkter att tänka på:

  1. Bestäm datum för flytten och boka flyttfirma i god tid.
  2. Gör en grundlig rensning av saker du inte längre behöver eller vill ha. Ju mindre du behöver flytta, desto enklare och billigare blir flytten.
  3. Packa i god tid och märk kartongerna tydligt med innehåll och destination.
  4. Meddela adressändring till Skatteverket, arbetsgivare, försäkringsbolag, banker med mera.
  5. Planera för avställning av el, bredband och andra tjänster i din gamla bostad, och beställ tjänsterna till din nya adress.
  6. Städa ur din gamla bostad och lämna den i gott skick.
  7. Packa en "första natten-låda" med saker du behöver direkt när du kommer till ditt nya hem, som sängkläder, handdukar och toalettartiklar.

  Genom att följa denna checklista och anlita en pålitlig flyttfirma i Östra Göinge kan du göra flytten till en smidig och positiv upplevelse. Med rätt förberedelser och professionell hjälp kan du snabbt komma på plats i ditt nya hem och börja njuta av nästa kapitel i ditt liv.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 602 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Bjuv

Gå till Bjuv

Flyttfirma Bromölla

Gå till Bromölla

Flyttfirma Burlöv

Gå till Burlöv

Flyttfirma Båstad

Gå till Båstad

Flyttfirma Eslöv

Gå till Eslöv

Flyttfirma Helsingborg

Gå till Helsingborg

Flyttfirma Hässleholm

Gå till Hässleholm

Flyttfirma Höganäs

Gå till Höganäs

Flyttfirma Hörby

Gå till Hörby

Flyttfirma Höör

Gå till Höör

Flyttfirma Klippan

Gå till Klippan

Flyttfirma Kristianstad

Gå till Kristianstad

Flyttfirma Kävlinge

Gå till Kävlinge

Flyttfirma Landskrona

Gå till Landskrona

Flyttfirma Lomma

Gå till Lomma

Flyttfirma Lund

Gå till Lund

Flyttfirma Malmö

Gå till Malmö

Flyttfirma Osby

Gå till Osby

Flyttfirma Perstorp

Gå till Perstorp

Flyttfirma Simrishamn

Gå till Simrishamn

Flyttfirma Sjöbo

Gå till Sjöbo

Flyttfirma Skurup

Gå till Skurup

Flyttfirma Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Flyttfirma Svalöv

Gå till Svalöv

Flyttfirma Svedala

Gå till Svedala

Flyttfirma Tomelilla

Gå till Tomelilla

Flyttfirma Trelleborg

Gå till Trelleborg

Flyttfirma Vellinge

Gå till Vellinge

Flyttfirma Ystad

Gå till Ystad

Flyttfirma Ängelholm

Gå till Ängelholm

Flyttfirma Åstorp

Gå till Åstorp

Flyttfirma Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

360Move AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sveriges Bästa Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Gröna tjänster i Eslöv

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

AnyWhere Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Städservice Valentina Allas flytt

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

A&M Flytt och Städ

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

AllasFlytt

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Mohammad Abo Dahloush

F-skatt

Moms-
berättigad

Tony Flytt & Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BiA Städ & Flytt

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Öresunds rengöring

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Svens Flyttningar o. Transporter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sdp Bud O Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

Kivik Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresundteknik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Blomgrens Budbilar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Mag Consulting

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak