DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Tvedbergs lås AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-02-27

Om Tvedbergs lås AB

  • Jack Tvedberg

  • BOX 34114,100 26 Stockholm

  • Medlem sedan 2016-06-28

Tvedbergs Lås AB hjälper såväl privatpersoner som företagare med akuta låsärenden, nyinstallation, service och reparationer inom lås- och trygghetsprodukter. Vi ser till att ditt hem eller din företagslokal hålls tryggad mot inkräktare. Som låssmed är givetvis vår främsta uppgift att öppna lås, till exempel om en nyckel har glömts eller blivit inlåst, om en dörr går i baklås eller om låset krånglar, men vi gör mycket mer än så. Du kanske har behov av att uppgradera dina lås i huset eller lokalen för att uppfylla gällande försäkringskrav? Då hjälper vi dig!

Vi kan erbjuda ett brett utbud av lås och säkerhetsprodukter för en mängd olika applikationer och hjälper dig givetvis med installationen. Lås måste underhållas för att fungera tillfredsställande. Vi går gärna igenom samtliga lås hos dig för att se att de är i gott skick och byter ut de lås som inte kan repareras eller som är utdaterade. Hos oss får du garanti både på låsen vi installerar och på arbetet vi utför.

Våra produkter kommer från välkända märken och vårt sortiment innehåller både nya lås och reservdelar för de flesta typer av dörrar och fönster. Istället för att byta ut en hel dörr räcker det oftast med byte av låskista. För altandörrar där man ofta kan tänkas gå ut utan att tänka på att ha nyckeln med sig kan ett kodlås vara en smart lösning att använda sig av under dagarna. Kontakta oss så berättar vi mer om de möjligheter som finns för att få smarta säkerhetslösningar som passar just dig.

Verksamma inom

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.