DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Örkelljunga

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Örkelljunga snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Örkelljunga - Gör din flytt enklare med professionell hjälp

Att flytta är en stor händelse i livet, oavsett om det handlar om att flytta hemifrån för första gången, byta bostad eller flytta ihop med någon. För dig som bor i Örkelljunga och ska flytta kan det vara skönt att anlita en flyttfirma som kan hjälpa dig med hela eller delar av flytten. Genom att anlita en flyttfirma i Örkelljunga kan du få hjälp med allt från packning och lastning till transport och uppackning. Du kan också få hjälp med att montera ner och sätta ihop möbler, packa ömtåliga saker och till och med städa ur din gamla bostad.

 • Be om offert från flyttfirmor i Örkelljunga

  Ett enkelt sätt att hitta en flyttfirma i Örkelljunga är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär där du svarar på några frågor om din flytt, till exempel varifrån och vart du ska flytta, hur stort bohag du har och vilken typ av hjälp du behöver. Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Örkelljunga som kan vara intresserade av att hjälpa dig med din flytt.

  Oftast får du svar från flyttfirmorna inom ett dygn med en offert på vad det skulle kosta att anlita dem för din flytt. I offerten kan du se ett ungefärligt pris, vad som ingår och vilken typ av flytt de kan hjälpa dig med. Du kan sedan jämföra offerterna från de olika flyttfirmorna, läsa omdömen från tidigare kunder, se bilder från deras tidigare flyttprojekt och kolla vilka certifikat de har.

  Innan du bestämmer dig för vilken flyttfirma i Örkelljunga du vill anlita kan du känna dig trygg med att vi kontinuerligt kontrollerar att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar om skulder. Det gör att du kan fokusera på att välja den flyttfirma som passar bäst för just dina behov och din budget.

 • Anlita en flyttfirma i Örkelljunga och få en smidigare flytt

  Att flytta är ofta förknippat med mycket jobb och stress. Genom att anlita en flyttfirma i Örkelljunga kan du slippa det tyngsta och jobbigaste arbetet och istället lägga din energi på annat. Flyttfirmorna har lång erfarenhet av att utföra flyttar och vet hur man på bästa sätt packar, lastar och transporterar ditt bohag så att det kommer fram helt och oskadat.

  En flyttfirma har också tillgång till rätt utrustning och fordon för att genomföra flytten på ett effektivt och säkert sätt. De använder flyttkartonger i rätt storlek, har säkra sätt att skydda dina möbler och ömtåliga saker under flytten och ser till att allt kommer på plats i din nya bostad. Med hjälp av en flyttfirma i Örkelljunga behöver du inte bekymra dig över att hyra flyttbil, skaffa flyttkartonger eller oroa dig för att något ska gå sönder under flytten.

 • Flyttfirmor gör mer än bara flyttar bohag

  En flyttfirma i Örkelljunga kan hjälpa dig med mycket mer än bara själva flytten av ditt bohag. Många flyttfirmor erbjuder också tjänster som flyttstädning, magasinering och flytthjälp i Örkelljunga för den som behöver hjälp med tunga lyft eller montering av möbler.

  Flyttstädning är en tjänst som många uppskattar i samband med flytten. Istället för att du själv ska behöva lägga tid och energi på att städa ur din gamla bostad kan du anlita flyttfirman för att göra det åt dig. De ser till att bostaden blir skinande ren och fin inför nästa ägare eller hyresgäst.

  Om du har saker som inte får plats i din nya bostad eller som du inte behöver just nu kan du också hyra magasinering hos många flyttfirmor. Då förvaras dina saker i ett säkert förråd tills du behöver dem igen. Det kan vara praktiskt om du till exempel ska renovera din nya bostad eller om du ska bo utomlands en period.

  Flytthjälp i Örkelljunga kan också vara bra att anlita om du har tunga, skrymmande eller ömtåliga saker som är svåra att flytta på egen hand. Flyttfirmans personal är vana vid att hantera pianon, skåp, soffor och andra saker som kan vara utmanande att flytta. De har rätt teknik och utrustning för att flytta sakerna säkert utan att skada dem eller riskera arbetsskador.

 • Varför det är smart att anlita en flyttfirma

  Att anlita en flyttfirma i Örkelljunga är ofta en god investering, även om det kan kännas som en stor kostnad. Genom att låta proffs ta hand om flytten kan du spara både tid, energi och minimera risken för skador på dina saker. Du slipper tunga lyft, trappor och att köra flyttbil i trafiken.

  Flyttfirmorna har också erfarenhet av att packa och skydda dina saker på bästa sätt så att de klarar flytten utan skador. De vet hur man packar porslin, tavlor och andra ömtåliga saker och använder filtar och skydd för att undvika repor och skador på möbler. Om olyckan ändå skulle vara framme har seriösa flyttfirmor en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador under flytten.

  Att flytta på egen hand kan ofta ta mycket längre tid än man tror. Genom att anlita en flyttfirma kan flytten genomföras mycket effektivare och du kan komma på plats i ditt nya hem fortare. Flyttfirmorna har rullande scheman och arbetar snabbt och metodiskt för att bli klara med flytten inom utlovad tid. Det gör att du snabbare kan börja njuta av ditt nya hem.

 • Flyttbranschen - en bransch i ständig utveckling

  Flyttbranschen i Sverige har genomgått stora förändringar de senaste decennierna. Från att tidigare ha dominerats av små, lokala flyttfirmor har branschen idag ett fåtal stora aktörer som erbjuder flyttjänster över hela landet. Samtidigt har det också vuxit fram många mindre flyttfirmor som erbjuder specialiserade tjänster eller vänder sig till en lokal marknad, som till exempel flyttfirmor i Örkelljunga.

  En annan trend i flyttbranschen är ett ökat fokus på miljö och hållbarhet. Många flyttfirmor arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan genom att till exempel använda miljövänliga bränslen, optimera rutter för att minska körsträckor och återanvända flyttkartonger och emballage. Vissa flyttfirmor erbjuder också särskilda eco-flyttar där man använder särskilt miljövänliga metoder och material.

  Digitaliseringen har också påverkat flyttbranschen på flera sätt. Idag är det vanligt att man bokar flytt och flytthjälp i Örkelljunga och på andra orter via webben eller app. Digital teknik används också för att optimera rutter, hålla koll på bohag under flytten och kommunicera med kunder. Vissa flyttfirmor erbjuder också virtuella hembesök där man kan få en offert utan att flyttfirman behöver komma hem till en.

  Trots förändringarna i branschen är grunderna desamma - att hjälpa människor att flytta sitt bohag och sina hem på ett tryggt och smidigt sätt. För den som står inför en flytt kan det vara skönt att veta att det finns erfarna och kunniga flyttfirmor som kan hjälpa till, oavsett om man behöver hjälp med hela flytten eller bara vissa moment. Genom att anlita en flyttfirma i Örkelljunga eller på annan ort kan man ofta spara både tid, pengar och energi och göra flytten till en positiv upplevelse istället för ett stressigt projekt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 602 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Bjuv

Gå till Bjuv

Flyttfirma Bromölla

Gå till Bromölla

Flyttfirma Burlöv

Gå till Burlöv

Flyttfirma Båstad

Gå till Båstad

Flyttfirma Eslöv

Gå till Eslöv

Flyttfirma Helsingborg

Gå till Helsingborg

Flyttfirma Hässleholm

Gå till Hässleholm

Flyttfirma Höganäs

Gå till Höganäs

Flyttfirma Hörby

Gå till Hörby

Flyttfirma Höör

Gå till Höör

Flyttfirma Klippan

Gå till Klippan

Flyttfirma Kristianstad

Gå till Kristianstad

Flyttfirma Kävlinge

Gå till Kävlinge

Flyttfirma Landskrona

Gå till Landskrona

Flyttfirma Lomma

Gå till Lomma

Flyttfirma Lund

Gå till Lund

Flyttfirma Malmö

Gå till Malmö

Flyttfirma Osby

Gå till Osby

Flyttfirma Perstorp

Gå till Perstorp

Flyttfirma Simrishamn

Gå till Simrishamn

Flyttfirma Sjöbo

Gå till Sjöbo

Flyttfirma Skurup

Gå till Skurup

Flyttfirma Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Flyttfirma Svalöv

Gå till Svalöv

Flyttfirma Svedala

Gå till Svedala

Flyttfirma Tomelilla

Gå till Tomelilla

Flyttfirma Trelleborg

Gå till Trelleborg

Flyttfirma Vellinge

Gå till Vellinge

Flyttfirma Ystad

Gå till Ystad

Flyttfirma Ängelholm

Gå till Ängelholm

Flyttfirma Åstorp

Gå till Åstorp

Flyttfirma Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

360Move AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

AnyWhere Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Gröna tjänster i Eslöv

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

AllasFlytt

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Städservice Valentina Allas flytt

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Sveriges Bästa Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Öresunds rengöring

F-skatt

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

A&M Flytt och Städ

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BiA Städ & Flytt

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Tony Flytt & Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mohammad Abo Dahloush

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresundteknik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mag Consulting

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sdp Bud O Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

Svens Flyttningar o. Transporter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Blomgrens Budbilar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kivik Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak