DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Flyttfirma & Flytthjälp Kävlinge

Hitta flyttfirma & flytthjälp i Kävlinge snabbt, tryggt och enkelt.

Flyttfirma i Kävlinge - din partner för en smidig flytt

Ska du flytta i Kävlinge och behöver hjälp av en flyttfirma? Att anlita en flyttfirma i Kävlinge genom Dorunner är ett smart val. Vi matchar dig med flyttfirmor i ditt område som kan hjälpa dig med allt från packning och lastning till transport och uppackning. Genom att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några enkla frågor om din flytt, kan du få svar från upp till fem intresserade flyttfirmor. På så sätt kan du enkelt jämföra offerter och hitta den flyttfirma som passar bäst för dina behov.

 • Så fungerar det att anlita en flyttfirma genom Dorunner

  Att hitta en flyttfirma i Kävlinge genom Dorunner är enkelt. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida där du beskriver din flytt. Du får svara på frågor om saker som hur stort ditt bohag är, om du behöver hjälp med packning eller uppackning, och vilket datum du ska flytta. Utifrån dina svar matchar vi dig med flyttfirmor i Kävlinge som är intresserade av att hjälpa till med din flytt.

  Inom kort får du svar från upp till fem flyttfirmor som är intresserade av att hjälpa dig. Du kan sedan läsa om flyttfirmorna, se omdömen från tidigare kunder, och jämföra deras offerter för att hitta den som passar bäst för dig. Vi kontrollerar kontinuerligt att flyttfirmorna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder, så du kan känna dig trygg med att anlita en seriös aktör.

 • Fördelar med att anlita en flyttfirma i Kävlinge genom Dorunner

  Att anlita flytthjälp i Kävlinge genom Dorunner har många fördelar. Först och främst sparar du tid och energi genom att slippa kontakta flera olika flyttfirmor själv. Du fyller bara i ett formulär och sedan sköter vi matchningen åt dig. Du kan också känna dig trygg med att flyttfirmorna vi matchar dig med är seriösa aktörer som är godkända för F-skatt och inte har några skulder.

  En annan fördel är att du kan jämföra offerter från flera olika flyttfirmor och välja den som passar bäst för din budget. Du kan också läsa omdömen från tidigare kunder för att få en bild av hur flyttfirmorna arbetar och vilken kvalitet de levererar. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val av flyttfirma i Kävlinge.

 • Vad kan en flyttfirma i Kävlinge hjälpa till med?

  En flyttfirma i Kävlinge kan hjälpa till med alla delar av din flytt. De kan till exempel hjälpa till med:

  • Packning av dina saker i flyttkartonger och möbelskydd
  • Nedmontering och uppackning av möbler
  • Lastning och lossning av flyttbilen
  • Transport av ditt bohag till din nya bostad
  • Uppackning och montering av möbler på plats i din nya bostad
  • Bortforsling av kartonger och emballage efter flytten

  Vissa flyttfirmor erbjuder även tilläggsttjänster som städning av din gamla bostad, magasinering av bohag, och specialtransporter av ömtåliga föremål som pianon eller konstverk. När du beskriver din flytt för oss är det bra att nämna om du är intresserad av några sådana tilläggstjänster, så att vi kan matcha dig med flyttfirmor som erbjuder det du behöver.

 • Varför anlita en flyttfirma istället för att flytta själv?

  Att flytta är ett stort projekt som kräver mycket tid och energi. Genom att anlita en flyttfirma i Kävlinge kan du spara både tid och ork, och undvika skador på dina saker och din kropp. Flyttfirmor har erfarna och starka medarbetare som är vana att bära tungt och skrymmande bohag, och de har tillgång till rätt utrustning och fordon för att genomföra flytten på ett säkert och effektivt sätt.

  Att flytta själv kan verka som ett billigare alternativ, men kom ihåg att du då måste lägga mycket tid och energi på att planera och genomföra flytten. Du behöver också skaffa flyttkartonger och annat emballage, hyra flyttbil, och kanske be vänner och familj om hjälp med tunga lyft. Om något går sönder under flytten är det också ditt ansvar. Genom att anlita en flyttfirma slipper du allt detta och kan istället fokusera på att komma på plats i ditt nya hem.

 • Flyttfirmors historia och utveckling

  Flyttfirmor har funnits i Sverige sedan mitten av 1800-talet. De första flyttfirmorna var små familjeföretag som hjälpte till med lokala flyttar med häst och vagn. I takt med att städerna växte och fler människor flyttade till städerna för att arbeta ökade också behovet av professionell flytthjälp.

  Under 1900-talet utvecklades flyttbranschen i takt med att nya transportmedel som lastbilar och tåg blev vanligare. Flyttfirmorna blev större och kunde erbjuda flyttjänster över längre avstånd. Idag finns det flyttfirmor i alla storlekar, från små lokala företag till stora rikstäckande kedjor.

  Moderna flyttfirmor använder specialbyggda flyttbilar med luftfjädring för att skydda bohaget under transporten. De har också tillgång till olika typer av emballage som flyttkartonger, möbelskydd och sträckfilm för att skydda dina saker under flytten. Många flyttfirmor erbjuder också magasinering av bohag för kunder som behöver förvara saker under en period.

 • Viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma

  När du anlitar en flyttfirma i Kävlinge är det viktigt att välja ett seriöst företag med gott renommé. Be gärna om referenser från tidigare kunder och kolla omdömen på nätet. Genom Dorunner kan du enkelt jämföra omdömen från tidigare kunder för de flyttfirmor vi matchar dig med.

  Det är också viktigt att flyttfirman har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under flytten. Kolla också att priset inkluderar moms och att det inte tillkommer några dolda avgifter. Var noga med att informera flyttfirman om eventuella ömtåliga eller värdefulla föremål som kräver extra försiktighet.

  Innan flytten är det bra att rensa ut saker du inte längre behöver, så att du inte betalar för att flytta onödiga saker. Märk också upp dina kartonger tydligt med innehåll och destination, så att flyttfirman vet var sakerna ska placeras i din nya bostad.

  Genom att anlita en professionell flyttfirma i Kävlinge kan du göra din flytt till en smidig och stressfri upplevelse. Med Dorunner hittar du enkelt en seriös och erfaren flyttfirma som kan hjälpa dig med alla delar av din flytt, till ett bra pris. Fyll i vårt formulär idag och kom igång med din flytt!

Våra företag inom flyttfirma har 4.6 i snittomdöme

av 599 recensioner

Här hittar du hjälpen

Flyttfirma Bjuv

Gå till Bjuv

Flyttfirma Bromölla

Gå till Bromölla

Flyttfirma Burlöv

Gå till Burlöv

Flyttfirma Båstad

Gå till Båstad

Flyttfirma Eslöv

Gå till Eslöv

Flyttfirma Helsingborg

Gå till Helsingborg

Flyttfirma Hässleholm

Gå till Hässleholm

Flyttfirma Höganäs

Gå till Höganäs

Flyttfirma Hörby

Gå till Hörby

Flyttfirma Höör

Gå till Höör

Flyttfirma Klippan

Gå till Klippan

Flyttfirma Kristianstad

Gå till Kristianstad

Flyttfirma Landskrona

Gå till Landskrona

Flyttfirma Lomma

Gå till Lomma

Flyttfirma Lund

Gå till Lund

Flyttfirma Malmö

Gå till Malmö

Flyttfirma Osby

Gå till Osby

Flyttfirma Perstorp

Gå till Perstorp

Flyttfirma Simrishamn

Gå till Simrishamn

Flyttfirma Sjöbo

Gå till Sjöbo

Flyttfirma Skurup

Gå till Skurup

Flyttfirma Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Flyttfirma Svalöv

Gå till Svalöv

Flyttfirma Svedala

Gå till Svedala

Flyttfirma Tomelilla

Gå till Tomelilla

Flyttfirma Trelleborg

Gå till Trelleborg

Flyttfirma Vellinge

Gå till Vellinge

Flyttfirma Ystad

Gå till Ystad

Flyttfirma Ängelholm

Gå till Ängelholm

Flyttfirma Åstorp

Gå till Åstorp

Flyttfirma Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Flyttfirma Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Våra bästa tips inför ditt val av flyttfirma

Visst vill man komma undan så billigt som möjligt när man anlitar en flyttfirma. Frågan är hur man garanterar att firman är seriös och att allt man behöver ingår i priset.

Vi går igenom:

 • Vad en flyttfirma brukar kosta
 • Vad som ska och brukar ingå i priset
 • Vad du behöver kolla upp om flyttfirman
 • Vad du ska tänka på när du jämför olika flyttfirmor
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

vit dörr i ett tomt rum

Våra bästa tips inför den stundande flytten

Att flytta är roligt och samtidigt mödosamt. Grejerna man samlar på sig är ofta mer än man tror och det är mycket att tänka på och planera inför flyttdagen.

Vi går igenom det viktigaste du ska tänka på:

 • Hur många flyttkartonger du behöver
 • Hur du packar på bästa sätt
 • Hur du planerar inför flyttdagen
 • Hur en firma kan underlätta flytten
Läs hela artikeln

Artikel - Flyttfirma

Ska du flytta? Tänk på det här!

Bild på hund i flyttlåda

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Albex Moving AB i samarbete med A&C Sealine Scandinavia AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JMT Flytt Transport

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

360Move AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Flytthjälparna Alingsås AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

AnyWhere Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Gröna tjänster i Eslöv

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

RiksFlytt Sverige

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

AllasFlytt

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Todays Move AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Städservice Valentina Allas flytt

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

VP Allservice

F-skatt

Omdöme (61)

Moms-
berättigad

MyLine Flytt Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds rengöring

F-skatt

Moms-
berättigad

Move & Remove Västra Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Partnerinwestgruppen i Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Entreprenadarbeten Sydost

F-skatt

Moms-
berättigad

A&M Flytt och Städ

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Trasfy Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BiA Städ & Flytt

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Sveriges Bästa Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Tony Flytt & Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mohammad Abo Dahloush

F-skatt

Moms-
berättigad

S&M Flytt och Städ AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Budbilen Sjuhärad

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Call4care AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresundteknik AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Kivik Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mag Consulting

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sdp Bud O Transport

F-skatt

Moms-
berättigad

J Rex Transport &event AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Flyttfågeln AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Flyttlogistik Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Blomgrens Budbilar AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Extraflytt

F-skatt

Moms-
berättigad

Piotr Bera

F-skatt

Moms-
berättigad

Tegvalls Express AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak