DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Klippan

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Klippan snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Klippan - Få hjälp med din flytt

Ska du flytta och bor i Klippan med omnejd? Att anlita en flyttfirma i Klippan kan göra din flytt både enklare och mindre stressig. Via oss på Dorunner kan du få hjälp att hitta en flyttfirma som passar dina behov. Oavsett om du ska flytta till en ny bostad eller flytta ett kontor kan våra flyttfirmor hjälpa dig med allt från packning och transport till uppackning i ditt nya hem eller kontor.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få svar från flyttfirmor

  Ett sätt att hitta en flyttfirma i Klippan är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i formuläret på vår hemsida och svara på några frågor om din flytt. Vi matchar sedan dig med upp till fem flyttfirmor i Klippanområdet som är intresserade av att hjälpa dig med flytten. Du kan ofta förvänta dig svar inom ett dygn.

  När du fått svar från intresserade flyttfirmor kan du läsa om dem, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från deras tidigare flyttprojekt och se vilka certifikat de har. Vi kontrollerar regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar om skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös flyttfirma i Klippan.

 • Jämför offerter och välj den flyttfirma som passar dig

  Genom att skapa en uppdragsförfrågan kan du få in flera olika offerter från flyttfirmor och på så sätt hitta den flyttfirma i Klippan som passar bäst för din flytt, både vad gäller pris och vad som ingår i flytten. Att få in flera offerter att jämföra är smart då kostnaden för en flytt kan variera en hel del beroende på flyttfirma.

  Tänk på att en offert på en flytt oftast baseras på en uppskattning av hur lång tid flytten kommer att ta. Därför kan det slutgiltiga priset skilja sig från offerten. Se till att ha en bra dialog med flyttfirman om vad offerten inkluderar och vad som eventuellt kan tillkomma. Många flyttfirmor erbjuder tilläggsttjänster som flyttstädning, packning och magasinering. Fundera över om det är något du vill ha hjälp med och be om pris på det också.

 • Anlita en flyttfirma och få en smidigare flytt

  En flytt består av många moment och kan lätt bli överväldigande att genomföra på egen hand. Genom att anlita en flyttfirma i Klippan kan du få värdefull hjälp och expertis genom hela flytten. Flyttfirmans personal är utbildade proffs som har erfarenhet av olika typer av flyttar. De vet hur de ska hantera dina saker på bästa sätt, oavsett om det gäller ömtåliga möbler, pianon eller stora garderober.

  Många flyttfirmor erbjuder också flytthjälp i Klippan i form av packning innan flytten. De har då med sig allt packmaterial som behövs och packar dina saker på ett säkert och effektivt sätt. När allt är framme i den nya bostaden kan de även hjälpa dig att packa upp och montera möbler om du önskar det. Att anlita en flyttfirma innebär helt enkelt att du får en smidigare flytt och kan lägga din energi på annat än tunga lyft och logistik.

 • Flyttfirmor gör mer än bostadsflyttar

  Flyttfirmor i Klippan hjälper inte bara till med bostadsflyttar utan utför även kontorsflyttar, företagsflyttar och magasinering. Vid en kontorsflytt kan flyttfirman ta hand om allt från nedmontering och packning till uppackning och montering av kontorsmöbler på den nya adressen. De ser till att flytten blir så effektiv som möjligt och att verksamheten kommer igång snabbt igen efter flytten.

  Ska du flytta ett helt företag kan det vara skönt att ha en erfaren flyttfirma vid din sida. De kan hjälpa till med planering av flytten, kartongmärkning, packning, transport, uppackning och avfallshantering. En företagsflytt innebär ofta också flytt av IT-utrustning, arkiv och ibland även maskiner vilket ställer höga krav på flyttfirman.

  Behöver du magasinera en del av dina saker under en period i samband med flytten erbjuder många flyttfirmor även det. De transporterar dina saker till ett säkert magasin och förvarar dem där tills du behöver dem igen. Då levererar de dem till din nya adress.

 • Flyttbranschen - en bransch i ständig utveckling

  Flyttbranschen i Sverige har genomgått stora förändringar de senaste decennierna. Från att tidigare ha varit en ganska oreglerad bransch med många oseriösa aktörer har branschen nu utvecklats och blivit mer seriös och kvalitetsmedveten. 1996 bildades Sveriges Flyttmäns Riksförbund, SFR, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för seriösa flyttfirmor i Sverige.

  SFR har tagit fram auktorisationer för flyttfirmor som vill visa att de är seriösa och håller en hög kvalitet. För att bli auktoriserad av SFR behöver flyttfirman uppfylla vissa krav gällande bland annat ekonomi, kompetens och kundbemötande. En auktoriserad flyttfirma förbinder sig också att följa SFR:s etiska regler. På SFR:s hemsida kan du se vilka flyttfirmor som är auktoriserade.

  Flyttfirmorna har också blivit mer specialiserade och erbjuder idag en rad olika tjänster utöver själva flytten. Många flyttfirmor erbjuder till exempel flyttstädning, magasinering, packning och specialtransporter av ömtåliga föremål som pianon och konstverk. Det har också blivit vanligare med flyttfirmor som är miljöcertifierade och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att till exempel använda miljövänliga bränslen och material.

  Flyttbranschen har genomgått en professionaliseringsprocess de senaste åren. Genom att anlita en auktoriserad flyttfirma i Klippan kan du känna dig trygg med att flytten utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 602 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Bjuv

Gå till Bjuv

Flyttfirma Bromölla

Gå till Bromölla

Flyttfirma Burlöv

Gå till Burlöv

Flyttfirma Båstad

Gå till Båstad

Flyttfirma Eslöv

Gå till Eslöv

Flyttfirma Helsingborg

Gå till Helsingborg

Flyttfirma Hässleholm

Gå till Hässleholm

Flyttfirma Höganäs

Gå till Höganäs

Flyttfirma Hörby

Gå till Hörby

Flyttfirma Höör

Gå till Höör

Flyttfirma Kristianstad

Gå till Kristianstad

Flyttfirma Kävlinge

Gå till Kävlinge

Flyttfirma Landskrona

Gå till Landskrona

Flyttfirma Lomma

Gå till Lomma

Flyttfirma Lund

Gå till Lund

Flyttfirma Malmö

Gå till Malmö

Flyttfirma Osby

Gå till Osby

Flyttfirma Perstorp

Gå till Perstorp

Flyttfirma Simrishamn

Gå till Simrishamn

Flyttfirma Sjöbo

Gå till Sjöbo

Flyttfirma Skurup

Gå till Skurup

Flyttfirma Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Flyttfirma Svalöv

Gå till Svalöv

Flyttfirma Svedala

Gå till Svedala

Flyttfirma Tomelilla

Gå till Tomelilla

Flyttfirma Trelleborg

Gå till Trelleborg

Flyttfirma Vellinge

Gå till Vellinge

Flyttfirma Ystad

Gå till Ystad

Flyttfirma Ängelholm

Gå till Ängelholm

Flyttfirma Åstorp

Gå till Åstorp

Flyttfirma Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Flyttfirma Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

360Move AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

AnyWhere Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Gröna tjänster i Eslöv

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

AllasFlytt

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Städservice Valentina Allas flytt

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresunds rengöring

F-skatt

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

A&M Flytt och Städ

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

BiA Städ & Flytt

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Sveriges Bästa Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Tony Flytt & Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mohammad Abo Dahloush

F-skatt

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresundteknik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mag Consulting

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kivik Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sdp Bud O Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Blomgrens Budbilar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak