DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Stjernholms Måleri

Om Stjernholms Måleri

  • Jerry Stjernholm

  • Djupdalsvägen 41,142 51 Skogås

  • Medlem sedan 2019-11-19

Jag hjälper till med det mesta inom målning!

Välkommen till Stjernholms måleri, ett måleri för dig i behov av en målare i Huddinge eller dess omnejd. Hos mig på Stjernholms måleri hittar du en målare som hjälper till med kvalitativ, noggrann och strukturerad målning. Här får du den hjälp du vill ha och du kan räkna med att alltid bli nöjd, annars säger du bara till så fixar jag det som fattas.
Är det mig som du vill anlita?

Jag har erfarenhet av det mesta inom måleribranschen. Inomhusmålning, utomhusmålning, privatperson eller företag – jag hjälper till med det mesta och anpassar mig självklart efter dina önskemål. Kontakta mig via telefon eller mejl. Tillsammans kan vi komma fram till en så bra lösning som möjligt. Kom ihåg att jag alltid gör allt för dig och strävar efter att du skall bli så nöjd som möjligt. Anlita Stjernholms måleri, om du vill vara säker på att få ett prickfritt resultat inom målning i Huddinge med omnejd.

Tjänsteutbud
När man kommer till mig på Stjernholms måleri, så kan man självfallet få hjälp med allt inom måleribranschen. Här får du hjälp med såväl inomhusmålning, utomhusmålning, målning åt privatpersoner, målning åt företag och föreningar med mera. Kort och gott så är det min firma, Stjernholms måleri, som du skall välja, då du vill få ett kvalitativt arbete utfört av en målerifirma i eller omkring Huddinge.
Kom ihåg att alla uppdrag utförs med fokus på dig som kund. Du får hjälp enligt dina förutsättningar, behov och önskemål. Hör av dig till Stjernholms måleri, om du är intresserad.

En målare i Huddinge
Välkommen till Stjernholms måleri, som vänder sig till alla som behöver hjälp av en kunnig, erfaren och ambitiös målare i Huddinge eller dess omnejd.

Nöjda kunder
På Stjernholms måleri ligger fokus på att göra alla kunder så nöjda som det bara går. Målet med alla uppdrag är att göra kunden 100 procent nöjd med såväl arbete som erhållen kundservice.

Kvalitet
Om man eftersträvar kvalitet, så är Stjernholms måleri ett mycket ypperligt val. Här finns det såväl erfarenhet som kunskap inom det allra mesta inom måleribranschen.

Tveka inte på att kontakta oss! Vi finns på reco.se

Certifikat & intyg

AB Svensk Våtrumskontroll, GVK logotyp

AB Svensk Våtrumskontroll, GVK

AB Svensk Våtrumskontroll, GVK logotyp

AB Svensk Våtrumskontroll, GVK

GVK är en stiftelse som består av organisationer och företag som arbetar för att komma tillrätta med vattenskador i Svenska våtutrymmen. Via GVK ger dessa organisationer och företag tillsammans ut branschregler för tätskikt i våtrum. Det gemensamma målet är att minska vattenskadorna i våra våtutrymmen.

Områden

Botkyrka
Haninge
Huddinge
Nacka
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Stockholm
Södertälje
Tyresö
Värmdö

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.