DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Hörby

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Hörby snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Hörby - Din pålitliga partner vid flytt

Ska du flytta i Hörby med omnejd och behöver hjälp av en professionell flyttfirma? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt flyttfirma för dina behov. Genom oss kan du enkelt få kontakt med erfarna och pålitliga flyttfirmor i Hörby som ser till att din flytt blir så smidig och stressfri som möjligt.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från flyttfirmor i Hörby

  Ett sätt att hitta en lämplig flyttfirma i Hörby är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär och svarar på några frågor om din flytt, till exempel datum, antal rum och om du behöver hjälp med packning eller montering av möbler. Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem flyttfirmor i Hörby som är intresserade av att hjälpa dig med flytten.

  Ofta får du svar från flyttfirmorna inom 24 timmar, och då kan du i lugn och ro läsa om varje flyttfirma, se tidigare kunders omdömen och titta på bilder från deras tidigare flyttprojekt. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter flyttfirmorna har. Vi på Dorunner kontrollerar regelbundet att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos kronofogden.

  Genom att skapa en uppdragsförfrågan kan du jämföra offerter från olika flyttfirmor i Hörby och välja den som passar bäst för din budget och dina behov. Du får personlig kontakt med flyttfirmorna och kan ställa frågor direkt till dem. På så sätt kan du känna dig trygg med att du anlitar en seriös och erfaren flyttfirma i Hörby som kommer att utföra jobbet professionellt.

 • Varför anlita en flyttfirma i Hörby?

  Att flytta är ofta ett stort och tidskrävande projekt, oavsett om du ska flytta inom Hörby eller till en annan ort. Genom att anlita en flyttfirma i Hörby kan du spara mycket tid och energi, samtidigt som du minimerar risken för skador på dina möbler och ägodelar under flytten.

  En flyttfirma har rätt utrustning och kunskap för att utföra flytten på ett säkert och effektivt sätt. De vet hur man bär tunga möbler utan att skada sig själva eller inredningen, och de har tillgång till flyttbilar och emballage som skyddar dina saker under transporten.

  Många flyttfirmor i Hörby erbjuder också tilläggstjänster som kan underlätta din flytt ytterligare, till exempel:

  • Packning och uppackning av dina saker
  • Nedmontering och montering av möbler
  • Flyttstädning av din gamla bostad
  • Magasinering av möbler och ägodelar
  • Transport av ömtåliga föremål som pianon och konstverk

  Genom att anlita en flyttfirma i Hörby för dessa tjänster kan du fokusera på andra viktiga saker kring flytten, som att komma i ordning i ditt nya hem eller att byråkrati kring adressändring och andra praktiska detaljer.

 • Viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma i Hörby

  När du ska anlita en flyttfirma i Hörby är det viktigt att välja ett seriöst och erfaret företag som har de tillstånd och försäkringar som krävs. En seriös flyttfirma ska vara registrerad hos Skatteverket och ha en giltig ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten.

  Det är också bra att kontrollera om flyttfirman är medlem i någon branschorganisation, till exempel Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF). Medlemskap i en branschorganisation är ofta ett tecken på att flyttfirman följer branschens riktlinjer och håller en hög kvalitet i sitt arbete.

  Innan du anlitar en flyttfirma i Hörby bör du också be om referenser från tidigare kunder och läsa omdömen om företaget på nätet. På Dorunner kan du se omdömen från tidigare kunder direkt i flyttfirmornas profiler, vilket gör det enkelt att bilda sig en uppfattning om företagets kvalitet och service.

  Tänk också på att be om en skriftlig offert från flyttfirman innan du bokar tjänsten. Offerten bör innehålla information om vad som ingår i priset, till exempel antal timmar, antal flyttmän och eventuella tilläggstjänster. Se till att alla detaljer stämmer överens med dina önskemål innan du skriver under avtalet.

 • Flyttfirmans historia och utveckling

  Flyttfirmor har funnits i Sverige sedan slutet av 1800-talet, då de första företagen startades för att hjälpa människor att flytta inom städerna. I takt med att fler människor flyttade från landsbygden till städerna ökade efterfrågan på professionella flyttjänster.

  Under 1900-talet utvecklades flyttbranschen och blev mer organiserad. Branschorganisationer som Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) bildades för att säkerställa kvaliteten och professionaliteten hos flyttfirmorna. Idag finns det hundratals flyttfirmor i Sverige, varav många är små och lokala företag som erbjuder flytthjälp i specifika städer och regioner, till exempel flyttfirmor i Hörby.

  Moderna flyttfirmor använder avancerad utrustning och teknik för att göra flytten så smidig och säker som möjligt. Många flyttfirmor erbjuder också tilläggstjänster som packning, magasinering och flyttstädning för att underlätta för kunderna. Miljömedvetenheten har också ökat inom branschen, och många flyttfirmor arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda miljövänliga bränslen och material.

  Flyttbranschen har genomgått en stor utveckling sedan de första flyttfirmorna startades för över 100 år sedan. Idag är flyttfirmor i Hörby och andra städer en viktig del av samhället och hjälper tusentals människor varje år att genomföra sina flyttar på ett smidigt och professionellt sätt. Genom att anlita en erfaren och pålitlig flyttfirma kan du som kund känna dig trygg med att din flytt blir ett lyckat projekt.

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 602 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Bjuv

Gå till Bjuv

Flyttfirma Bromölla

Gå till Bromölla

Flyttfirma Burlöv

Gå till Burlöv

Flyttfirma Båstad

Gå till Båstad

Flyttfirma Eslöv

Gå till Eslöv

Flyttfirma Helsingborg

Gå till Helsingborg

Flyttfirma Hässleholm

Gå till Hässleholm

Flyttfirma Höganäs

Gå till Höganäs

Flyttfirma Höör

Gå till Höör

Flyttfirma Klippan

Gå till Klippan

Flyttfirma Kristianstad

Gå till Kristianstad

Flyttfirma Kävlinge

Gå till Kävlinge

Flyttfirma Landskrona

Gå till Landskrona

Flyttfirma Lomma

Gå till Lomma

Flyttfirma Lund

Gå till Lund

Flyttfirma Malmö

Gå till Malmö

Flyttfirma Osby

Gå till Osby

Flyttfirma Perstorp

Gå till Perstorp

Flyttfirma Simrishamn

Gå till Simrishamn

Flyttfirma Sjöbo

Gå till Sjöbo

Flyttfirma Skurup

Gå till Skurup

Flyttfirma Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Flyttfirma Svalöv

Gå till Svalöv

Flyttfirma Svedala

Gå till Svedala

Flyttfirma Tomelilla

Gå till Tomelilla

Flyttfirma Trelleborg

Gå till Trelleborg

Flyttfirma Vellinge

Gå till Vellinge

Flyttfirma Ystad

Gå till Ystad

Flyttfirma Ängelholm

Gå till Ängelholm

Flyttfirma Åstorp

Gå till Åstorp

Flyttfirma Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Flyttfirma Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

360Move AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

AnyWhere Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Gröna tjänster i Eslöv

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

AllasFlytt

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Städservice Valentina Allas flytt

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

Sveriges Bästa Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds rengöring

F-skatt

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A&M Flytt och Städ

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

EMRUS AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BiA Städ & Flytt

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Tony Flytt & Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mohammad Abo Dahloush

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Öresundteknik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sdp Bud O Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

Svens Flyttningar o. Transporter AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mag Consulting

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kivik Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Blomgrens Budbilar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak