Företagets logotyp

E.M.F städförtag

Omdömen (0)

E

JANIE

  • Medlem på Dorunner sedan: 2010
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

E.M.F städförtag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om E.M.F städförtag

.Välkommen till E.M.F
E.M.F Städföretag erbjuder allt inom städning samt fönsterputsning och du kan själv skräddarsy precis hur tjänsten ska se ut. Bland våra arbetsområden finns till exempel Butiksstädning, Trappstädning, Städtjänster, Städhjälp, Lokalvård, Flyttstädning, Fönsterputsning, Företagsstädning, Kontorsstädning, Hemstädning, Byggstädning . Vi är mycket måna om att våra kunder och lämnar därför alltid nöjdkundgaranti, på alla uppdrag & mycket bra erbjudanden!

Pris: Privatperson efter Rut avdrag 250 kr/h & Företag 350kr/h. Exl moms

Kontakta oss gärna för mer information, ett personligt besök eller kostnadsförslag!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Trevliga och gör ett bra Gunnel Carlsson

Har haft fönsterputs, storstädning och hemstädning är jättenöjd. Trevliga och gör ett bra Gunnel Carlsson

Våra referenser på Facebook

Ni kan gå in på vår hemsida på Facebook läsa om våra referenser vad de tycker om oss https://www.facebook.com/EMF-St%C3%A4df%C3%B6retag-101701841642521

Omdömen

E.M.F städförtag har inte fått något omdöme ännu.