DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Städkamrater

Om Städkamrater

  • Erika Arlauskiené

  • Vävaregatan 6,654 62 KARLSTAD

  • Medlem sedan 2023-01-20

Vi är en pålitlig och lyhörd städfirma med mångårig erfarenhet inom städ som vill underlätta i din vardag eller företagande. Vi finns för att kunna erbjuda dig precis den städhjälp du behöver. Med oss kan du känna dig trygg genom hela städprocessen då vi ser till att din städning blir både smidig, kostnadseffektiv och utfört med kvalitet.

Vår målsättning är ett företag med nöjda kunder och medarbetare. Vi tror på att nöjda medarbetare gör kunder nöjda därför vi jobbar hårt för att vara en bra arbetsplats för våra medarbetare.

Unna dig en städkamrat genom att kontakta oss och boka ett första gratis kundbesök. Under kundbesöket går vi tillsammans igenom dina önskemål och skräddarsyr en städningsplan utifrån dina önskemål och behov.

Certifikat & intyg

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Områden

Arvika
Eda
Filipstad
Forshaga
Grums
Hagfors
Hammarö
Karlstad
Kil
Kristinehamn
Munkfors
Storfors
Sunne
Säffle
Torsby
Årjäng

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.