Företagets logotyp

Scandinavian Ecological Construction AB

Omdömen (0)

S

Erik Andrén

  • Stövelvägen 13 Lgh 1202, 12640 Hägersten
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Scandinavian Ecological Construction AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Scandinavian Ecological Construction AB

Välkommen till en aktör med sikte på att bli ett av Sveriges mest tillförlitliga entreprenadföretag. Vi bygger för framtiden med målet att uppnå kundens alla önskemål.

Vi säkerställer leverans genom ett antal riktlinjer och regelverk, egna såväl som allmänt etablerade. Vi arbetar i första hand med kommersiella fastigheter och utvecklar, förädlar och restaurerar med säker hand.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Grand Mosebacke, Östgötagatan 25

Restaurering av den anrika fasaden på Östgötagatan 25. Putsskador har lagats och detaljer restaurerats i nära samarbete med antikvarie och arkitekt.

 

Omdömen

Scandinavian Ecological Construction AB har inte fått något omdöme ännu.