DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

NBN Allservice AB

F-skatt

Omdöme (108)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-23

Om NBN Allservice AB

 • Nazir Khan

 • NORRA JÄRNVÄGSGATAN 25,791 35 FALUN

 • Medlem sedan 2012-06-12

NBN Allservice AB är ett företag, som tillhandahåller tjänster till både privatpersoner och andra företag. Vårt arbetsteam består av professionella, erfarna, försäkrade och pålitliga personer som tillhandahåller den allra högsta servicenivån. Vi har alltid ett team redo att komma och städa hos Dig när som helst, till och med på helger.

Vi står alltid redo att lyssna till kundens behov och önskemål. Ett annat av våra huvudmål är att förbättra livskvaliteten för våra kunder genom att hjälpa dem upprätthålla en ren och organiserad miljö omkring sig.

NBN Allservice AB är ett serviceföretag med huvudområden: Hemstädning, Flyttstädning, Storstädning, Byggstädning och Fönsterputsning. Vi håller låga priser och har kvalitetsgaranti. Ni får snabbt en offert på det önskade uppdraget och erbjudandet innehåller alla kostnader inklusive moms - inget tillkommer. Vi är tillgängliga, när kunden behöver oss, och vi bemödar oss om att få 100% nöjda kunder. Självklart är vi både ett kundvänligt och ett miljövänligt företag. Vänd er med förtroende till oss!

NBN Allservice AB strävar alltid efter att ha ett aktivt miljöarbete och arbetar miljövänligt med "gröna" produkter. Företaget är ett aktiebolag med F-skatt och vi är naturligtvis försäkrade with Dalarnas Försäkringsbolag.

Vi utför självklart flyttstädningen enligt kundens detaljerade önskemål. Vi garanterar ett gott resultat av vårt arbete och är mycket måna om att få nöjda kunder. Vi har därför städgaranti och vill att ni avsynar vårt jobb medan städarna är kvar på plats. Skulle något behöva åtgärdas, gör vi det i så fall direkt och utan extra kostnad.

NBN Allservice AB
www.nbnallservice.se
info@nbnallservice.se
dalarna@nbnallservice.se
076-583 49 44
0722-822 063

Vad andra säger 4.4/5

Återkommande hemstädning 130 kvm, Gagnef

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

P

Pär

2024-01-14

Verifierad användare

Flyttstädning 26 kvm, Hedemora

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Bra städning dock besviken på oerhört dålig återkoppling, dem som skulle komma och städa kom 30min sent ingen hörde av sig att dem skulle bli sena förlorade en del arbetsinkomst pgr av detta. företaget svarade ej utan dem ringde 7h efter jag eftersökt dem.

E

Emma-Lovisa

2023-12-18

Verifierad användare

Fönsterputsning, Ludvika

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

H

Hanna

2023-09-19

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Certifikat & intyg

Almega logotyp

Almega

Almega logotyp

Almega

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

Områden

Avesta
Bollnäs
Borlänge
Fagersta
Falun
Gagnef
Gävle
Hedemora
Hofors
Hudiksvall
Leksand
Ludvika
Mora
Norberg
Ockelbo
Orsa
Rättvik
Sala
Sandviken
Smedjebacken
Säter
Vansbro
+ 2 områden - 2 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.