Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Bygglösningar Norden AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2023-02-07

Vad andra säger 4.8/5

Totalrenovering av badrum, Härryda

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Renovering badrum 10kvm

Mitt projekt startade 220315. Målet var att bygga om hela badrummet. Idag 230109 så är det fortfarande saker kvar att göra. Detta kommer jag att göra själv för jag har tröttnat. Har bokfört varje arbetad timme med fotografier som Bygglösningar i norden har utfört hos mig. Kvaliten på arbetet är inget som sticker ut. Ex avloppet till handfat är inte rakt under handfat. Vilket gjorde att de kapad av mitt svart lackerade 1000kr avloppsrör och satte en 45grader vit plastbit för att få det att fungera. Fallet i duschen är inte hundraprocentigt så det rinner ut vatten under duschdörrarna. Det är olika höjd på dörrarna..pga fallet. iofs bara en cm. Ang närvaro Jag bokförde(jag jobbar hemifrån) all närvaro av dem ihop med foton varje dag. De dagar som de arbetade 8h kan jag räkna på vä handens fingrar. Orsaker till frånvaro. Punktering, Fix tog slut, åka till immigrationsmyndigheter. Övrigt... Skvätte flytspackel på badrumsdörr. Som ersättning erbjöd de sig att måla om alla dörrar på samma våningsplan. Snällt. Tyvärr gjorde de fel så alla dörrar fick skrotas.... De betalade iofs sig, men jag fick måla dem själv. De lyckades montera in ett utkast till tvättmaskin utan vattenlås och när jag påpekade det så bytte de utkast med resultat att jag har ett borrat hål i det nya kaklet. Iofs bakom tvättmaskinen men surt är det. De lade igen ett badrumsfönster. Monterade fel lockläckt. Jag påpekade det. De bytte mot korrekt lockläkt fast grundmålad vilket man inte kan ha på ett hus med faluröd färg. Dessa kommer jag byta själv.... och betala själv. +plus ett par saker till. ALLT är dokumenterat. Kvaliten på utfört arbete? 3 av 5 Kvalite på projektledning? 1 av 5 Kvalite på närvaro? 1 av 5 Om jag vill rekommendera dem? Det får ni avgöra själva.

T

Thomas

2023-01-09

Verifierad användare

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Supernöjd med vårt badrum

Vi är mer än nöjda med vårt badrum som Bygglösningar Norden fixade åt oss. Redan vid första mötet var Anders mycket proffsig och fantastiskt bemötande. Arbetsledaren Agostin har varit kanon att ha kontakt med under hela byggskedet och mycket rättvis, då det blev lite fel med måtten där spegelskåpet skulle in kompenserade han det på bästa sätt. Jag kan bara ge Bygglösningar positivt omdöme och rekommendera dem varmt. TACK!

A

Anonym

2022-06-05

Bilder/Videor

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej, Stort tack för ert fina omdöme, uppskattas mycket. Hälsningar Anders

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Trevlig bemötande

Under en badrumsrenovering som drabbats av besvärliga omständigheter såsom sjukdom och sena leveranser har Bygglösningars medarbetare visat förståelse och tålamod. Alla inblandade hantverkare har varit noggranna, trevliga och noga med att städa efter sig.

M

Malin

2022-02-27

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej, Stort tack för ert fina omdöme, uppskattas mycket. Hälsningar Anders

0

Finns inga reviews

Om Bygglösningar Norden AB

 • Anders

 • Göteborg

 • Medlem sedan 2017-06-29

Välkommen till Bygglösningar Norden AB.

Vi är experter på Badrum och Köksrenovering i GÖTEBORG - STOCKHOLM.

OM OSS

Vi hjälper dig med renovering och byggnation av kök och badrum. Professionellt utfört med moderna och funktionella lösningar. Vi innehar alla certifikat för våtrum och alla våra skickliga hantverkare är behöriga enligt Byggkeramikrådet.

På bygglosningar.se finner ni mer information om oss samt referenser. Vi är stolta över vårt egna elektroniska offert system Trygg Offert som hanterar offert, avtal och kommunikation som sparas i 10 års tid. När ni som kund anlitar oss kommer ni inse fördelen gentemot många andra att här finns all information och kommunikation sparad i datumordning, du behöver aldrig gå in och leta efter mail som försvunnit.

HUR FUNGERAR DET ?

Vi hjälper dig att förverkliga drömmen om ett nytt badrum, kök eller någon form av renovering. När du anlitar oss så ser vi till att projektet blir rätt utfört enligt dina behov, förväntningar och önskemål. Kontakten inleds med ett kostnadsfritt hembesök.

Vår representant som kommer ut till er är även projektledare för er renovering om ni väljer att anlita oss. Detta är en fördel för ni talar direkt med er projektledare och inte bara en säljare utan personen som kommer planera och leda arbetsgången och slutbesiktiga badrummet tillsammans med er.

GARANTIER OCH CERTIFIERINGAR

Alla garantier överlämnas till er vid slutbesiktningen. Vi har alla certifieringar genom våra underentreprenörer som krävs och alla förutsättningar för att utföra arbetet korrekt och säkert. Vi är även kunniga på att ta fram förslag på hur ert nya badrum ska se ut och hjälper gärna till med ritningar och inredning.

FAST PRIS VIA VÅRT VERKTYG - TRYGGOFFERT

Er offert levereras via vår egen tjänst TRYGGOFFERT där ni även lätt kan kommunicera med oss via meddelandefunktionen och all kommunikation blir på så sätt sparad och underlättar för att inga missförstånd sker och arbetsgången blir tydlig.

Från oss får du alltid ett fast pris och en tydligt specificerad offert. Vi har alltid er budget i åtanke och följer den, samt att vi konsekvent håller låga timpriser och kostnader nere. Via vår leverantör och samarbetspartner erbjuder vi även förmånliga priser för era inköp av kakel, klinkers och inredning.

KUNDTJÄNST

Vår kundtjänst kan ni nå alla dagar mellan kl. 07-18. Det är väldigt lätt att kommunicera med oss och få svar på alla frågor som kan dyka upp snabbt.

KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Inför ett kommande hembesök och badrumsrenovering vill vi rekommendera att ni funderar över hur mycket ni är beredda att investera i ert nya badrum så vi tillsammans kan hitta en lämplig budget för just er som vi kan följa. När i tiden vill ni att renoveringen påbörjas och avslutas?

Välkomna att höra av er till oss, för kostnadsfri offert fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi er för att boka ett hembesök. Via vår tjänst beställ offert kan du direkt boka en tid online själv för ett hembesök.

3D RITNINGAR

Redan i offert stadiet tar vi fram ritningar på hur ditt nya badrum kommer att se ut.

Vi ser till att du får rätt hantverkare med rätt behörighet till rätt pris.

Referenser hittar ni här och på vår hemsida.

Välkommen att kontakta oss !

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Referensprojekt

bild 1 på utfört arbete

Tvättstuga Göteborg

Renovering av tvättstuga i Göteborg

1

Tvättstuga Göteborg

Renovering av tvättstuga i Göteborg

Bild 1 av referensprojekt Tvättstuga Göteborg
bild 1 på utfört arbete

Badrum i Göteborg

Nytt badrum i Göteborg

1

Badrum i Göteborg

Nytt badrum i Göteborg

Bild 1 av referensprojekt Badrum i Göteborg

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Verksamma inom

Trappa övrigt material Stentrappa Trätrappa Byggnadssnickeri & grovsnickeri Finsnickeri & möbelsnickeri Sprutlackering Målning inomhus Tapetsering Byte av blandare, toalett & handfat Rördragning inomhus Rördragning utomhus Vattenläcka Flytta & byta golvbrunn Installera diskmaskin & tvättmaskin Golvbehandling & golvslipning Golvläggare Industrigolv Mattläggning Våtrumsgolv Stamspolning Stambyten Takläggare Plåtslagare Rivning Håltagning Renovering träfasad Renovering tegel & putsfasad Installera fönster Installera dörrar Renovera fönster & dörrar Bygga balkong Renovera balkong Besiktiga balkong Bygga lokal Bygga garage/carport Husbesiktning Tomtbesiktning Båtbesiktning OVK-besiktning Brandbesiktning Ventilationsbesiktning Skorstensbesiktning Säkerhetsbesiktning Energibesiktning Elbesiktning Mögelbesiktning Bygga bastu Bygga pool Köpa & installera pool Köpa & installera badtunna Brunnsborrning Bergsborrning Trästaket Stenmur Smidesstaket Stängsel Snöröjning tak Snöröjning övrigt Montering & reparation av termostat Takmålning Målning utomhus Golvvärme (vattenburen) Rörisolering Köksrenovering Totalrenovering av badrum Trädgårdsdesign Murare Glasmästare Svetsare Projektering Byggledare Betongarbete Trädfällning Trädgårdsskötsel Stenläggning Grävare Arkitekt Landskapsarkitekt Plattsättning Renovering, ombyggnad & tillbyggnad Dränering Krypgrund & Husgrund Anläggningsarbeten Stubbfräsning Asfaltering & vägarbeten Byggmaterial Beskära träd Bergspräckning Stenspräckning Trekammarbrunn Reningsverk VA-System Vatten & Avlopp från tomtgräns Plåtslagare Bärhjälp Bygga brygga Grind Kontrollansvarig Underhållsplan Gjuta platta Krypgrund Plintgrund Rensa stuprör/hängrännor Körning / bortforsling Sätta upp möbel på vägg Montera möbel Övrigt Bygga attefallshus Våtrumsbesiktning Partiell badrumsrenovering

Se fler kategorier

Dölj kategorier

Områden

Ale
Alingsås
Alvesta
Aneby
Arboga
Arjeplog
Arvidsjaur
Arvika
Askersund
Avesta
Bengtsfors
Berg
Bjurholm
Bjuv
Boden
Bollebygd
Bollnäs
Borgholm
Borlänge
Borås
Botkyrka
Boxholm
Bromölla
Bräcke
Burlöv
Båstad
Dals-Ed
Danderyd
Degerfors
Dorotea
Eda
Ekerö
Eksjö
Emmaboda
Enköping
Eskilstuna
Eslöv
Essunga
Fagersta
Falkenberg
Falköping
Falun
Filipstad
Finspång
Flen
Forshaga
Färgelanda
Gagnef
Gislaved
Gnesta
Gnosjö
Gotland
Grums
Grästorp
Gullspång
Gällivare
Gävle
Göteborg
Götene
Habo
Hagfors
Hallsberg
Hallstahammar
Halmstad
Hammarö
Haninge
Haparanda
Heby
Hedemora
Helsingborg
Herrljunga
Hjo
Hofors
Huddinge
Hudiksvall
Hultsfred
Hylte
Håbo
Hällefors
Härjedalen
Härnösand
Härryda
Hässleholm
Höganäs
Högsby
Hörby
Höör
Jokkmokk
Järfälla
Jönköping
Kalix
Kalmar
Karlsborg
Karlshamn
Karlskoga
Karlskrona
Karlstad
Katrineholm
Kil
Kinda
Kiruna
Klippan
Knivsta
Kramfors
Kristianstad
Kristinehamn
Krokom
Kumla
Kungsbacka
Kungsör
Kungälv
Kävlinge
Köping
Laholm
Landskrona
Laxå
Lekeberg
Leksand
Lerum
Lessebo
Lidingö
Lidköping
Lilla Edet
Lindesberg
Linköping
Ljungby
Ljusdal
Ljusnarsberg
Lomma
Ludvika
Luleå
Lund
Lycksele
Lysekil
Malmö
Malung-Sälen
Malå
Mariestad
Mark
Markaryd
Mellerud
Mjölby
Mora
Motala
Mullsjö
Munkedal
Munkfors
Mölndal
Mönsterås
Mörbylånga
Nacka
Nora
Norberg
Nordanstig
Nordmaling
Norrköping
Norrtälje
Norsjö
Nybro
Nykvarn
Nyköping
Nynäshamn
Nässjö
Ockelbo
Olofström
Orsa
Orust
Osby
Oskarshamn
Ovanåker
Oxelösund
Pajala
Partille
Perstorp
Piteå
Ragunda
Robertsfors
Ronneby
Rättvik
Sala
Salem
Sandviken
Sigtuna
Simrishamn
Sjöbo
Skara
Skellefteå
Skinnskatteberg
Skurup
Skövde
Smedjebacken
Sollefteå
Sollentuna
Solna
Sorsele
Sotenäs
Staffanstorp
Stenungsund
Stockholm
Storfors
Storuman
Strängnäs
Strömstad
Strömsund
Sundbyberg
Sundsvall
Sunne
Surahammar
Svalöv
Svedala
Svenljunga
Säffle
Säter
Sävsjö
Söderhamn
Söderköping
Södertälje
Sölvesborg
Tanum
Tibro
Tidaholm
Tierp
Timrå
Tingsryd
Tjörn
Tomelilla
Torsby
Torsås
Tranemo
Tranås
Trelleborg
Trollhättan
Trosa
Tyresö
Täby
Töreboda
Uddevalla
Ulricehamn
Umeå
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Uppsala
Uppvidinge
Vadstena
Vaggeryd
Valdemarsvik
Vallentuna
Vansbro
Vara
Varberg
Vaxholm
Vellinge
Vetlanda
Vilhelmina
Vimmerby
Vindeln
Vingåker
Vårgårda
Vänersborg
Vännäs
Värmdö
Värnamo
Västervik
Västerås
Växjö
Ydre
Ystad
Åmål
Ånge
Åre
Årjäng
Åsele
Åstorp
Åtvidaberg
Älmhult
Älvdalen
Älvkarleby
Älvsbyn
Ängelholm
Öckerö
Ödeshög
Örebro
Örkelljunga
Örnsköldsvik
Östersund
Österåker
Östhammar
Östra Göinge
Överkalix
Övertorneå
+ 270 områden - 270 områden

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.