DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

D2 RÖR AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-05-18

Om D2 RÖR AB

  • Viktor Dolk

  • Fållvägen 38,179 60 Stenhamra

  • Medlem sedan 2019-01-03

D2 Rör AB är din pålitliga partner för professionella VVS-tjänster. Med en stark dedikation till kvalitet och service strävar vi efter att erbjuda en omfattande uppsättning VVS-lösningar för både privat- och företagskunder. Med många års erfarenhet i branschen är vi stolta över vårt rykte för att leverera pålitliga och effektiva tjänster.

Våra specialområden inkluderar:

Installation och underhåll av VVS-system: D2 Rör AB har expertis inom installation och underhåll av moderna VVS-system, med fokus på hållbarhet och effektivitet.

Reparationer och akut service: Vi förstår vikten av snabba och pålitliga lösningar när det gäller akuta VVS-problem. Våra kvalificerade tekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera nödsituationer.

Vattenrening och avloppsrengöring: Vi arbetar med avancerad vattenrening och erbjuder professionell avloppsrengöring för att säkerställa optimal funktion och lång livslängd för ditt VVS-system.

Energieffektivitetsrådgivning: D2 Rör AB engagerar sig i att främja energieffektiva VVS-lösningar för att minska miljöpåverkan och spara kostnader för våra kunder.

Varför välja D2 Rör AB:

Erfarenhet och kompetens: Vårt erfarna team av VVS-tekniker har expertkunskap för att hantera alla typer av projekt.
Snabb respons och tillgänglighet: Vi är dedikerade till att erbjuda snabba och tillgängliga lösningar, särskilt vid akuta behov.
Kundfokus: D2 Rör AB strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda högkvalitativ service och personlig uppmärksamhet.
Kontakta D2 Rör AB för pålitliga och professionella VVS-tjänster. Vi är här för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar.

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Säker vatten logotyp

Säker vatten

Säker vatten logotyp

Säker vatten

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.