Företagets logotyp

Villa & Hem i Örebro AB

Omdömen (0)

V

Joakim Roman

  • Näset 314, 70594 Örebro
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Villa & Hem i Örebro AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Villa & Hem i Örebro AB

Bygg och måleri över hela Sverige

Villa & Hem i Örebro AB är ett litet företag med fyra anställda som har lång och gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Företaget har närmare 30 års erfarenhet och utför arbeten över hela Sverige. Vi erbjuder kvalitativa lösningar inom bygg och måleri, samt mäkleri.

Centralt för oss är att kunna ge dig som kund en helhet, högklassig kvalité och en service utöver det vanliga, vare sig det gäller bygga nytt, renovera det du redan har eller att köpa en ny fastighet. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda och att de känner sig trygga i att anlita oss, därför har vi samlat allt under ett tak vad gäller ditt projekt. Som kund ska du inte behöva anlita någon annan professionell hjälp än den du erhåller hos oss.

Din helhetspartner

Vi på Villa & Hem i Örebro AB kan hjälpa dig med allt som hör till nybyggnationer och renoveringar. Vi arbetar med privatkunder, företag och även kommuner som söker tjänster inom vårt område. Genom oss kan du beställa nyproduktion av allt från småhus till skolor, vårdcentraler och hyreshus. När det kommer till renoveringar har vi bred erfarenhet inom det mesta som kan tänkas behöva en uppfräschning – tak, fasad, fönsterbyte, badrum, kakel/klinkel och golvläggning.

Tveka inte att kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Soliditet - God kreditvärdighet

Läs mer

God kreditvärdighet som utfärdas av Solditet.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Villa & Hem i Örebro AB har inte fått något omdöme ännu.