DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Tomelilla

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Tomelilla snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Tomelilla - För en smidig och stressfri flytt

Att flytta är en stor händelse i livet, oavsett om du ska flytta till en ny bostad i Tomelilla eller någon annanstans. Det kan kännas överväldigande med allt som ska packas, flyttas och sedan packas upp igen. Då kan det vara skönt att anlita en flyttfirma i Tomelilla som kan hjälpa dig med hela eller delar av flytten. Genom oss på Dorunner kan du enkelt hitta en flyttfirma i Tomelilla som passar just dina behov och önskemål.

 • Hitta en flyttfirma i Tomelilla genom oss

  För dig som letar efter flytthjälp i Tomelilla är det enkelt att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om din flytt, till exempel:

  • Varifrån och vart du ska flytta
  • Ungefär hur mycket som ska flyttas (antal rum eller kvadratmeter)
  • Om du behöver hjälp med packning och uppackning
  • När du vill att flytten ska ske

  Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Tomelilla som är intresserade av att hjälpa dig med din flytt. Du får sedan svar från dem, ofta inom 24 timmar, med en offert på vad flytten skulle kosta. Då kan du i lugn och ro läsa om företagen, titta på omdömen från tidigare kunder, se bilder från deras tidigare flyttprojekt och jämföra offerter för att hitta den flyttfirma i Tomelilla som passar bäst för dig.

 • Tryggt och säkert att anlita flyttfirma genom Dorunner

  Att anlita en flyttfirma i Tomelilla genom oss på Dorunner är tryggt och säkert. Vi kontrollerar regelbundet att företagen vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. Du kan lita på att du får hjälp av seriösa företag.

  När du hittat en flyttfirma du vill anlita är det bara att acceptera offerten. Sedan sköter du all vidare kommunikation direkt med företaget. Du betalar dem också direkt efter utfört jobb, vi är inte inblandade i den biten.

 • Varför anlita en flyttfirma?

  Att flytta är ofta ett stort och tidskrävande projekt. Genom att anlita en flyttfirma i Tomelilla kan du spara mycket tid och energi. Proffs inom flytthjälp har gedigen erfarenhet av att utföra flyttar på ett effektivt och säkert sätt. De vet hur man bäst packar olika saker för att minimera risken för skador under transport. De har också tillgång till rätt utrustning och fordon för att kunna flytta dina saker på ett tryggt sätt, oavsett om det handlar om ömtåliga möbler, tunga vitvaror eller skrymmande saker.

  Förutom själva flytten av dina saker kan en flyttfirma också hjälpa till med packning innan flytten och uppackning i din nya bostad. Det kan spara mycket tid och huvudvärk. Flyttfirmor kan också hjälpa till med kartonger och packmaterial, montering och demontering av möbler samt bortforsling av överblivet material och kartonger efter flytten.

  Att flytta är ofta förknippat med en hel del stress och känslor. Genom att lämna över ansvaret för det praktiska med flytten till en professionell flyttfirma kan du slippa en hel del stress och istället fokusera på annat, som att säga hejdå till grannar och vänner om du flyttar långt eller komma i ordning i ditt nya hem.

 • Historia och utveckling av flyttbranschen

  Att flytta saker från en plats till en annan är något människor gjort i alla tider, men det var först under 1900-talet som flyttfirmor började dyka upp. I takt med att fler flyttade in till städerna och bostäderna blev fler ökade också behovet av hjälp med flytten.

  Från början skedde de flesta flyttar med häst och vagn. Senare kom lastbilar som revolutionerade flyttbranschen. Idag använder flyttfirmor specialanpassade flyttbilar med liftar och ramper för att kunna flytta på ett effektivt och säkert sätt. Även själva flyttproceduren har utvecklats mycket med åren, med smarta metoder för packning och lastning för att minimera risken för skador.

  En annan stor förändring är att många idag väljer att anlita flyttfirmor även för flyttstädning, något som blivit allt vanligare de senaste åren. Att flytta är ju inte bara att flytta saker från en plats till en annan, det innebär också ofta en hel del städning. Då kan det vara skönt att lämna över även den biten till proffs.

 • Viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma

  När du ska anlita en flyttfirma i Tomelilla är det några saker som är extra viktiga att tänka på och kolla upp innan du bestämmer dig.

  Se till att flyttfirman har en ansvarsförsäkring som täcker dina saker under flytten. Olyckor kan tyvärr hända även om flyttfirmor är väldigt försiktiga. Då är det viktigt att veta att dina saker är försäkrade.

  Kolla också vilken utrustning företaget använder och att de har specialanpassade flyttbilar. Det visar på seriositet och att de har rätt förutsättningar för att kunna utföra flytten på ett bra sätt.

  Fråga gärna om de har någon särskild kompetens eller erfarenhet av att flytta ömtåliga eller värdefulla saker om du har sådana saker som ska flyttas. Vissa flyttfirmor är specialiserade på till exempel pianoflytt eller konst.

  Var också noga med att stämma av vad som ingår i offerten och priset så att det inte blir några otrevliga överraskningar i efterhand. Ingår packmaterial? Ingår flyttstädning? Tillkommer några avgifter? Se till att få ett skriftligt flyttavtal där alla detaljer finns med.

  Självklart är det också viktigt att du får ett gott intryck av företaget i din kommunikation med dem. Att de är lyhörda för dina önskemål, svarar på dina frågor och verkar måna om att du som kund ska bli nöjd med flytten. Då kan du känna dig trygg med ditt val av flyttfirma i Tomelilla.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 599 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Bjuv

Gå till Bjuv

Flyttfirma Bromölla

Gå till Bromölla

Flyttfirma Burlöv

Gå till Burlöv

Flyttfirma Båstad

Gå till Båstad

Flyttfirma Eslöv

Gå till Eslöv

Flyttfirma Helsingborg

Gå till Helsingborg

Flyttfirma Hässleholm

Gå till Hässleholm

Flyttfirma Höganäs

Gå till Höganäs

Flyttfirma Hörby

Gå till Hörby

Flyttfirma Höör

Gå till Höör

Flyttfirma Klippan

Gå till Klippan

Flyttfirma Kristianstad

Gå till Kristianstad

Flyttfirma Kävlinge

Gå till Kävlinge

Flyttfirma Landskrona

Gå till Landskrona

Flyttfirma Lomma

Gå till Lomma

Flyttfirma Lund

Gå till Lund

Flyttfirma Malmö

Gå till Malmö

Flyttfirma Osby

Gå till Osby

Flyttfirma Perstorp

Gå till Perstorp

Flyttfirma Simrishamn

Gå till Simrishamn

Flyttfirma Sjöbo

Gå till Sjöbo

Flyttfirma Skurup

Gå till Skurup

Flyttfirma Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Flyttfirma Svalöv

Gå till Svalöv

Flyttfirma Svedala

Gå till Svedala

Flyttfirma Trelleborg

Gå till Trelleborg

Flyttfirma Vellinge

Gå till Vellinge

Flyttfirma Ystad

Gå till Ystad

Flyttfirma Ängelholm

Gå till Ängelholm

Flyttfirma Åstorp

Gå till Åstorp

Flyttfirma Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Flyttfirma Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

360Move AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

AnyWhere Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Gröna tjänster i Eslöv

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Städservice Valentina Allas flytt

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

AllasFlytt

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Sveriges Bästa Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresunds rengöring

F-skatt

Moms-
berättigad

A&M Flytt och Städ

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

BiA Städ & Flytt

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

Tony Flytt & Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mohammad Abo Dahloush

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Öresundteknik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mag Consulting

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mariedals Flytt & Städ

F-skatt

Moms-
berättigad

Kivik Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sdp Bud O Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

Svens Flyttningar o. Transporter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Blomgrens Budbilar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak