Företagets logotyp

Akkermans Målare & Byggservice Ab

Omdömen (1)

A

Sergii Akkerman

  • Sergii Akkerman, Brita Skötsners Gård 8, 74234 Östhammar
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Akkermans Målare & Byggservice Ab ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Akkermans Målare & Byggservice Ab

reparation av hus och rum på insidan och utsidan effektivt och snabbt. Möbelmontering. Reparation av tak och golv.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Auktoriserat Serviceföretag

Läs mer

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

avatar

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga