Företagets logotyp

Bratt Lifestyle Architecture AB

Omdömen (2)

Kontaktperson

Carl Gustaf Bratt

  • Vikdalsvägen 50, 13152 Nacka Strand
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bratt Lifestyle Architecture AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bratt Lifestyle Architecture AB

BRATT Lifestyle Architecture är ett arkitektkontor ute i Nacka som ligger strax utanför Stockholm. Kontoret består av arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och ingenjörer. Vi är specialiserade på att skapa arkitektoniska designkoncept som speglar kundens identitet inom retail, offentlig miljö, kontor och speciella unika projekt.


Vår filosofi bygger inte på att följa en specifik stil. Istället, vår passion är att skapa unika arkitektoniska uttryck som speglar varje kunds egna individuella identitet. Över tjugo års erfarenhet inom retail med utveckling av globala butikskoncept och butiksdesign är beviset för att vår filosofi har varit en framgångsrik strategi.


För komplexa projekt och byggprojektledning av byggprocessen skräddarsyr vi ett projektteam genom att handplocka ytterligare kompetens till vårt fasta designteam från ett nätverk av tekniska konsultföretag.
Detta säkerställer att kunden får det bästa av två världar – en nära personlig kontakt i designprocessen, men även avancerad teknisk kompetens och uppföljning på plats.

• Vi har en idé om att skapa arkitektur och designlösningar som speglar våra kunders identitet mer än att det färdiga resultatet ska underordna sig en viss ”ism”. Under åren har vi haft som idé att fortsätta vårt arbete med mindre lokala projekt medan vi har utökat vår internationella erfarenhet genom projekt med en rad företag över hela världen. Vi kan erbjuda kompletta design- och produktpaket som innehåller de första skissartade idéerna och tillverkningsritningar till projektledning, sourcing och tillhandahållande av inredning samt den slutliga kompletta projektleveransen.

• Vi har sett våra butikskoncept för internationella varumärken uppföras på fem olika kontinenter, men också sett familjer flytta in i deras nya hem, upptäckt deras nya trädgårdar eller helt enkelt fått uppleva hur ett nytt rum har förvandlat deras hem.

• Vi har hela tiden tyckt det varit viktigt att bibehålla en variation mellan privat- och företagskunder, mellan mindre inredningsprojekt och stora landskapsprojekt, mellan personliga möten över en kopp kaffe i någons hem till projektledning av avancerad butiksinredning 20 000 km bort via telefon och e-mail.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

avatar

Supernöjd

Bratt levererar högt över förväntan och min förväntan var mycket hög. fantastisk kommunikation och en artistisk kvalitet som gör att jag som kund kommer anlita Bratt i fortsättningen. Trevligt bemötande på hög nivå. Snabb återkoppling och leverans inom överenskommen tidsram. Resultatet är i absolut högsta tänkbara klass. Vi önskar Bratt all lycka. Vänligen Jan

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Världsklass!

Carl-Gustav med team har ritat två tillbyggnader, garage, poolhus och omplanerat tomten på vår fastighet i Bromma. Arbetet har utförts med mästerlig precision, elegans och med en förträfflig känsla för byggnadens tidsålder. Resultatet och resan dit har på alla sätt överträffat våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera Bratt Lifestyle Architecture för liknande uppdrag.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga